Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata. Sa avem o saptamana buna si sa fim sanatosi! Asta de marti in colo, ca stiti voi ce cred despre luni. Dani sta pe bili si eu astept laptarul. Ia s-a udat pipi mic: face pe la 6 tot pipi-ul si se uda pana-n gat; cum sa-l pun pe olita la ora aia? Cred ca m-ar manca

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

NEATA GAGICI, is binisor , m-o lasat durerea de burta ca ieri am fost cam varza.

este teatru azi?dar maine?ca vreau sa stiu cum sa-mi fac programul:)

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

hello!

cum a fost aseara la teatru, domnitzelor flor si roxa?
roxa ,-ai spart cu serban..si ale lui p..li care nu-i mai ies din capushor!

flo m-am cam hotarat:ii las pe astia cu regele lor lear sa-si faca cand or vrea premiera...si ma voi duce la a doua reprezentatzie ca sa fiu sigura ca nu umblu pe drumuri degeaba.

mari si noi am votat apropiat tie: horea -carol (eu- mihai viteazu`)...;am fost ca si tine tare dezamagita...macar de iesea eminescu ca in proverbul ala: cand 2 de bat al treilea castiga: nici carol si nici mihai viteazu`; dar cum e posibil ca nu a aparut in lista de final n.iorga? ciudat...mmmm....

va pupic pe toate! saptamana usoara cu munca putin la job si timp liber mai mult pt sufletzelul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

na ca am gasit

PROGRAMUL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL AL TEATRELOR DE PĂPUȘI ȘI MARIONETE „PUCK”

24 - 28 OCTOMBRIE 2005

Luni, 24 octombrie:

Ora 10 – DESCHIDEREA OFICIALĂ – Opera Maghiară

Ora 10.30 și 12.30 – MICA SIRENĂ, Teatrul „Țăndărică”, București – Opera Maghiară;

Ora 11 – PRINȚESA ȘI CROCODILUL, Teatr’on Tour, Germania – Teatrul „Puck; (spectacol în limba germană)

Ora 12.30 – PRINȚESA ȘI CROCODILUL , Teatr’on Tour, Germania – Teatrul „Puck; (spectacol în limba engleză)

Ora 17 – RAZA DE SOARE / SCUFIȚA ROȘIE , UNATC București – Teatrul „Puck”;

Ore 19 – IMPROVIZAȚII CU PĂPUȘI , Universitatea de Teatru, Tg. Mureș – Facultatea de Teatru. (în limba maghiară)

Marți, 25 octombrie:

Ora 10 și 12 – NEGHINIȚĂ, Teatrul “Bacovia” Bacău – Teatrul Național “Lucian Blaga”;

Ora 12 – CUTIA MUZICALĂ, Teatrul “Lele”, Vilnius, Lituania – Teatrul “Puck”;

Ora 16 - WORK SHOP: TEATRUL DE PĂPUȘI – PERMANENTĂ INIȚIERE ÎN TREZIREA SUFLETULUI – Facultatea de Litere, sala “Radu Stanca”;

Ora 17 – LUMEA UNEI FLORI, Teatrul “Dusko Radovicz”, Belgrad, Serbia – Teatrul Național “Lucian Blaga”;

Ora 18.30 – LEGĂMÂNT, Teatrul “Gong”, Sibiu – Teatrul “Puck”; (spectacol în limba germană)
Ora 20 - JAZZ FANTASY, Teatrul “Vasilache” Botoșani – Cercul Militar

Miercuri, 26 octombrie:

Ora 10 și 12 – CAVALERII MESEI ROTUNDE, Teatrul “Colibri” Craiova - Teatrul Național “Lucian Blaga”;

Ora 10 – ARIPILE REGELUI MATEI, Teatrul Marku Pecs, Ungaria – Teatrul “Puck”; (spectacol în limba maghiară)

Ora 13.30 – SCUFIȚA ROȘIE, Teatrul “Puck”, Cluj – Teatrul “Puck”; (spectacol în limba maghiară)

Ora 19 – INFANTA, Teatrul “Ariel”, Tg.-Mureș – Casa Tranzit.

Joi, 27 octombrie:

Ora 10 și 12 – FETIȚA CU CHIBRITURI – Teatrul “Prichindel” Alba-Iulia – Cercul Militar;

Ora 10 – JOZSEF ATILLA, Teatrul “Ariel”, Tg.-Mureș – Teatrul “Puck” (spectacol în limba maghiară);

Ora 13.30 – VASILACHE, Teatrul “Griff”, Ungaria – Teatrul “Puck”; (spectacol în limba maghiară);

Ora 16 - WORK-SHOP: PSIHODRAMA SI TEATRUL TERAPEUTIC - Teatrul “Puck”

Ora 17- WORK-SHOP: Elekes Botond – Idei pentru aplicații și proiecte culturale - Cafeneaua Bulgakov

Ora 18 – ZURINCA - Teatrul “Ariel”, Tg.-Mureș, Cercul Militar (spectacol în limba rromă);

Ora 20 – JANOS VITEAZUL – Teatrul “Harlechin”, Eger, Ungaria – Liceul Brassai.

