"Clubul Manelistelor" (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multam de cafeluta,Niponel!!Ca intotdeauna e delicioasa!!!!!

Pupici fara numar la toate!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

buna dimineata.Ma iertati dar a luat-o razna.BUNA cafeluta....miroase fff bine.Japonici cum a fost cutremurul de ieri?SIncer ma c-am ingrijoratmai ales cind au dat alerta de tunami.Sinteti toate fetele bine sanatoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Buna,buna sa v-a fie inima scumpele mele maneliste
Doinabita LA MULTI ANI-CASA DE PIATRA-iti doresc MULTA FERICIRE SI MULTA,MULTA,MULTA IUBIRE
Aileene te pup dulce,si pe cabernet il pup la fel de dulce si-l rog din inimioara s-a ma astepte pana o pun" si eu mai bine la "cai"(adik de un castig mai mare)ca sa pot veni in France,imi doresc sa vizitez Franta,Italia si Egiptul(egiptul este visul meu)
90.000yeni este cam 700euro
Wooow....chiar acum vb. la tv. despre Deep Impact cel mai tare cal din Japonia,care a alergat anul acesta la o cursa in Franta,ahhh...de cand il astept
Niponel multumesc mult pt. cafelutaa fost f.f.f. buna,am baut-o cam tarziu ,Gomene..
V-a pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

http://www.youtube.com/watch?v=W25i-qR6Stg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Paula uite un dulce de la mine ptr. maneluta
Ramonella si tie unul tot la fel de dulce
Si tuturor manelistelor si v-a doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Saluty mey japonicilor , ce pacat ca suntem mereu "contra-timp" intotdeauna ! Eu de-abea ma dezmeticesc ca voi ati si taiat-o la nani , ca e seara deja la voi ! Da cu cine sa mai vorbesti in cazu' asta ? Eh de una singura , intr-o punga si v-o trimit pe urma ca s-o ascultati cand va treziti ...!
Niponel e manelutza , mercic !
Paula draga asa o suma , mai zic si eu , trebuie udataaaaaaa ! Bravo , ma bucur ptr tine ! Eu nu le am cu astea , si aici lumea e cazuta-n cap cu cursa de cai , io mai mult cu loto dar nu des , cateodata doar atunci cand e o zi care cred ca mi-ar purta noroc , si cand colo de multe ori , nu-i cazul ....si atunci ma calmez ptr ca ma cheama "lefter popescu" daca continui ! Tie-ti doresc sa ai mereu succes la calutzi , da-mi voie sa-ti spun "merde" ca sa-ti poarte noroc (asa se spune pe aici , inseamna kk , nu te supara , e adevarat) si pe deasupra poarta noroc !
O zi buna fetili , va pupicesc in sir indian pe toate

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Am facut cafeluta pentru toate fetele!Va doresc un weekend placut!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

Buna fetele maneliste !
imi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar am fost ocupata si nu am mai deschis cal de mult
Am inscris o pe Daria la gradi ( stiti ca aici se asteapta in fata porti la gradi si cite doua zile ?? Eu am facut o noapte alba si o zi ......)
In sfirsit plecam acasa pe 26 ,imi e tare frica de avion si ma gindesc daca fetita mea o sa i fie bine fara tati doua luni ,deja mi se trezeste noaptea si intreaba de tati . Ma rog sa fie bine .

Voi ce mai faceti ? Recunosc ca nu am citit din urma dar promit sa o fac imediat ce mi termin treburile prin casa .

Sa ma treci si pe mine ,draga Nanami cu ziua de nastere 06 04 1979
Doinabita un LA MULTI ANI calduros si de la mine .Iti doresc toata fericirea din lume si indeplinirea tuturor dorinteler

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dariucha, iti multumesc mult!Va pup pe toate!fug sa bag masina sa spele!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

http://www.radiofly.ro/index1.html

Mergi la inceput