Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by lavinai

aaaa...iar in legatura cu cat e de PEDOFIL "Urinel", eu cred ca se poate incadra linistit in grupa asta...., avand in vedere faptul ca "hormonica" avea doar 16 ani cand la cunoscut, tipa dinainte (care era manechina-fotomodel) la fel, iar de anutza ce sa mai zic.......tot pe acolo....

Avea 16 ani cand l-a cunoscut pe Iri?!? Din cate stiu eu avea aproape 18 ani.Sau nu?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

n-avea 16 ani cand l-a cunoscut pe irinel . era trecuta de 18.
auziti ,da' voi cand va muscati limba nu va otraviti?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by anky

Zeta nu era cunoscuta inainte sa fie cu Michael,ea nu era bogata la fel ca Michael si in plus nu sint 30 de ani diferenta intre ei.Zeta nu avea 19 ani cind s-au casatorit,eu s-au casatorit in 2000,cind Zeta avea 31 de ani,daca nu ma inseala memoria.Asa cum am mai zis,un asemenea cuplu nu exista.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Ba era cunoscuta ca actrita, am citit odata ca Michael Douglas a s-a indragostit de ea urmarind-o in filmul "Masca lui Zorro" si, nu la mult timp dupa asta s-au casatorit.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Da,Masca lui Zoro a fost primul film al ei,nu era la nivelul lui Michael si repet avea 31 de ani cind s-au casatorit,femeie in toata firea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

E clar ca a devenit si mai celebra dupa casatorie, dar tinusem minte amanuntul asta legat de "Masca lui Zorro"

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Zeta nu numai ca e frumoasa dar e si inteligenta,are un caracter puternic, a reusit sa se ridice la nivelul lui Michael cu sau fara ajutorul lui.Chiar nu putem sa o comparam cu Monica, care nu e in stare nici macar sa lege doua vorbe intr-o limba straina,sta si se uita ca vaca la poarta noua atunci cind e intrebata,ce mai,nici in romaneste nu e in stare sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Ma uimeste ca nu vedeti diferenta de varsta ,adica vi se pare normal ca o fata tanara sa ajunga in bratele unui mos si toate astea din dragoste?mi se pare mai jignitor ce se vede la tv decat numele site-ului care semneaza protestul .Probabil ca nu iesiti din casa de vi se pare asa indecent numele site-ului ,in Bucuresti ,in primele 2 min dupa ce ai iesit din casa ,langa mine e scoala ,auzi acest cuvant si de la fete si de la baieti.Problema este ca se promoveaza o idee falimentara.Voi credeti ca daca s-ar desparti acestia ,n-ar lasa-o Col. in fundul gol si i-ar lua si copilul? voi sau noi toate care nu avem muzeul in care traiesc ei ,suntem mai bogate si mai libere decat fata aia .Am citit ca ,nu stiu care a fost inaintea Monicai,a trimis Col. camioanele si i-a luat tot dupa ce s-au despartit.Eu am semnat acel protest cu gandul la toate fetitele care viseaza cai verzi pe pereti .Si daca alde Col si-ar trai viata la ei acasa ,ar fi foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Mey fetelor, in loc sa ne distram ne ciocnim si aici?
Ce naiba, ajungem sa ne luam de par pt o amarata de Hormonica?
Da, eu o barfesc, nu pt ca sunt mai buna ca ea, ci pt ca eu o cunosc, ea nu pe mine! Nu-i invidiez nici viata din cusca de aur, nici frumusetea, nici barbatul!
Daca aveti timp, dati o tura prin cluburi, sa vedeti cate pustoaice stau cu diversi mosi pt un pahar de cola....pt mult mai putin decat ce are Monica! E jalnic, ti se taie si cheful de distractie si de lume!
Si sa fi avut 16 ani cand l-a cunoscut, nici nu se pune problema de pedofilie! Mai ales ca inainte de el Columbeanca a avut niste experiente "deosebite"!
Un protest jenant care induce in eroare mai mult decat face bine, nu va salva fetiscanele astea amarate care cred ca viata e facuta din 3 cluburi, o pereche de pantofi si o Cola!

Cat despre Zeta............aia da femeie frumoasa si desteapta!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by giul

Ma uimeste ca nu vedeti diferenta de varsta ,adica vi se pare normal ca o fata tanara sa ajunga in bratele unui mos si toate astea din dragoste?mi se pare mai jignitor ce se vede la tv decat numele site-ului care semneaza protestul .Probabil ca nu iesiti din casa de vi se pare asa indecent numele site-ului ,in Bucuresti ,in primele 2 min dupa ce ai iesit din casa ,langa mine e scoala ,auzi acest cuvant si de la fete si de la baieti.Problema este ca se promoveaza o idee falimentara.Voi credeti ca daca s-ar desparti acestia ,n-ar lasa-o Col. in fundul gol si i-ar lua si copilul? voi sau noi toate care nu avem muzeul in care traiesc ei ,suntem mai bogate si mai libere decat fata aia .Am citit ca ,nu stiu care a fost inaintea Monicai,a trimis Col. camioanele si i-a luat tot dupa ce s-au despartit.Eu am semnat acel protest cu gandul la toate fetitele care viseaza cai verzi pe pereti .Si daca alde Col si-ar trai viata la ei acasa ,ar fi foarte bine.

Giul,si eu am semnat protestul, tocmai pentru ca si eu am o fetita si daca noi ca parinti nu facem nimic in sensul asta,culmea ca ni se pare si foarte normal,ce..deh cluburile oricum sint pline de astfel de adolescente care stau pe la diversi mosi in brate,atunci ce sa ne mai miram ca se ajunge atit de departe, iar aceea adolescenta ajunge in miinile mafiotilor si proxenetilor,ajunge sa fie bataie de joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

quote:
Originally posted by lavinai

aaaa...iar in legatura cu cat e de PEDOFIL "Urinel", eu cred ca se poate incadra linistit in grupa asta...., avand in vedere faptul ca "hormonica" avea doar 16 ani cand la cunoscut, tipa dinainte (care era manechina-fotomodel) la fel, iar de anutza ce sa mai zic.......tot pe acolo....

Avea 16 ani cand l-a cunoscut pe Iri?!? Din cate stiu eu avea aproape 18 ani.Sau nu?

Mirela

draga mea are acuma 18 ani sau 19ani, si e cu virinel de vreo 2 ani....

Mergi la inceput