40 cu + sau - (cap27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mda...KUKI a citit, nici de cafea nu-mi mai arde...cand am zis io ca suntem rivale, vezi, intuitia...

Dar unde-i deontologia profesionala ?? De cand profesorii fac ochi dulci studentilor? Aaaa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata, va doresc o zi buna, a mea este urata rau.... si nici macar nu pot da vina pe cineva sunt singura vinovata, doamne ce rau ma simt, ma omora parerile de rau

O zi buna.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Aceptati si critici la "subiectul zilei" ?
Mie nu-mi place tipul . Punct .
Acum explicatiile : nu-mi place nici fatza lui , nici freza . Pe urma , se vede ca a facut ceva sport , dar insuficient , dupa parerea mea

In afara de asta , ce cauta la Las Vegas , sa faca "soap opera" ? Aud ?
Si gata , ca nu vreau sa ma "enerfez" " cu noaptea-n cap" !

Buna dimineata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Pt. mine e mai interesant subiectul despre kefir .
Cine-mi da si mie reteta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Kim, raciti suntem amandoi si la amandoi ne-a recomandat vaccinul ala. Dar m-ai convins, nu-l luam.
Nu prea-s in forma azi, ma doare capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by Porumbel30

Pt. mine e mai interesant subiectul despre kefir .
Cine-mi da si mie reteta ?

My Boss is a Jewish carpenter

Porumbelu, e si consultant la HP si actor! Well, sa trecem la kefir: iti trebuie ciuperca, daca o ai pui ciuperca, pui laptele, lasi o zi-doua la temperatura camerei apoi strecori si Voila! Kefirul. Cum gasesti ciuperca? Ori la cineva care o are, ori o poti cumpara de pe internet. A fost un subiect asta iarna, nu-l mai gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Mda...KUKI a citit, nici de cafea nu-mi mai arde...cand am zis io ca suntem rivale, vezi, intuitia...

Dar unde-i deontologia profesionala ?? De cand profesorii fac ochi dulci studentilor? Aaaa???

Iulia

problema se puen invers - si sa vezi ce frumos zimbesc studentii cind stiu ca au un examen de trecut, n-ai crede!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Haideti la cafea si lasati "brazii" din America in pace ! si asa ramin doar pe --hirtie !!
Neata si tuturor bolnavioarelor! Ce sa va faca mama un ceai?? Pe aici toamna e blinda si au dat si drumul la caldura!
MESAJ SIMONA: Am vb ieri la microfon pc. E trista si ingrijorata pt. ca roxi toata sapt .nu s-a schimbat.Dimpotriva iar a disparut luind si banii din alocatie din casa.Simona cu mare durere in suflet a mers a doua zi la protectia copilului cu ea spunnind ca v-a semna acea hirtie care o v-a retrimite la orfelinat.Domnele de acolo au vb cu Roxi si au pus-o sa semneze un angajament pe care daca nu il v-a respecta de data asta vor permite Simonei sa semneze acea hirtie.
Va pupa si va saluta pe toate dar e asa bulversata si stresata ca nici pc nu mai deschide.Reintra cind i-si v-a reveni.Nu v-a uitat dar--stie ca toate vor intelege!
NEMA misiune indeplinita . Ea a zis ca o sa incerce .Te pupua si multumeste de grija.
Ana cum a fost prima zi?? Am adormit bustean dupa plinsul de ieri ,pe la 9.
Acu va doresc o zi buna si incep sa ma gindesc la altceva de facut dac tot scoala am pierdut-o. Astept idei. Pup toate cu mari si mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

ufffaaaa!!!am scris la pag 5 dupa LU si am iesit pe pag,4 ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineata!

Cred ca ma incearca si pe mine o raceala!

N-am citit articolul,NEMA dar de ce acest exemplar e burlac?

Dana

Mergi la inceput