Emisiunea TRADATI IN DRAGOSTE!!!
Raspunsuri - Pagina 2
daniella4 spune:
Am vazut doar cateva scene din aceasta emisiune, care de altfel mi se pare destul de plictisitoare. Daca voi spuneti ca e si regizata...e slaba de tot!!!
carmenp spune:
zau?? si bataia bietii femei tot regizata ierea?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
georgi75 spune:
Eu am observat ca e la moda sa-ti inseli sotul cu cel mai bun prieten al lui .In majoritatea cazurilor pe care le-am vazut(n-am urmarit emisiunea saptamanal) sotia isi facea de cap cu cel mai bun "prieten" al sotului. Atata lipsa de imaginatie incat sa nu mai schimbe si ei scenariul?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
irlandeza spune:
La inceputul emisiunii da de inteles clar ( in scris )ca povestile nu sunt reale. Fiti atente si o sa vedeti.
Noi 2 singurei
mira_m spune:
Daca ar fi regizata, nu cred ca si-ar mai varsa naduful cei inselati, iar toate personajele ar vizibile.
De unde stii, a aparut vreo stire, comunicat in acest sens? Sau e deductie proprie?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Elise spune:
mie mi se pare regizata pentru ca toate 4episoadele pe care le-am vazut se terminau cu paruieli - da' TOATE!
Inteleg ca asta e scenariul clasic, sa iti prinzi barbatu',care neaparat are mashina, cu una - cu care musai sta in mashina in fatza blocului, ca nu se pot intilni ca toti oamenii intr-o casa - si sa dai cu cratitza in capul lor.
Elise
thalia spune:
(mediafax)
Daca recititi primul meu post acolo este si un filmulet . Sub filmulet este informatia pe care am copy/paste ...eu. Deci sursa este mediafax.
teo1970 spune:
da' relatiile afective sau de rudenie intre protagonisti sunt reale sau nu ?
adica aia care a fost filmata pe cind facea sex cu prietenu' lu' barbat-su chiar era nevasta sau doar o facea pe nevasta ?!
si mie mi se par regizate: se vede dupa "repertoriul" destul de saracacios ca sa fie real din momentul confruntarii: de ex. din ultimele editii "cum, ma, cu nasha, ma, cu nasha?" sau "stiai, ma, ca avem o fetita impreuna?"
ralualexandrei spune:
Imi pare rau s-o spun insa emisiunea nu e regizata.Mi-ar fi placut sa nu fie adevarat pt ca in emisiunea viitoare am vazut ca protagonisti sunt niste cunoscutzi ai mei .Pacat ptr copilul pe care il au impreuna,fetitza va suferi cel mai mult.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 17+ album no1 album no2 albumul no3
Anca Wish spune:
Teo, cei care apeleaza la un asemenea gen de emisiune, sunt de un anumit stadiu intelectual (ca sa zic asa..). Si apoi, cand te apuca piticii, nu mai stai sa-ti alegi cuvintele cu grija, ca sa dea bine.
M-as bucura sa stiu ca e regizata, dar tind sa cred ca nu e asa. Daca vreti, fac o proba. Sun si ii pun pe urmele lui barbata-meu cateva zile. Gluuuumesc!!!