Unde se depun formularele ajutor caldura?
Va rog mult, daca stie careva unde se depun formularele pentru subventia energiei termice?
Intreb pentru mama mea care are dreptul la aceasta subventie.
Pana anul trecut de acest lucru se ocupa admiunistratorul blocului.
De anul acesta le-a spus ca trebuie sa le depuna singuri...dar nu le-a spus unde...cica nu stie (un nesimtit).
Am cautat pe net dar nu gasesc nimic.
Raspunsuri
leyla spune:
Mirela, la mine in bloc am vazut ca administratorul a pus deja un anunt in aceasta privinta rugand oamenii sa depuna actele necesare la el, adica la administratia blocului, deci...
quote:
Initial creeata de mirelam
Va rog mult, daca stie careva unde se depun formularele pentru subventia energiei termice?
Intreb pentru mama mea care are dreptul la aceasta subventie.
Pana anul trecut de acest lucru se ocupa admiunistratorul blocului.
De anul acesta le-a spus ca trebuie sa le depuna singuri...dar nu le-a spus unde...cica nu stie (un nesimtit).
Am cautat pe net dar nu gasesc nimic.
Mirela, mamica lui Andrei
olguttza spune:
stiu ca de asta trebuie sa se ocupe administratorul de bloc, invariabil. pe de alta parte, acel formular il are mama ta? si daca da, de unde il are? daca l-a luat singura de la primaria de care apartine, banuiesc (,) ca tot singura trebuie sa-l si depuna acolo. daca administratorul i-a dat acel formular, atunci tot el trebuie sa-l si depuna! am multe cunostinte care sunt administratori si stiu ca numai ei se ocupa de chestii d-astea...pana la urma, cred ca cel mai sigur este sa suni la primarie si sa intrebi in a cui responsabilitate intra treaba asta.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
mirelam spune:
Pana acum asa a fost...le-a depus administratorul
Dar de anul asta nesimtitul (ca altfel nu pot sa-i zic) a zis ca nu mai e treaba lui.
De impartit el le-a impartit...dar le-a spus tuturor celor care au dreptul ca sa le depuna ei.
olguttza spune:
atunci, nu ramane decat de mers la primarie...si facuta si o sesizare in acest sens. iti dai seama ce-o sa fie si-n primarii cand, in loc de o persoana, o sa se trezeasca (,) cu puhoi de lume???
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
lilupep spune:
Cererile se iau de la Directiile de Protectie Sociala, subordonate primariilor.
Intra in obligatia administratorului sa imparta aceste formulare si apoi,completate de locatari, sa le depuna la directie, insotite de un centralizator intocmit de el. Pe baza acestui centralizor se vor acorda subventiile si tot asta il va ajuta pe el la intocmirea listelor de intretinere.
danavasile spune:
la administratorul blocului, cel putin asa este la noi
el a dat formularele tuturor si tot el le strange pentru a le depune
babyyy spune:
Si la noi tot administratorul se ocupa.a batut din usa in usa si a intrebat ce venituri avem ca sa stie daca ne incadram sau nu.pupici