SALAJENCE(p.20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

In sfarsit am avut o noapte linistita fara treziri si fara nici macar o singura tuse . Paula a tusit doar cand am pus-o la culcare , dar peste noapte nu a mai tusit deloc . Nu pot sa cred ca efect poate avea solutia si aerosolul . Sper sa-si revina intr-adevar . Maine mergem la control . Andreea nu a mai tusit ieri .
Ma tot minunez cum pot unii medici sa te puna pe picioare un-doi , iar altii sa tot bage antibiotice la greu in copiii astia mucosi !!!!

Asta e , ma bucur ca am dat peste dr. asta ca vad ca intr-adevar in 3 zile mi-a pus fata pe picioare .

Va tuc si mai vin !!!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Neata si de la noi!
Raportez un bb racit, cu nasul in pioneze
E n-am chef de nimic, cred ca ma apuca melancolia de toamna, acu in mijlocul iernii
In plus ma tot uit pe net la emigrarea in SUA sau Canada...Ma tot gindesc cum ar fi daca...
Voi v-ati gindit vreodata sa emigratiDaca da, la ce concluzie ati ajuns?

ADRIANA- in sfirsit o noapte linistita...Ma bucur pt voi si pe Paula ,mai ales...
CAMI- pai fa cursuri intensive de sarbatorire a Craciunului in stil romanesc, si pleci cu babele la colindat anul acesta
BIANCA-ti-ai gasit ornamentele de Craciun? Ca se ingroasa gluma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!salutare!

pt toata gasca.

sanatate bolnaviorilor.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

FETELOR, s-a deschis spatiul de joaca la Silvania, cel de care va spuneam...Mai multe detalii aveti www.unisys.ro/graiulsj/pag3.pdf" target="_blank">aici, jos pe pagina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Uite ce zi de iarna! (cu frigul din dotare)Eu trebuia sa am azi o ora de la 12 la 13 dar m-a anuntat sora mea ca e de la 10,50 la 11,20!!!!!Ca inca scoala noastra nu e legata la gaz, incalzire ioc, si s-au scurtat orele ca nu poti tine 700 elevi in frig 6-7 ore. Hai ca 4 mai tremura, si trec.Asa ca ma grabesc sa ajung, ca imediat incepe ora mea si tre sa merg la cl. II (Adriana, Cami si Paula stiu unde e!!!)Va pe toate, si pe bb-i. Sanatate maxima, si sa ne reauzim de bine (luni!!!)Adriana ma bucur ca Paulei ii e mai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare,
Va multumesc de urari.Rebeca e mai bine,nu mai vomita si tuseste mai putin.Sper sa se faca bine !
Adriana ma bucur sa aud ca fetele sunt mai bine,va tinem pumnii pentru control.
Elutza condoleante. Eu am inca in viata bunicutzele,insa bunicii mi-au murit amandoi.
Ioana sanatate lui Luca.Si noi ne-am gandit sa emigram in Canada ,insa deocamdata nu am facut nimic concret in aceasta privinta.
Elvira felicitari pentru magazin,am reusit si eu , in sfarsit, sa ajung pe acolo.E super!

Bianca,Otilia,Mihaela,Cami,Giulia,Paula

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Va doresc tututror noapte buna !!!

Maine plecam la Cluj la control . Sper sa revin cu vesti cat mai bune .

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Neatza buna!
Se vede ce e w-end, chiuleste toata lumea

Luca e tot mucos, dar e ok...

ADRIANA-cum a fost la control?

Mergi la inceput

Am ajuns si noi de la Cluj . Fetele sunt bine . Andreea nu mai trebuie sa faca aerosol , iar paula numai vreo 2 zile si gata . Am primit si tratamentele homeopate . Peste 2 luni mergem la control . Nu mai trebuie sa-i fac vaccin antigripal la nici una deoarece aceste granule contin ceva in ele care cica nu ii da voie organismului sa raceasca si alte chestii din astea .
Imi spunea dr. ca sambata e ziua de consultatie pt. alte judete si ca azi a avut vreo 10 persoane din Zalau .
Era o doamna acolo care nu stia de ce ii tuseste fetita de multe luni incoce si azi a descoperit ca e alergica la peste 10 chestii , printre care si mierea de albine , polen , iar ea ii dadea mucosin - siropul care a aparut acum pe piata si ii face reclama la TV care contine miere de albine . In cazul ei e contraindicat , fetita fiind alergica la miere ... saraca nu stia de ce ii tuseste fata ...
Daca vreti sa faceti macar o consultatie cu copiii mukosi si care tusesc v-o recomand cu cea mai mare incredere . Are si doctoratul luat in medicina .
Eu am ramas surprinsa cum a lasat-o tusea dintr-o data , asa in 2 zile pe Paula . Nu mi-a venit sa cred cand m-am trezzit si era dimineata si ea nu a tusit si nu s-a trezit deloc .

Sanatate la copilashi va doresc !!!

Noapte buna !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Si imi cer mii de scuze ca n-am mai intrat, am si o scuza viabila: a venit mami meu si cu pregatiri de intampinare, cu taclale , cu , cumparaturi, pur si simplu n-am mai gasit timp si de DC.
Sper ca ma intelegeti!
Calinu meu e bine, i-a adus mami sinupret ca avea doar nasu infundat si vad ca e ok acum.
Aici i-au dat doctorii pivalone, care e apa de ploaie nu are efect pentru nasu lui fii-mio.
Eu sunt ok, colegu la fel..
Cum am timp, va scriu!
Pupici la toata gashca!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput