40 cu + sau - (cap27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Baa eu nu mai inteleg nik . oricum a zis a mica ca srie ca nus pe ce data se sterg toate mesajele private ca sa se fac loc de altele!!! hihih!!!!! Asa ca vedem noi .Unde pleci Simburel in viata mai sint si obstacole!Pai de ce sa dam satisfactie si sa plecam cind putem face cursa peste obstacole si sa ----raminem!!!!hi hi !!!
Pup fetele ca trte sa mai trimit adrese ! NA!

Mergi la inceput

hahahahah ! SOLUTIE ! TRIMITEM PE MAILURURI SAU PE MESS!!!naaaaaaa! am ZIS! oCOLIT OBSTACOLUL!!! CA DOAR NU SINTEM O SUTA!UFFAAAA!!!SI APOI CU CE INCURCAM CA ODATA PRIMITE SE SCRIU SI SE STERG SI pm RAMINE LIBER!
cRISTNA t MAMI NU TE MAI PLINGE CA AJUNGI TU SI PRIN TARI! pAI NU INTRAM IN UE!!!
Ia hai intra pe mail si trimite adresa si dupa intelegi tu ce facem noi aici! Repede !|
Si apoi logic dara eu sterg duèpa ce scriu cum poa sa ramina plin PM -ul meu??? Na acu trimit Cristina! si sterg tot ce am trimis sau primit ca doar am csris! daca e gol -intrebare de baraj -il blocheaza???
Simburel scuza -ce inseamna: baneaza!?cuvint nou pt mine! Merci1

Mergi la inceput

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE??????????????????????????
MAI ZI O DATA GABITA CA NU CRED??? dA CU CE A GRESIT!
sI NOI CARE CREDEAM CA PUTEM FI UNITE DATORITA DC!!!!
NENEA ADMIN DE CE??? dA-NE REGULI INAINTE SA STIM SA LE RESPECTAM !
DANE-O INAPOI PE CRACIUNITZA!! PLEASE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by soni

Fetili lu mama ,acu am vinit si vestea e ca in loc de curs de mediator intercultural fac cursul mai greu si mai de invatat de coordinator/animator la servicii culturale!!! Moamaaaa! A-ti inteles ceva ?? Eu incepe incet sa inteleg ca voi studia istoria torino si reg piemonte si voi organiza deplasari cu copii scoala sa -i invat ceva de spre monumente si depre patrimoniul artistic si cultural al regiunii! NA!.AM ZIS!
Eu am inceput sa trimit adresa si sa primesc -scriind ca iar fac balamucuri ! azi continui!baaa scrieti si telefoanele si messul si tot

La vita è un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presnte,il nostro futuro!
P.Mosca

Viata e ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul,prezentul si viitorul nostru!

Felicitari!!!

doamne de cand imi doresc sa ies si eu din tara, dar poate ca o sa le viziteze fica-mea si pentru mine

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

No, servus, mesaj de la stapanire:
1. Cine trimite acelasi mesaj la mai mult de 10 utilizatori va fi BANAT automat - fara sa mai intervenim noi. Mesajele private sunt pentru comunicari simple si nu pentru comunicari in masa.
Haidati repede cu adresele si telefoanele, pana nu ne-om trezi banate
Cre'ca foarte curand parasesc acest loc numit DC.

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna.
Nu mai inteleg nimic!!!
De ce i-a fost inchis contul Craciunitei???

SIMONA si PATRICIA

Acum am vazut...dar de ce?

doru_gilbert@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vad ca admin-ul n-a stat mult pe ganduri si a inchis contul craciunitzei...

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

1. Cine trimite acelasi mesaj la mai mult de 10 utilizatori va fi BANAT automat - fara sa mai intervenim noi. Mesajele private sunt pentru comunicari simple si nu pentru comunicari in masa.

Si cine va trimite la mai putin de 10 utilizatori, de pilda 6, va fi banat prin comanda actionata manual.

Scuze, am intrat sa-i spun Craciunitzei ca-mi pare realmente rau ca a ales solutia asta. , sarcina usoara, si...sper sa te razgindesti...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Io inteleg ca la mai multi utilizatori in acelasi timp...
Adica vad chestiunea cam ashe : serverul lor sau ce-o fi detecteaza cand un mesaj are destinatar multiplu, si daca sunt mai multi de 9 (destinatarii) e considerat mama lui se SPAM.
Si la noi nu se pune, ca fiecare ne-am cerut adresele mutual si cu insistenta as spune.

No, ca sa fie clar.
Dar am asa un nod de la pumnul bagat pe gat. Nu stiu ce sa iau, ca nu identific starea : e asa, ca o greata lejera, cu parfum de Mare Lehamite.

........................................
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Craciunitza, poate te razgandesti...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput