SALAJENCE(p.20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by elutaf

bianca felicitari lui tudor ... ai cine sa te apere

de nora

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Ce mai faceti?Felicitari pt. rez. Bianca.La multi ani Ioana!Adriana sa ne spui ce i-au dat Paulei la Cj ca si Andrei tuseste de o vreme, acum parca mai abitir ca in urma cu o sapt. Nici nu stiu de ce ma incapatanez sa nu-l duc la Dr.Stiu ca daca il duc, ii da antibiotic. Poate scapa fara. Dar nici nu mai stiu ce sa-i dau. Si azi noapte a tusit saracutul asa de tare. Mi-e asa de mila de el. I-am dat sirop de brad, sirop de patlagina, sirop de ceapa.Tusea nu a incetat. Cred ca are nevoie de ceva gen Eurespal. Azi am sa-i cumpar o sticluta.Neaparat sa ne spui ce ti-au zis Dr. in Cj.Va pe toate. Mai intru azi dupaamiaza sa vad ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salajence la apel!
pt toata gasca.

fetelor adriana e internata la cj cu cele doua printese.am vb aseara cu ea la telefon.era la zalau.a venit sa-si faca bagajul pt internare.dimineata la 8 trebuia sa fie din nou la cj .saraca prin ccate a trecut cu paula.Doamne ajuta sa-si revina .imi zicea ca dr e deosebita si ca trebuie sa le faca analize la fete, iap pe paula o supune unui tratament care necesita si supraveghere medica
la.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Luca s-a trezit la 7...Asa ca sunt pe baricade de atunci...Acum a adormit...Nu stiu ce sa ma fac cu el ca adoarme asa repede seara..

BIANCA-bine k ne-ai dat vesti despre Adriana
ADRIANA-iti tin pumnii sa scapati repede si sa fie ok cu analizele

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiti la care spital e internata Adriana? La Pediatrie II, III? Eventual numele Dr.?Numai bine tuturor!O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare fetelor.
O zi frumoasa va foresc tutror
Nu o cunosc, elutaf, e chiar din Ulmeni.
Eu sunt plecata de la 14 ani din Ulmeni, abia ii cunosc pe cei de acolo.Matei imi suna, dar Cosmina Matei cunosc eu , poate sa fie ea.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

adriana iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune ... stii uneori ma intreb daca medicii din zalau (stiu ca generalizez un pic, dar ...) chiar au terminat medicina?

ioana nu-ti fa griji in privinta somnului ca se regleaza el incet incet, mihai se culca seara la 10-11 si pentru asta nu doarme decat foarte rar dupa ora 8 dimineata

olim cred ca e chiar din ulmeni, dar nu sunt 100% sigura ... oricum nu e asa de important, doar ca mi-am adus aminte de ea

otiliasanatate multa lui andrei, eu mi-am tratat o tusa rebela cu ceai de salvie, insa nu stiu daca e bun la copii

si mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai am sa o intreb pe sora mea, ca stie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, aveti www.unisys.ro/graiulsj/pag4.pdf" target="_blank">aici povestea medaliatilor de la Vidalis, cu TUDOR al Biancai...

Mergi la inceput

Buna fetelor! Va urez noapte buna!

Mergi la inceput