Iasule, mandra cetate (43)
Raspunsuri - Pagina 21
carmenp spune:
da, da` vezi ca se "aranjeaza"
quote:
Originally posted by adi69
Care aveti copii pe la cresa/gradinita,se cere la inceput de an pe langa analizele pt copil si analize le parintilor?
Am primit de la gradi o instiintare cum ca sa ducem si noi radioscopie pulmonara si serologie pt lues-PRP si TPHA(habar n-am ce-s alea).
Da io una n-am chef sa ma iradiez si sa dau sange pt analizele lor..ca si-asa m-am iradiat pt salele mele si pt sinuzita,si stiu ca nu e bine sa faci mai des de o data la sase luni de astea..
Da' chiar ce-o fi RPR si TPHA?
Si daca nu le duc ce se intampla?
Adriana
papa-bun
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
herra spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ce m-ai nimerit cu Pink Floyd-ul asta mai Cristina mai...
ei atunci sa mai incerc o www.youtube.com/watch?v=oobDQ0vdm8M" target="_blank">data...
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by connie1974
Palmyrah, eu stau langa autogara noua, sa stii ca ne-am jucat in parc cu un copilas Mihnea, cand era mai cald, dar nicidecum "urlator", ba chiar dragalas tare. Poate erati chiar voi? Oricum, cand ne plimbam, parcurgem Pacurariul cam de la Mol (fostul Shell), pana la Mimoza, daca suntem cu carutul, sau prin fata pe la Ario, si in parculetele adiacente, daca suntem pe jos. Acu copilul e la bunici, ca trebuie sa plecam si nu prea am mai iesit. Dar nu am vazut poze la tine. Nu ti-ai facut album?
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
Igzact in zonele in care ne plimbam si noi!
Da citi ani avea Mihnea asta cumintelu ?
oricite eforturi faci...Cu albumul am renuntat,probabil sint doar fotografiile vechi doar cu Mihnea ; in ultima vreme nu reusesc sa fac mare lucru,pentru ca sint mereu in criza de timp.
Intru acusica pe pozele voastre!
Pupici!
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Care aveti copii pe la cresa/gradinita,se cere la inceput de an pe langa analizele pt copil si analize le parintilor?
Am primit de la gradi o instiintare cum ca sa ducem si noi radioscopie pulmonara si serologie pt lues-PRP si TPHA(habar n-am ce-s alea).
Da io una n-am chef sa ma iradiez si sa dau sange pt analizele lor..ca si-asa m-am iradiat pt salele mele si pt sinuzita,si stiu ca nu e bine sa faci mai des de o data la sase luni de astea..
Da' chiar ce-o fi RPR si TPHA?
Si daca nu le duc ce se intampla?
Adriana
papa-bun
Tanti sau nenea medic de familie iti semneaza la analizele respective.Ma gindesc ca atit timp cit sinteti in evidenta va stie foarte bine daca aveti sau nu probleme si nu te refuza.Lui Mihnea i-am facut coproparazitologic si exudat la Medicover,in spate la Casa Modei!
Pupici Catalinei!
palmyrah2002 spune:
Tot eu..
Constanta,stai in blocul turn chiar de la strada si ne-am intilnit o data cind tu erai cu Calin si eu doar cu Rares in carutz?![]()
Calin facea primii pasi ,iar Rares il privea admirativ si chiar s-au studiat unul pe altul cit noi am vorbit; din fotografii parca-parca asa zic ca ne-am intilnit,sper sa nu ma insele memoria!
ralnied1 spune:
1. Pentru cei interesati: inca nu am demisionat (de la serviciu ma refer!)
2. Adriana: pt ce ai spus, imi ramai datoare cu un tortulet... daca se poate tot cu Steaua....
3. Cristinuta (herra)... eu nu am zis nimic... Nu poti sa te prefaci si tu ca nu ai vazut? ![]()
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
adi69 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
2. Adriana: pt ce ai spus, imi ramai datoare cu un tortulet... daca se poate tot cu Steaua....
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
Numai pt atat lucru tort cu Steaua? Ntz ,ntz ,ntz...Pai ce crezi tu,tortul cu Steaua e scump la vedere si e cu ciubote rosii...neee..
Adriana
papa-bun
adi69 spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
[
Tanti sau nenea medic de familie iti semneaza la analizele respective.Ma gindesc ca atit timp cit sinteti in evidenta va stie foarte bine daca aveti sau nu probleme si nu te refuza.Lui Mihnea i-am facut coproparazitologic si exudat la Medicover,in spate la Casa Modei!
Pupici Catalinei!
Noi duceam si pana acum analizele copilului,dar si ale noastre ..parca e prea mult de acum.Iar dr de familie din cate stiu nu poate da decat o scrisoare medicala in care sa specifice ca santem "apti" dar astia de la gradi vor buletinele de analiza cu rezultatele..
Am sa vb si cu medicul de familie,oricum.
Adriana
papa-bun
GabrielaG spune:
Adi mai vii azi pe la mine? E deja tarziu si cred ca sunteti acasa.
Eu zic sa vii maine cand treci cu Catalina de la gradi, sa-si vada mai multe modele si sa-si aleaga.
Asa trebuie in fiecare an la gradi, analizele parintilor la plamani si inca ceva.
O zi frumoasa, desi e aproape seara....ma asteapta uiutii acasa.
Pupici,
Gabriela si baietii