Brad Pitt - epuizat
Raspunsuri - Pagina 3
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by disperata
3 copii? eu stiam ca are unul!?
2 sunt adoptati.Oricum vom mai auzi de copiii lui deorece nu demult spunea ca isi doreste urmatorul copil chiar la anul.
Bineinteles ca Angelina nici nu vrea sa auda momentan despre asta insa e deschisa unei eventuale noi adoptii.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by cristinamaria
Offf saracul de el...
Desi mor dupa el hai sa fim serioase.... nu cred ca trebuie sa-i plangem de mila!!
Daca e adevarat articolul stiti vorba aia :fiecare doarme cum isi asterne...
Sunt tare curiosa: sunt multe fane printre mamici/aspirante??
cristina
Ca sa-ti satisfac curiozitatea:eu nu sunt!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
silvia_d spune:
eu n-o-nteleg nici pe angelina asta,cum poate sa inceapa filmarile deja,cadn are un bebelus asha mic;dar vorba aia,se trezesc bonele noaptea pentru bibe,nu??ce,credeti ca simt ei c-au copil mic??doar n-o fi epuizata ca mine,cu un bebe atomik;phiu,asha copii sa tot faci!daca e armata de bone dupa ei;n-o vad pe anjelina zicand lu'bradpitu':auzi,ia mai stai si tu asta micu',sa ma duc sa-mi deskid si eu orizontul la mall!(eu asha zic,saraca de mine!)
diadaniela spune:
cand te mai duci sa-ti deschizi orizontul pe la Mall sa ma anunti si pe mine,ca tot pe acolo mi-l deschid si eu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
RaluD spune:
Correct! Nici io nu crez ca se scoala noaptea sa-i dea biberonu' lu' bb, sa fim seriosi. O avea el alte motive sa fie epuizat.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
Clover spune:
Jen e o actrita foarte buna, nu inteleg de ce va luati de ea. Cat despre Angelina, da, o ador, dar daca ar vrea sa-mi ia sotul as strange-o de gat cat e ea de superba. Faptul ca arata beton nu inseamna ca are dreptul sa fure sotul alteia. Pentru ca asta a facut. Nu ca Brad ar fi stat ca prostul...si nu stia ce se intampla. Nici pe mine nu ma atrage Brad Pitt si cred ca se potrivea mai bine cu Jeniffer. Iar daca vroia copii, infiau si ei vreo 2-3 puradei ca pana si Madonna s-a apucat de sportul asta.
Pentru mine Angelina a fost vicleana, Brad nesimtit si jen o victima. Si o stiti p-aia cu "dormi cum iti asterni".
The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.
gabi_j spune:
sursa - www.bihon.ro
NEW DELHI - Filmarile la productia A Mighty Heart o suprasolicita pe actrita Angelina Jolie, care a lesinat de trei ori pe platoul de filmare.
Vedeta pare sa ia foarte in serios rolul personajului Marianne Pearl, atat de serios incat isi pune in pericol sanatatea.
„Angelina filma in India o scena extrem de emotionala in momentul in care a lesinat”, spune o sursa din interiorul echipei de producie. Brad Pitt, iubitul actritei, a insotit-o pe aceasta la spital, unde a primit ingrijirile de rigoare.
mei... Angelica Jolica si Bred Pit, mai luati si voi ceva ginseng, spirulina, ca asa nu se mai poate!! Sau macar ceva vitamine...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
arinna spune:
quote:
Originally posted by cristinamaria
Offf saracul de el...
Desi mor dupa el hai sa fim serioase.... nu cred ca trebuie sa-i plangem de mila!!
Daca e adevarat articolul stiti vorba aia :fiecare doarme cum isi asterne...
Sunt tare curiosa: sunt multe fane printre mamici/aspirante??
cristina
raspuns : Eu da!
Poate e bolnav.
teo1970 spune:
am vazut in we la Antena 3 - Cele mai bine pazite 101 secrete de la Holliwood
pe locul nu-mai-stiu-care era relatia lui Brad Pitt cu fosta nevasta a lui Mike Tyson - Robin Givens - de pe vremea cind jucau impreuna intr-un sitcom
asta se-ntimpla a long, long time ago (inainte de Angelina, inainte de Jennifer, inainte de Gwyneth, inainte de toate )
da' n-a durat mult ca cica Maicu' e Sociopathic heavyweight boxer (http://www.rotten.com/library/bio/sports/mike-tyson/) si pe el nu prea cre' ca-l impresiona fizicu' lu' Brad
uitati aici:
http://allstarz.hollywood.com/aniston/bradrobin.htm
si
http://www.celebs-journal.com/Robin_Givens/
voi stiati ? io habar n-aveam ! pai cum sa nu fie Bradu' epuizat dupe atitea