mamicutze casnicutze (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by diadaniela
va pup pe toate in ordinea numerelor de pe tricou!

Eu vreau postul de portar,deci nr unu pe tricou!

Apropo de prajituri...Banana,cine face parte-si face deci eu is prima la mancat.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Andreea,bine ai revenit!! Chiar dimineata ma gandeam la tine! Oare gandurile mele bune te-au adus pe aici?

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagici.
Incepand de azi sunt in concediu pt ca Stef m-a tampit cu tusea ei.Iar luni seara si ieri a facut si febra asa ca am fost la dr si am schimbat iar tratamentul.
E vioaie si nu are alte simptome dar dr a zis sa urmaresc febra ca poate face frisoane.Asa ca am dat tel la scoala si am vorbit cu directorul.Totul e OK si pana lunea viitoare stau acasa cu ea.Apoi iar control sa vad ce si cum.
Voi ca de obicei vrednicute si la scris si la mancaruri si praji.V-am citit cap coada. si scuze ca nu raspund punctual.
Sanatate multa voua si la pitici.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io's prin bucatarie cu treaba pina'n git.
georgi, multa sanatate printesei!
da' mey, acu' cind a plecat cu ta'su la plimbare, zicea alexa ca e mumos, da' la nani e ulut.
fug, ca zboara timpu', da' sunt cu ochii pe voi.

alexa

Mergi la inceput

io cred ca va place asa
unde umblati?
bey, ce "mi-au auzit urechile"!!! cica "d-na J", stiti voi cea pe care a banato Mirela, good job Mirela, vrea sa revina sa dea replica
sa mori de ris...

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Io's pe baricade , da nu stiu daca e doar o impresie , fetele nu prea mai intra , sper sa nu cumva sa fie din cauza mea ? In cazul asta ma iau "taras-grapis" si plec pe varful dejtelor !
Sper sa nu fie asta cauza , scuze daca exagerez dar asa am impresia !
haideti toate la o café , acuma curge , ce fain miroase.....mmmmmm !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

aileene, ia d'aici ca ai indraznit sa vorbesti asa, cum din cauza ta?!
fetelor, hai demostrati ca nu e nici o legatura cu prezenta aileeneie ( e bine asa?) da' chiar e numele tau real, sau o adaptare la frantzuzi?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.
miha,senx.o sa pun reteta in aplicare ca tare mult mi-a placut cum arata.pune sa vedem aricii.

banana,ar fi mai bine sa-i arati Alexandrei Canada in direct nu pe harta.Pune bani la saltea pt. avion si bagati o vacanta la noi.Doamne ce misto ar fi!Colegul ma intraba destul de des de voi,ce faceti,ce e nou in viata vostra si cica sa va intreb cand veniti la noi

astazi am o zi naspa.
sa-mi tineti pumnii.

o zi buna.

c.

Mergi la inceput

Aileene,nu fi copil! Se mai intampla sa mai fie si episoade de-astea in care trebuie sa tragem cu arcanul sa scoatem ce e mai bun din noi .Nu are absolut nici o legatura cu tine.Chiar ne bucuram ca esti alaturi de noi!

Uite,in acest moment eu vaslesc pe forum.Ieri m-am rupt in paispe facand trebusoara,azi am liber de la imparatie.Si avand liber am si eu timp sa mai bantui sa vad ce mai spune unul altul,sa ma mai minunez...

Miha

Mergi la inceput

bafta cami, tinem pumnii, da' sa ne spui apoi si ce ai realizat, da?
cu casa ce se mai aude?

alexa

Mergi la inceput