Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ROXANA- bine ca ai luat hotararea inteleapta de a ramane in mijlocul nostru!

FLORINA- e bestiala facultatea ta! cum stai cu timpul petrecut cu pitica? mai ai energie? stiu ca e la o varsta foarte solicitanta... si cred ca ti-e tare greu! multa putere si succes! te admir!

STANCA- superbe locuri pe unde ati fost si povestea ta ma duce chiar acolo... din pacate doar cu gandul! abia astept iar vara... vreau prea mult?

Noi suntem bine, parca gripa si virozele ne-au ocolit! Matei e de-a dreptul incantat de gradi, adica de doua zile plange cand il iau ca ar vrea sa mai stea la copii. Acum au primit jucarii muuuulte si noi pentru ca am cotizat fiecare la sedinta cu 500.000 lei si le-au achizitionat jucarii si rechizite. Tare imi place gradinita!

Si ultima lui perla..." eu cand o sa fiu mare o sa ma fac sef!" eu:" da? ce fain!" el:" mama, du-te la seful tau si vezi cum sta pe scaun?!" eu:"adica?!" el: "pai vreau sa stiu cum sta un sef pe scaun sa stau si eu la gradi asa"!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Haahahaahhaa, bestial pitiku' vostru, Romana....tot timpul uit sa zic, cand mai cetesc cate-o perlutza....asa imi amintesc si eu cate una de-a Elisei...si ma gandesc ca timp sa le scriu n-am si macar aci' raman, in arhiva astora...poate le-or citi si ei can or fi majori!!!!
...mai, de rezistat, deocamdata rezist...joi am doar o ora, o saptamana da, una nu...sambata 4 ore si duminica libera...in rest, ma intorc la 22.30, 23 acasa...ne vedem dimineata, pana la 12, caci mai salt cursurile teoretice, ca la alea se poate...e o varsta ingrata, dar dupa ce plec se acomodeaza in 3 minute cu cine ramane:tati, matusi sau unchi...deci e si o parte buna in kestia asta...cred ca dupa 3 ani ar fi fost mai greu...oricum in fiecare zi se cere si ea cu mine la scoala, inventeaza bubi ca sa ma faca sa raman...era sigur faptul ca va fi greu, avand in vedere ca 2 ani am stat non stop cu ea....doarme cu noi in pat...asa zice totu'...
...dar o sa sar impotriva curentului astia 3 ani...sper sa nu ma inec!!!!!

Azi am aflat de la profa de canto cum ca la repetitii pt. spectacole ne tin si pana la 3 dimineata....e mult mai rigid decat mi-as fi imaginat vreodata, da' e al naibii de incitant!!!!!

Trebuie sa va zic si eu o dumitza de-a Elisei, de acum o luna, azi mi-am amintit-o...dupa aia iar o uit: Elise sta in pat si zice:"Mamiii, ce am la fund?...eu zic ca nu stiu.....ea zice ca o doare...eu ma panichez un pic si zic: te doare in fund?....zice ca da....ti-a intrat ceva in fund???(altceva nu mi-a venit pe moment)...la care ea zice:DA, Mi-A INTRAT O GEANA-N FUND".....dimineata respectiva ii culesesem una dintr-un ochi......geana din fund era prima noastra constipatie...de fapt un pui de constipatie...

Florina, nume de cod RODIA.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mere tare greu DC, asa ca va spun ca suntem bine, nu va faceti griji pentru noi. Dani a cazut si a dat cu fata de bordura dar a ramas doar cu nas julit si cu vanataie. M-am speriat. O sa mai intru sa va citesc. Maine mergem la socrii.

ps. Raluca, super baia cu spuma si lumanarele, nu?

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza.

Cristiana, foarte frumoase pozele... mi-ai trezit o nostalgie dupa vacanta (mai bine zis dupa luna noastra de miere) cand am vazut palmierii si plaja si marea...

Florina, care e marca aia de lactate, si eu vreau, ca astia de la Napolact s-au prostit de tot, nu mai fabrica nici iaurtul meu preferat...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Roxana, nu mai lua totul atat de serios ca nu merita
Fetelor, aseara am hotarat definitiv cu sotul ca in 2 ani maxim ne mutam in Ro, ce ziceti? Si la CLUJ
Ne tot uitam acum dupa case acolo.Am gasit ceva pe plopilor la 54 de m si 150 de gradina cu 50.000, dar trebuie lucrat serios pe ea.Vo ce parere aveti, merita sa o luam.
Am mai gasit si apartamente mari dar la 100.000 de euro, si noi ne-am gandit sa luam casa si cu inca 50.000 sa o facem noi in timp.Oare merita?
Astept sugestii de la voi.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no mai intru si eu umpic si gata, ca diseara nu mai pot sigur ca tre sa bagajesc.

Simo, frumos si mult ai scris mama draga.eu ca dermatolog ma duc de cand e lumea la Orasan, arecabinet vizavi de hotel Victoria in gangul de langa CEC.e f bun da si scump

Olim, eu is umpic sceptica la ce zici legat de casa aia, trebe vazut sa nu fie ultradarapanata si studiata fundatia sa vezi daca o poti mansarda ca altfel e costisitor sa te apuci s-o strici si sa refaci de la 0.altfel pretul pare bun.

Alynutza cre ca de Monor ii vorba si daca tot vorbim de Napolact nu cred ca-i reclama.e bestiala branza aceea cu smantana

daca va intalniti fara mine trebe sa va intalniti si cu mine musai sapt viitoare

va pup pe toate

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Olim, zona pare ok, mai ales ca e si langa parc. Insa mi se pare cam mic 54m patrati casa + 150 m patrati teren (adica cam 200 m2 in total). Nici nu prea ai unde sa reconstruiesti casa. Insa da, mi se pare o idee buna sa renovati/reconstruiti voi dupa bunul vostru plac.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele,

Am ajuns in sfarsit si pe forum, muuuult mai tarziu decat mi-am propus.

Intr-o ordine mai mult decat intamplatoare, dar dupa ce-am revazut si textele din celalalt capitol, zic:

Roxa tie nu ti-e rusine sa spui ca nu te bag in seama? Pai nu te-am invitat eu sa vorbim la telefon? Despre partea cu plecarea de pe forum Sunt de acord sa ai coloana vertebrala, sa iei atitudine cand ceva te deranjeaza dar sa ramai rationala si sa nu te razbuni ... pe sat. Sau pe tine. Tu ai nevoie de forumul asta, dar si noi de tine Cum sunteti cu casa? Cum a ramas cu scaunele? Eu cred ca tu ai decis in cele din urma.

Florina iaca, BUNA ZIUA, ca nu avem vorbe ca nici macar de minim nu m-am achitat. Acum bonusurile pentru care te rog sa platestei cum oi sti tu mai bine: body negru cred ca am vazut la Jolidon la Central, daca totusi nu sunt, si arde, spune-mi sa dau o strigare la neamu' de cumetri de la Bucuresti. Da' acum daca ai abdomen de 16 ani ( io n-am!) ce-ti mai trebuie negru, ca poti sa-ti iei alb sau ... roz

Roxanicea tu unde locuiesti? Ati gasit casa?

Cristiana foarte frumoase poze de vacanta aveti. Pe tati nu l-ati prions in categoria "uite prosopul, nu e prosopul"?

Mariana multi sa-ti mai ia din amaraciune sau poate rezolvi . N-am uitat, te sunam!

Alynutza eu am gasit jucarii frumoase la Central la etajul I. Si de tras de sfoara dar si mai ... sofisticate putin. Pana la urma ce canapea ai luat? Ca acusica imi vine randul sau mai bine pun pe lista la

Romana si eu, ca si Florina, ma tin de ceva vreme sa-ti spun ca este remarcabil Matei cu perlele lui. E un maaare Poate publicati ceva

Stanca e adevarat, mare bariera in calea comunicarii noastre sunt telefoanele. Data viitoare te chem la o terasa si vin cu lista pregatita, bine? Aaaaa, astept vesti de la sedinta si de la tine si de la Roxana! Puteti sa citati din Razvan si Serban cand va sustineti argumentatia in legatura cu grija insuficienta acordata copiilor. Vedeti, Romana e multumita de gradinita lor! Unde ti-s ??

Dupa ce m-am intins cat o pomana tiganeasca (oare oi fi scris macar juma' de pagina de forum?) vin cu urmatoarele doua chestii:
1. va rog sa-mi recomandati un dermatolog bun (nu de copii)
2. la Mc e aglomerat, se poate si la Ambient, ca e si acolo loc de joaca pt copii.

Pentru toate fetele ne(mai)pomenite (de) aici multe si urari de weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pai noi ne-am gandit sa facem o mansarda , si eu cred ca 100 m2 sunt destuli de bine pentru o casa si restul de 150 sa fie gradina.Adica decat un apartametn de 80 de m2, mai bine o casa mai micuta, si nu ai vecini, comnitate, ai loc de parcare, o gradina ,mica ce-i drept, dar o ai.

Mergi la inceput

Simona mersi de infos referitor la jucarii. Sa vad daca reusesc sa-mi fac maine drum prin oras si ma orientez la fata locului. Cu canapeaua m-am cam . Am comandat de la Elvila, modelul Octavia, ala din magazin e putin diferit, adica are doar 2 perne la canapea, dar e de 3 locuri si extensibila. Comanda a venit in timpul precizat de ei (cam 3 saptamani) insa mi-au gresit combinatia de culori (eu am comandat pernele de la sezut si spatar intr-o culoare si restul in alta si ei au facut doar pernele de sezut in prima culoare si restul in a doua), plus ca am platit sa mi-o aduca ei acasa si sa o bage in casa, si m-am ales cu usa de la intrare zgariata in ultimul hal. De calitatea executiei nu pot sa ma plang in schimb.
La derma eu merg la d-na dr. Pop-Vornicescu, la Medstar.

Cristiana, mersi de lamurire. Eu luam branza fagaras de la milli, aia de Napolact e chiar super naspa.

Olim, eu am inteles ca (virgula) casa are doar 54 de m2 si daca o maresti la 100 ramai cu 100 pt gradina. Dar 100 de metri pentru casa si 150 gradina e ok. Insa ai grija la aspectele pe care ti le-a spus Cristiana (fundatie, etc).

Mergi la inceput