mamicutze casnicutze (74)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami ia spune cum se simte Robert in urma cazaturii ?
Georgi nu te injur, ca la mine vine repejor primavara, asha ca... o sa ma dezbrac mai repede de haine.

Mai fetelor, am vazut la un subiect poze cu Matei al Svetlanei, scump, cu falcutze, ce mai, are flacau mare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

am vazut si eu pozele cu Matei.
e foc de dragut!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

danelutza,dar navighezi nu gluma pe dc
pai pt. el cazaturile in cap si cucuiele sunt ceva normal
este ok.l-am supravegheat in deaproape 24 de ore si pare ok.A fost o cascadorie mai mult.Norocul lui a fost geaca de iarna super groasa.Oricum mi-am pierdut cativa ani buni din viata vazandu-l rostogolindu-se pe scari

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Cami, nu navighez, am vrut sa le arat la mamicutzele unde scria si Olga, ce a patzit Tony, de aia am vazut ca ai scris si tu la sogettu cu pricina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

... atzi disparut cu toatele in ceatza din spatele casei mele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

pai ce in spatele casei tale e ceata?
numai aici e cald si soare.
bey,ori e toamna ,ori nu. ce-i cu soarele asta?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la noi nu e ceata...azi a fost o zi frumoasa de toamna... si am profitat de ea din plin.
pupici.
inca o noapte cu stef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani Alexa!!!"
cadoul meu aci.....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86636

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Am sosit, sunt franta!am facut gramezi de treburi si mi-am sucit o glezna...ma doare de mor...

bita doina

Mergi la inceput

Doina sa-ti treaca glezna.
Dana e ceatza in spatele casei, ca mai e o casa si-i muntele cu padurea, de aia e asha

Capitolul hurmator aici

Mergi la inceput