energoterapia vs. credinta?

energoterapia vs. credinta? | Autor: ariel_7000

Link direct la acest mesaj

am o prietena care are un baietel foarte grav bolnav.medicii nu-i mai dau nici o sansa si chiar au indrumat-o sa incerce si alte cai.
a inceput sa mearga la biserica, la preoti, la slujbe...
in final a mers la energoterapeuti, care au fost ingroziti de ce au vazut, si anume un blestem cumplit in neam, care se va opri o data cu moartea copilului.
unul din cei la care a fost, un baiat foarte de treaba, care l-a ajutat si pe sotul meu intr-o problema legata de coloana, a recunoscut ca nu poate face prea multe, dar poate incerca daca ea este de acord.
ea, poate ar fi fost de acord, dar era impreuna cu o prietena, care e cam...obsedata de biserica, si a oprit-o. nu numai ca nu a lasat-o sa mearga la el, dar i-a zis ca ceea ce vrea ea sa faca nu merge impreuna cu credinta...asa ca a renuntat.
acum vreo 2 zile, o alta colega, foarte credincioasa si ea, mi-a adus o carte scrisa de un preot, nu am retinut cine, in care scria ca energoterapeutii si clarvazatorii isi iau putere de la diavol...
eu nu pot sa cred asa ceva!!!! parerea mea e ca ei sunt dotati cu puteri pe care numai DUMNEZEU ar fi putut sa le dea...nu vad cum altfel ar fi putut vindeca.
iar alt aspect, la baiatul de care va ziceam ca se ocupa cu asa ceva, mai merge o prietena cu fetita ei bolnava. acesteia i-a spus ca se va vindeca si ca ar trebui sa mearga la biserica si sa se roage, iar daca nu poate, macar sa se roage acasa.
o persoana,data de partea raului, ar putea sa faca si sa zica asa ceva?

nu vreau sa ma cert cu nimeni, vreau doar sa vad si opiniile altora...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:
Initial creeata de ariel_7000

...eu nu pot sa cred asa ceva!!!!
...
nu vreau sa ma cert cu nimeni, vreau doar sa vad si opiniile altora...

Si eu nu vreau sa ma cert cu nimeni !

In privintza chestiunii, aaa...lucrurile sunt cumva aproximativ oarecum cam "la mijloc".
(Ele pot leeesne sa adere la o parte sau la alta! depinde de oameni!! iar oamenii in genere sunt natural inclinatzi spre idolatrie de fapt.)

Io personal, pentru mine nu m-ash duce sa ma dau pe mana cuiva asha (precis nu azi! ).
Facem absolut ORICE pentru viatza shi pentru a trai noi shi persoanele drage noua(cat mai bine posibil ) ,
asha este, insaaaa... nu se poate trai in chiar orice conditzii! adica in anumite conditzii, nici chiar insashi viatza nu merita pretzul care ar trebui platit in schimbul ei.
(Foaaarte prost cade cand inchei o afacere, fara sa sti ce scrie pe nota de plata, socotind ca oricare ar fi pretzul tot merita, iar cand in cele din urma veeeezi... = )

"opinia" mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Puterile astea nu sunt de la Dumnezeu.
Mult mai bine este sa se duca la Sf Maslu, repetat si sa impartaseasca puiutul cat mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by casandra

Puterile astea nu sunt de la Dumnezeu.
Mult mai bine este sa se duca la Sf Maslu, repetat si sa impartaseasca puiutul cat mai des.

Casandra greseala pe care o faci tu spunand ca aceste puteri nu sint de la Dumnezeu este ca admiti in mod implicit ca ele exista.
Iar cand atat de multi oameni isi vand sufletul pentru o bucata de paine in plus, gandeste'te cati o vor face pentru inca o zi.

Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu ma indoiesc ca exista. De nu ar fi existat, Eva nu ar fi mancat din fructul oprit. Ce e drept, si ea si-a vandut sufletul pentru o imbucatura. Si ce tragedie a urmat... Sa luam aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

De curind m-am lovit si eu de o problema similara.

Bineinteles ca am fost si am vorbit cu duhovnicul meu si mi-a spus ca si clarvazatorii, bioenergia, radiestezia, reiki si altele similare nu sunt de la Bunul Dumnezeu.

Am mai avut apoi ocazia sa vorbesc cu un parinte de la Minastirea Antim, apoi cu un altul de la Schitul Darvari, despre probleme similare si toti mi-au zis acelasi lucru.

Cred ca si prietena ta ar trebui sa vorbeasca cu un preot si sa duca copilul la Sfintul Maslu.

Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Sa nu mi-o luati in nume de rau, da' ce-i aia energoterapie?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa

De la botezul Teodorei

Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anuska

da' ce-i aia energoterapie?

Nici de "bioenergie" n-ai auzit ?

(cu 'glu-glu' ai incercat??? )

Mergi la inceput

Bioenergie da! E acelasi lucru?

De la botezul Teodorei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anuska

Bioenergie da! E acelasi lucru?

O NUUUUUUUUUUU ! sa nu spui asha ceva la careva ce se ocupa cu...
Radiestezistii considera pe bioenergeticieni drept ...'slabutzi'(in cel mai bun caz), dar, probabil, din prespectiva neavizata, tot cam din aceiashi "regiune" se poate considera ca in mare ar apartine.

Dar de ce te intereseaza? vrei sa studiezi? sa sti ca exista cursuri organizate...de fapt chiar vrajitoare daca ai vrea sa te faci, ai avea posiblitatea ca sa...

Mergi la inceput

Curiozitatea..........
Sau ca sa nu mor ......
Vrajitoare sa ma fac? Ar fi o varianta, asa mi-as face si o casa mare-mare.....eventual cu turnuri d-alea!

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput