40 cu + sau - (cap27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by cicina
Lu, te-ai uitat pe linkul pus de mine? Te-am cautat prin Cannes.

Pentru Cicina si nu numai :
Eu locuiesc cam asa :
Clic pe Cannes (intre Marsilia si Italia) de mai multe ori, pana cand apare Le Cannet.
Clic pe Le Cannet de mai multe ori pana apare Bulevardul Carnot (ala ce urca drept de la mare) si Bulevardul Paul Doumer undeva spre stanga.
Mai jos de Paul Doumer, paralela cu el, a treia strada este Rue de Dunkerque. Aia e strada mea. Blocul meu eu cel care face colt cu Bulevardul Carnot, daca va uitati bine e o curte interioara, vedeti niste masini parcate acolo, eu sun la etajul 4 pe undeva pe acolo. Am o vedere splendida spre blocul din fata si spre parcarea garajului Mercedes...

Ma duc sa vad ce-ati mai scris.
Uitai sa va spun ca maine seara am examen pt. traducatori, invat in draci de azi dimineata (si nu numai). Acu' m-am oprit, trebuie sa plec la serviciu intr-o ora. Va pup si mai trec.

........................................
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

In ianuarie fac 45, si din analize nu-mi da menopauza.

"Un sorriso arrichisce chi lo riceve senza impoverire chi lo dona"
Cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

cicina, nu stiu ce sa-ti spun, pentru linistea ta -daca natural nu vrea sa vina- incearca si metode medicale, naturiste, rau nu are de ce sa-ti faca sa incerci. Of, oamenii uita cat de mici si neinsemnati sunt, de cate ori discut despre medicina imi dau seama ca suntem niste furnicute.

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cumnata mea a ramas insarcinata la...50 de ani si acum are un baietel de 2 ani dragut si nebunel. Sor-mea, la 45. Eu, aproape de 40. Deci se poate, relaxeaza-te si o sa reusesti. Bafta !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Sant relaxata, dar caut mereu inspiratii peste tot. Multumesc de incurajari.
Lu am trecut pe la tine acasa, acasa la mine nu se vede bine, va anunt cand se vede.

"Un sorriso arrichisce chi lo riceve senza impoverire chi lo dona"
Cicina

Mergi la inceput

Asa spunea si matusa-mea (de fapt suntem ca doua surori): relaxeaza-te!
Ea a ramas insarcinata cand era in concediu. Fata ei are acum 17 ani si este o frumoasa si-o desteapta. Ceea ce iti doresc si tie, cicina.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti.

Cum bine spunea cineva, va lasa omu' citeva zile si are apoi de citit 7 pagini.

Soni, imi pare foarte rau de Simona si nici nu stiu cum am putea sa o ajutam. Fetita ei e la o virsta foarte delicata.
Lulu, spor la invatat !
Porumbel, spune repede ce culoare de par ai, ca sa stim tot !
Carmenbr, ma bucur ca ti-a reusit zacusca ! Ai sa vezi ce bine vei invata sa le faci pe toate !
Spor Cicina la cele activitati ! Nu te stresa, ia-o linistita si vei vedea ca iese.
Am admirat pe Craciunitza care e o frumoasa.

La mine nimic nou decit un al doilea curs inceput cu studenti noi-nouti.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Asta cu ´relaxarea´ chiar e adevarata, dupa ce am imbogatit farmaciile cumparand ani de-a randul teste de sarcina, cand eram in prag de operatie (laparascopie), omu´ meu a zis: ´Gata ! Nu faci nici o operatie, ai suferit destul cu injectii in fiecare zi, monitorizari, sperante, asteptari....infiem un copil, si gata.´ Era in decembrie 2004. Am terminat cu injectiile, monitorizarile, chiar si cu speranta. In ianuarie 2005 eram insarcinata. Trebuie sa-i multumesc anestezistului, nici nu stiu cum il cheama, dar ma rog pentru sanatatea lui in fiecare seara. Era ianuarie 2005, trebuiau sa ma opereze, sa vada starea trompelor (incetasem orice fel de tratament, asa cum am mai spus). Am fost la discutia prealabila cu anestezistul care a spus ca e riscant sa ma anestezieze din trei motive: sunt obeza, am bronsita cronica si fumez....referindu-se la anestezia generala si la un eventual stop respirator ce ma putea paste. Insa daca doresc neaparat, o fac pe propria-mi semnatura. S-a stabilit totusi data operatiei, el a zis sa ma gandesc bine daca vreau s-o fac (imi propusese sa slabesc 10 kile si sa ma las de fumat, apoi sa revin), eu vroiam sa ma operez...Daca Daniele nu insista asa de mult sa renunt, poate m-as fi operat...insa as fi ucis samburelul de doua saptamani din burta mea. Eram deja insarcinata si nimeni nu stia, nici macar eu, nici un simptom, iar la mine ciclul venea si o data la 3 luni, asa ca...Cand am realizat ca sunt insarcinata (aveam deja 6 saptamani) am fugit la ginecologul meu, care urma sa ma opereze (si care se uita ca bou-n echografie, tot nu-i venea sa creada ca eu am putut ramane insarcinata)si l-am rugat sa-mi spuna sincer, daca, in cazul in care as fi facut operatia, s-ar fi prins cineva ca eram insarcinata in cateva zile. Nu a raspuns, si a lasat capul in jos....

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by soni
MESAJ SIMONA: Am vb ieri la microfon pc. E trista si ingrijorata pt. ca roxi toata sapt .nu s-a schimbat.Dimpotriva iar a disparut luind si banii din alocatie din casa.Simona cu mare durere in suflet a mers a doua zi la protectia copilului cu ea spunnind ca v-a semna acea hirtie care o v-a retrimite la orfelinat.Domnele de acolo au vb cu Roxi si au pus-o sa semneze un angajament pe care daca nu il v-a respecta de data asta vor permite Simonei sa semneze acea hirtie.
Va pupa si va saluta pe toate dar e asa bulversata si stresata ca nici pc nu mai deschide.Reintra cind i-si v-a reveni.Nu v-a uitat dar--stie ca toate vor intelege!

OF, am gasit mesajul. L-am cautat toata dimineata
Simona, nu stiu de ce cred eu ca mai bine vii si vorbesti cu noi decat sa stai singura cu gandurile tale. Te astept

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Of,ce zi friguroasa.Vreau sa vina varaaaaaaaaa.Am bantuit prin magazinele cu geci de iarna si n-am gasit nimic pe gustul meu,adica ceva gros ca o plapuma.
Craciunita,nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme in privinta baiatului tau.Anca are aceeasi problema si un timp mi-am pus si eu intrebari dar tot ea a venit cu raspunsul.Copii de varsta lor sunt f. emancipati si incearca prea mult sa se comporte ca oamenii mari.Ei ii place copilaria si e chiar speriata ca peste 3-4 ani va fi deja om mare.
Nu am gasit poza cu samburel,dar mi-ai redeschis pofta de BB,mai ramane sa si gasesc pe cineva cu care sa-l fac(cu toate ca dr. zice ca numai o minune ar mai putea face ca eu sa am un BB).Mult mi-am mai dorit sa ma doi copii dar se pare ca nu pot sa am tot ce-mi doresc.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput