Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Cris, eu ii dau sa bea apita dupa sa i se clateasca gura. N-am ce face. Il spal pe dinti inainte de supt si sper sa mai actioneze pasta. Daca-l mosteneste pe Mihai ma tot lupt eu degeaba...

Flo, si mie mi-ar fi placut sa fac Teatru, dar n-as fi refuzat a joc cu Pacino. Mi-aduc aminte ca pe vremea mea pe lista "de citit" pt. exam. erau "Scaunele" - ciudat ca mie mi-a placut tare mult si "Steaua fara nume". Din pacate faculatea ce-am ales-o - nu stiu de ce - imi lua tot timpul. Si nu am mers la teatru. Eram vesnic leftera si nimeni nu voia sa vina cu mine. Treceam zilnic sa vad ce piese sau opere se joaca si o sunam pe bunica-mea sa-i spun. Ea a jucat in teatrul rusesc in tineretile ei.Avea o cultura zdravana...stia printre altele Traviata p d rost in rusa. Si Evgheni Oneghin...apropo sa-ti zic un banc de la ea citire: Merge Itic la Evgheni Oneghin si-l intreaba nevasta cum a fost."Cum sa fie? Cand a vrut el, n-a vrut ea;cand a vrut ea, n-a vrut el si cand au vrut amandoi, s-a terminat opera". No ca ti-am facut capul calindar.

Gabi, sanatate sotului tau. Cred ca ti-e greu...Uite o de alinare.

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata popor. Dani doarme si eu imi beau cafeaua rasfoind ba aici ba o revista...

va pup.

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

....'Neata, la toata lumea....

Svety, nu stiu, nu stiu...chiar nu incapatanat si tocmai lui Pacino nu cred ca i-oi zice ...da' tot teatrul ramane pe locul 1...dixi!!!!!!
...iar piesele de teatru de care zici sunt inca in repertoriu, dar la admiterea pentru sectia regie....
..apropos de Scaunele, am vazut in iunie o reprezentare absolut grotesca....bataie de joc la adresa lu' Ionesco...iesea lumea din sala pe banda rulanta!!!

Cristiana, eu cred ca-i vorba de perceptie...din partea ta sau a ei...

Stanca, Mariana, si voi luarati o pauza dc?

Va pup, fetelor...sufar enorm ca ieri si azi, la cursul de dimi n-am putut merge...da' nu scap asta de la 5, nici batuta!!!!!!!

" I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hielau!

Florina, nu sunt in pauza de DC; nu scapati asa usor ; aseara am avut chef sa dorm, asa ca la 11 eram cu cornu` in perna.

Gabi, si de la mine o de alinare; saracuta de tine! numai probleme ai pe cap!

Cristiana, cu siguranta si factorul "hormoni bulversati" isi spune cuvantul in relatia dintre tine si Thea; e nasol ca fazele astea nu pot fi controlate.

Fetelor! Chiar nu ne organizam un pic pt teatru?!?!?!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Si pt ca eu zic, eu aud, propun sa mergem joi de la ora 12 la teatrul "fetita cu chibrituri"; se tine la cercul militar.
Eu ma duc cu Stefan; cine se mai inscrie?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana, io as vrea dar dupa masa ca dimi Thea e la gradi si eu ...

din pacate dupa masa nu m-au prea atras piesele.

azi noapte s-a razbunat gaza pe nervii mei de ieri, m-a trezit de 3 ori sa-i dau apa.si la 6 a fost in picioare asa ca am avut timp sa ne giugiulim si sa ne iubim de m-am topit toata.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Am sunat la Puck. Biletul costa ~ 3,5 ron si se cumpara la fata locului. Asa ca, cine mai vine?
Florina, parca ziceai ca joi esti libera! Vii?
Stanca, nu-l scoti mai repede pe Razvan de la gradi ca sa vina si el?
Cristiana, idem ca pt Stanca

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mariana, da....sper sa n-apara ceva....fug la scoli...inca n-a venit prietena asta a mea...si am rugat-o insistent sa fie la jumate' la noi.......sunt nervoasa tare!

pup

" I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu am luat pauza dar am avut foarte multa treaba ieri.Ca si azi de altfel.
Mariana ar fi o idee sa il scot mai devreme si sa mergem la teatrul de papusi.O sa intreb daca ii duce ca daca nu poate venim.

Florina mie nu mi s-a parut ca te imbracai ciudat inainte de hotararea de a da la teatru ci dupa ce ai hotarat te-ai cam ciudatit la hainutze.Cam asa ca o artista.Sper ca Elise e bine si nu a racit iar.

Cristiana si mie mi se pare ca Razvan se supara mai repede in ultimul timp.Mai nasol pentru mine e ca am intrat in etapa "de ce"

Gabi sanatate multa pentru sotul tau.

Fetelor va rog sa ziceti care veniti joi:

1.Mariana + Stefan si Simon
2.Svety + Dani
3.Florina + Elise
4.Codruta + Petra?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca si noi sper ca venim.la mine e un dram de improbvabilitate legat de job si starea meada sper sa nu intervina nik!
aramas tot fara daruri sau putem veni cu cate ceva?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput