"Clubul Manelistelor" (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Haideti sa mai ascultam maneluta lui Adi Minune ca bine ii spune
http://www.youtube.com/watch?v=-BdTR7T-e6A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor.....
Eu incerc cat pot sa ma feresc de raceala, beau multe ceaiuri fierbinti poate nu ma prinde de data asta
Niponel insanatosire grabnica pt fetita ta
aileene cred ca a fost foarte bine cu socrella la cumparaturi
Pe toate celelalte va pup dulce si va doresc o zi buna si calduroasa

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Fetele ma bucur f. mult ca v-a placut melodia
Va doresc sanatate multa copilasilor vostri,caci sanatatea copilasilor nostri e mai presus de orice
Aileene eu sunt din sudul tarii,din provincie,de obicei imi place orice fel de muzica din orice zona,dinafara de hard rock pe asta nu-l pot asculta indiferent din ce zona ar fi el
Socrele,socrele decat sa ies cu socrela la cumparaturi...mai bine ma lipsesc de cumparaturi,am iesit si eu cu socrela decateva ori la cumparaturi ,of..mergea mai incet ca melcul ma apucase toti nervii,nu i-am zis nimic,am asteptat-o,dar nici nu mai merg cu ea la cumparaturi niciodata
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

mai,,, dar ce active sunteti!!!!!!

eu sunt rupta de oboseala si ma uit printre gene de somn in fiecare seara , sincer nu am chef de nimic , de abia astept we-dul sa lenevesc si sa dorm...........

ramonella e fain ce spui tu acolo cu siropul de catina , as vrea si eu, dar de unde sa-l iau , ca la prostii astia nu gasesti asa ceva , nimic in afara med. din farmacii ( care nu-s bune de nimic ) , si din spital (care mai sunt cum mai sunt) , hiro poate sa bea siropuri de alea ca nimic nu-si face efect , si le bea ca pe suc si degeaba , asa ca nu mai dau bani de aiurea , si cum ceva fug la spital .

aileene ce fericire pe capul tau , iauzi la ea .....cu socrela la cumparaturi , ce-ti pasa

hai te pup si pe tine esti mai bine ? ti-ai mai revenit nu?

mey,,,,,dar voi cele cu soacre , chiar ca sunteti norocoase , eu nu am , dumnezeu s-o ierte , intr-un fel ma bucur , in altul parca .....ma gandesc ca m-ar fi ajutat cat de cat. dar, asta e.

va pup pe toate si scuze dar ma retrag la somnic.

multi pt. iubitele mele.

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele...bine am revenit eu...am cam fost mai pe la scoala si invitati pe acasa si nu am mai avut cand sa mai scriu cate ceva pt fetele mele de suflet....
azi fetele este ziua de nastere a soacrei mele....cred ca eu una abia asteapta sa-si vada feciorul....
ca nu l-a mai vazut pe iubi al meu de vreo 2 luni ....si se cam suparase pe el...
si sambata e ziua lu tata ...off numai in zile de nastere stam .....si mai e un pic si vine si ziua mea de nastere.....
va pupacesc....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!am ascultat cateva manele, si acum ma duc la somn...va pup pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Buna. Voicu -bebi la Multi Ani soarbatoritilor tai .
Doinita
NanamiAileene jesia Paula Ramonella V-a pup dulce pe toate manelistele mele de suflet si v-a doresc o zi buna .

Mergi la inceput

Gagici maine sambata 21 oct. fac cinste fac 6 anisori de casatorie

Mergi la inceput

Asa imi canta muzica acum 6 ani in urma http://www.youtube.com/watch?v=JmU_rwsVVbc&mode=related&search=

Mergi la inceput

COOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
http://www.youtube.com/watch?v=_MsWl7eCs_E&mode=related&search=

Mergi la inceput