40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nema, studentii tai sunt f inteligenti.
Ai mei scot doar perle, cartea fiind o chestie discret facultativa, de genul ca de ex noi nu zicem "cutare chiuleste", ci "he's off to BC smoking medicinal marijuana". (BC e British Columbia). Cred ca totusi e rau ca ii las sa zica cuvantul cu m in clasa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sau www.graposdrinks.de/downloads/speisen/Pizza.jpg" target="_blank">asta? Te-ai saturat?:p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nu, pe bune, cum asa reusesc sa mai inteleg ceva cand vorbrsc americanii si nu englezii?
Oana, e cam aglomeratie mare pe pizza aia.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by cicina

Nu, pe bune, cum asa reusesc sa mai inteleg ceva cand vorbrsc americanii si nu englezii?
Oana, e cam aglomeratie mare pe pizza aia.

cicina

Vad, ca nu mai vorbeste nimeni, se bat pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by oana cretu

www.johnnys-pizza.com/images/kajun.jpg" target="_blank">Asta e buna, nema?

Oana si Séb
(10.01.2005)

junk pizza - mai si scrie in engleza!!!
aluat pe post de farfurie pentru tocana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by oana cretu

Sau www.graposdrinks.de/downloads/speisen/Pizza.jpg" target="_blank">asta? Te-ai saturat?:p

Oana si Séb
(10.01.2005)

ar fi ceva

stai putin ca psihanalizez la telefon...

Mergi la inceput

Am cunoscut aici un nene scotian, din intamplarea intamplarii a fost mai intai coleg cu barbatu-meu si acum e cu mine, Gordon. E in Canada de vreo doojde ani si sa mor daca si-a pierdut accentul macar un pic. Nu pricep aproape nimic, iar la tel e si mai interesant...vezi, depinde din ce parte te uiti.
Si mai stiu un nene, David, de bastina din Liverpool, acelasi lucru, nu pricep mare lucru, dar ce pricep e ff amuzant. Din pacate acuma e suparat tare David saracu, nevasta-sa are cancer si nu mai face absolut nici un fel de glume. Existenta asta e plina de glume proaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu stiam ca pizza de aici este cea mai buna..asta-i doar o poveste?
Eu mai nou bag ca o nesimtita...M&M...parca m-am dilit!
Cicina..te-ai gindit si la adoptie? Eu una situ ca daca nu as fi putut avea copii asta as fi vrut sa fac..nu insa si sotu' din doatre..care nu are incredere nici in genele lui..dar in ale altuia?
Oana...acum am inteles..din moment ce nu poate avea pasaport francez..100% ii trebuie certificat de nastere romanesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ce mai tura-vura veniti aici si mancati de cea mai buna calitate.
Mi s-a facut somn, ma duc la nanai dar nu inainte de a va spune ca pe mama o chiama Paraschiva si e la 1900 km distanta.

Kim nu e de acord colegul de camera, zice sa nu fortam natura, si daca nu e al nostru, nu se vede in a avea responsabilitati de genul asata. Mai ales ca de aici e foarte complicat cu legile, si costa enorm.

Mergi la inceput

Cicina, multi ani cu fericire mamei tale. Maine e si ziua lui socru-meu, care e la Iasi, ce torturi si cozonaci ratam noi acuma, mama-mama.

Mergi la inceput