Vineri, 28 octombrie:

Ora 10 și 11.30 – PALATUL DE GHEAȚĂ, Teatrul “Luceafărul” Iași – Teatrul “Puck”;

Ora 10 – POVESTEA LUI CSICSERI, Teatrul “Bobita” Pecs Ungaria – Liceul Brassai (spectacol în limba maghiară);

Ora 17.30 – VRĂJITORUL ȘI CORBUL - Teatrul “Puck”

Ora 19 - Închidrea festivalului – CONFERINȚA: TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE ÎN TEATRUL DE PĂPUȘI

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristiana nu am apucat sa ma uit pe lista. Io n-am timp de Teatrul de Papusi. Sper sa-i duca de la gradi sau sa se bage Nastase...

roxilante, io o las pe Florina sa ne zica ce buna a fost piesa de teatru, la care o sa merem data viitoare ca de data asta spectacolul a fost sold out!

Mariana, pove deseara!

Simona, Oana

Rest de bebelushe, pupe la toate si ne vedem deseara sau maine ca sunt prastie la job!!!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare fetelor.
Am trecut sa va salut si sa va doresc o saptamana bunca tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Cristiana, mersi pentru program!!!!!......

...sa vedem la care ne "inhamam"...eu poate merg si azi, nu-s sigura...da' joi sigur!!!!

Fetili, va dau eu vestea proasta....aseara nu mai erau bilete la spectacol..si muuuulta lume care dorea sa intre!!! Cand ma gandesc cat de capra am putut fi , vroiam sa iau vineri bilete si am zis ca sigur gasesc la fata locului, da doar nu-i premiera...in fine am, suferit ca un caine.....si dupa aia m-am dus la nejte prieteni, am baut viiin, si ne-am uitat la Diavolul se imbraca la prada...unde Streep a fost delicioasa...si dupa aia la un film tare psihanalizoi...My life without me...

...da' dupa cum vad io treaba se prea poate ca Roxu' si Victor sa fi intrat...ca se indreptau spre intrarea actorilor, sa "ofere" un suprapret la bilet...sa nu folosim termeni mituitori....au fost fro' 3 oameni care isi vindeau biletul afara, da' tot pe rand...si cum eram cu mai multa lume cunoscuta nu m-a lasat suflet' sa sar si sa cumpar un bilet....cica mai e in noiembrie....cre' ca azi merg sa-mi iau bilet!!!!!!

Roxu', intrarati??? Hai, te rog io fa-mi in ciuda, numa' spune cum a fost!!!!!!

Mariana, adevaru' e ca io cam toata viata m-am imbracat mai ciudat....acum e mai vizibil?
...sa va zic faza cu pricina si voua...ma intalnesc cu familia Tache, in curtea filarmonicii, si se uita Adi la mine din cap pana-n picioare si exclama:"ce-i cu imbracamintea asta???"...in fine, ceva de genu'...la care Mariana ii da peste bot:"Las-o mai, ca-i artista"...sau ceva de genul...prapad, nu alta

....Roxanicea, ca bine zici!!! Si eu merg la a doua reprezentare, ca prea am luat tzepe in ultimele 2 saptamani...cu spectacolele lor cu tot!!!

Svety, lasa copilu'n pace...raportat la mai multe kestii astia-s mai dashtaptzi ca noi....trust me....s-apoi sa-mi spui pe suflet(dupa cum bine zice balada) tu nu ti-ai da ignore uneori?....io da...culmea ca pot recunoaste...cel putin pe a mea n-o pot invinui cand ma ignora cu desavarsire...pot fi cel putin insistenta, pisaloaga, plictisitoare pentru mareata ei gandire, etc....

Va pup, gagici!!!

" I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Ooofff, Roxule, acum vad c-ai postat chiar inaintea mea...deci out of luck completely...sper sa nu ma injurati pe mine...ca io insistam in senilitatea mea ca sigur gasim bilete....oricum cel putin pentru mine e o kestie noua, si anume faptul ca se joaca cu casa inchisa, la cluj....la mai mare!!!!!

" I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

flo!
super haioasa faza cu adi al marianei!!!!!!!!

ok. hai ca mergem la a doau reprezentare sa nu atarnam pe la usi..fara sa vem ce vedea din lipsa de premiera .....

roxa, ai intrat pana la urma? m-a facut si pe mine curioasa, flo artista(din ce ai scris..banui ca nu ai intrat...; sa inteleg ca n-a mers faza cu "shpaguiala"? a facut spume nasty? mai vine a doua oara?

pupilici cucuietelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

hai ca acum am citit pe o pagina ca flaviei (impreuna) i s-a inchis contul. cum se poate asa ceva? aveti vre-un link ca sa nu "inot" prin topicuri pana dau de discutia respectiva.
chiar voiam sa-i trimit un PM.

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput