Neti Sandu

Neti Sandu | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

Cum vi se pare www.protv.ro/vedete/neti-sandu/" target="_blank">Neti Sandu ?
Lucreaza de 10 ani la ProTv, imi amintesc ca a inceput sa lucreze cu Florin Calinescu, la matinal. Multi au venit/plecat, ea a ramas, in fiecare zi e la tv, vesela si aranjata si totusi nu este considerata vedeta.
Oare de ce?

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Imi place mult, tare mult de ea. Plus ca ma si inspir din felul in care isi asorteaza tinutele. Foarte mult bun gust, multa culoare. Cred ca este singura pentru care eu inca ma mai uit la matinalul de la ProTv.
Si horoscopul ei mi se pare extrem de profesionist. Nu spune prostii, banalitati sau chestiuni generale, valabile pentru toata lumea. Tot respectul pentru ea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si mie imi place de ea, nu am auzit nimic rau sa se spuna la adresa ei, pacat ca nu si-a intemeiat o familie pana la varsta asta.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anyela_M spune:

De ce nu e vedeta? Poate ca nu tine sa fie vedeta. Ii place sa fie discreta. Nu sa iasa mereu in evidenta prin te miri ce. Dar, ma intreb, oare nu oamenii de genul asta sunt adevaratele VEDETE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

E o draguta. Imi pare o femeie cu mult bun simt. Si desteptatica.
Insa ar trebui sa ii schimbe coafura.........Isi lasase parul un pic mai lung cu ceva vreme in urma.......Acum iar e tunsa. Si ii statea chiar bine fara colturile alea in fata.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

si mie imi place de ea si mai ales cum isi asorteaza hainele cu accesoriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Fetelor,de 10 ani o stiu cu aceeasi coafura,oare nu sunt peruci?nu ca ar fi o problema,eram doar curioasa.Mie mi se pare un amestec armonios de clasic si modern ,de sobru si candoare tinereasca in tinutele ei.cat despre preziceri niciodata nu mi se potrivesc,si nici prezicerile altora,de exemplu Urania.

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Imi amintesc cu placere de ea. E naturala si are bun gust.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetelor cica daca nu iti schimbi coafura toata ziua buna ziua dupa diverse mode inseamna ca ai o personalitate puternica! Asa vorbeau unii la TV despre www.youtube.com/watch?v=iUlexiZJ4FU&mode=related&search=" target="_blank">Raffaella Carrą ca si ea de zeci de ani tot cu aceeasi tunsoare si aceeasi culoare .. asa cum ne-o amintim si noi cind mai scapa cite un balet si o melodie la Album duminical.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Este o tipa destul de draguta si la locul ei, pana acuma
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

dar ea viata de familie n-are?e cam batranik,si ioc copii,ioc barbat...nu zic,ca si io am facut copil la 31 de ani,dar ea are...cat?50?ce rea sunt!!

Mergi la inceput