Monica si Irinel COLUMBEANU (2)
Raspunsuri - Pagina 23
kla78 spune:
nici mie nu-mi place mobila neagra la un bebe mic dar ce sa faci nu te potiin gusturile omului
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Natasa spune:
Fara nici un fel de exagerare, arata ca un cavou camera copilului. Nici o camera de adult n-ar fi tocmai in regula sa arate asa, dar trebuie sa fii bolnav sa-i faci asta copilului tau. Problema lor cea mare nu mai e diferenta de visrta ci prostia care pare fara limite!
mira_m spune:
Tocmai am vazut in reluare Revelionul Columbenilor si am ramas siderata. Nu stiam daca sa plang sau sau rad.
No coment....by me
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
blue eyes spune:
Pai razi cu lacrimi si le ai pe amandoua! ceva de genul
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cristina_C spune:
M-ati facut curioasa!
De ce-au mai fost astia in stare?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Alina spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
M-ati facut curioasa!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Mama mia,ce petrecere plicticoasa au avut.Numai nejte neni in virsta care povesteau de asfalt sau alte afaceri.
Am vazut azi vreo 5 minute,erau toti in fata vilei din Snagov,studiau cum arata ambulanta venita special pt Monica,daca cumva se intimpla sa-i vina sorocu'.
Cum tot butonam pe canale,am nimerit la un moment dat cind Monica asista la taiatul porcului.Dar ce s-o fi intimplat,s-o face macelara-sefa?!
Alina
Cristina_C spune:
Chiar ca-i jenant!
Cristina,
mama lui
Cresc...
Avalon spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
M-ati facut curioasa!
Cristina,
mama lui
Cresc...
Asa o petrecere plicticoasa nu am vazut in viata mea! Niste babe acre (una semana perfect cu Cruela) care stateau improtapite de parca aveau un batz in fund... era liniste ca la un priveghi, stateau aliniati la masa, numai tropaitul ospataresei se auzea mai bine, conversatii soptite.
In rest, Columbeanu a pus pe unii sa-i astupe 2 gropi din fata casei, deci in noaptea de revelion au avut si actiune, o adevarata aventura sa toarne unii beton in gropi si apoi sa vina Columbeanu cu masina sa de lux sa treaca peste ele pentru a verifica asfaltul.
Asa da distractie! bleah...
Aaaa, si gravida bea sampanie?!?
mira_m spune:
M-a distrat Discursul familiei...de Anul Nou (chiar asa scria), cand au iesit ei in balcon, iar Iri le-a multumit colindatorilor.
Parca erau familie princiara.Erau super caraghiosi!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)