"Clubul Manelistelor" (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Paula draga un -ic imens si te invit printre cartoanele mele sa tragi o dusca din cabernetul meu !
Hai Noroc

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor, eu ascult asta:http://www.youtube.com/watch?v=LfTexY28Pi0.Voi?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

'neata iubitelor

ken imi pare rau de iubitelul tau , dar bine ca el n-a patit nimic , stiu ce inseamna , al meu anul trecut a facut 2 unul dupa altul si cu trakul , dar el n-a patit nimic si asta-i cel mai important , las ca fiarele se repara, stai linistita , uite un

aileene merci
noi suntem bine , hiro e din ce in ce mai bine , se pare ca si cu nasul e ok acum. linkul cu radio il pun mai jos , e super , non stop manele , se dau si dedicatii, am dat si eu de cateva ori , hihihihi

doinita da-le cu masina-n cap la nemernicii aia , ca daca nu venim noi si ....vai de funduletu lor

uite aici linkul http://www.skradiofm.com/

la MANELOMANIA dati clic pe "asculta si tu" si daca aveti winampul instalat e ok.

pup la toate si auditie placuta

G.K.R

Mergi la inceput

fetelorrrrr,,,, lui hiro i-a cazut primul dinte , de fap i l-am scos eu , cam devreme la 5 ani dar asta e ......aveam niste emotii.....nu-mi vine sa cred ca baiat mare am....

G.K.R

Mergi la inceput

Buna dimineate fetelor!Am facut cafeluta pentru toata lumea!Va astept!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

NANAMI PAI BAIATUL TAU E DE ACUMA FLACAU....sa iti traiacsc...daca doar de atita ai emoti cind o incepe sa alerge dupa fete ce ai sa te faci?IN legatura cu masina....bine ca nu a patit el ninic dar ma mir ca nu prea le are cu lovitul.SI CA SA NU mai fiti triste[CA EU ORICUM NU AM DORMIT BINE] va invit la o placinta de dovleac [MAI TIRZIU E GATA...acuma e la cuptor]

Mergi la inceput

ce-o sa ma fac ??? cred ca n-o sa dorm noptile
eh! el deja umbla dupa fete, de fapt fetele dupa

si nu stiu cum face ca numai de uratele are parte
eh! glumeam

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna .
Ce harnicute ati fost ce multe mesaje ati scris
Eu duminica am fost la plimbare si nu am intrat pe net caci am ajuns tarziu acasa .
Dar nu-i nimic recuperez
Brrrrrrrrrrrr ce frig a fost astazi dimineata am imbracat-o pe ficam-ia cu o gramada de haine ca daca imi este mie frig o imbrac si pe ea gros
V-a dulce pe toate si v-a doresc o zi buna

Mergi la inceput

Buna dimineata!Am facut cafeluta pentru toata lumea!Va pup!Astept sa ne ia lumina...ca lucreaza pe traseu...poate nu se urca pe stalpi din cauza frigului...sper...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Doinitza stai ca viu repede sa beau cafelutza cu tine , mercic iubita ! of of of astia cu curentu' lor , cum merge mashinutza de spalat ? Mai bine ?
Niponel ma bucur ca ai fost la plimbarica , chiar daca e frig , merita sa-ti umpli plamanii cu aer curat ! Ai grija sa nu racesti , ca la mine cand ma scutura frigu' e gata , am dat-o in belele !
Nanami senx iubita ptr radio e super , ascult manele mereu , e super fain !
Lui Alexandre i-au cazut deja 5 dintisori , adica cu ajutorul lu meme , saracu el mereu imi arata cum misca iar eu pandesc momentu ca sa-l imping si dupa cade singur pe limbuta , ce rea sunt , da asa este n-am ce face , i-am spus sa nu-mi mai arate !
Va pe toate si va doresc o zi extra plec la scarbici

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput