Clubul nurorilor (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

jesia, bine-ai venit! fete, jesia e proaspata nora (ne stim de la Mirese)

briza, pe un' umbli? la ?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

welcome jesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, deci mai ai un pic de libertate

Irina, chiar ca e de cosmar ce povestesti. Voi nu ati stiut ca e o zona "periculoasa" inainte sa luati casutza? Sper sa rezolvati problemele.

Jesia, bine ai venit. De care soacra ai, rosie sau albastra, sa stiu unde te scriu in listutza.

Fetelor, n-am chef de nimic... adica de problemele de la scarbici... ma gandesc cum sa pregatesc cea de-a 3-a aniversare, ca duminica facem 3 luni de la casatorie si iubi lucreaza weekendul asta...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Lavi, da, sarbatorim in fiecare luna pana implim un an. Bine, nu cadouri, doar sa facem ceva mai special impreuna. Prima luna i-am pregatit eu o cina romantica, a doua am iesit la cina in oras. Acum o sa fie probabil un pranz romantic, din moment ce la pranz ajunge sotzul acasa de la scarbici.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am crezut ca daca dau editare pot modifica ora mesajului
fetelor pe severul vechi mesajele apar cu o ora in urma, iar pe noul apar corect postate

Mergi la inceput

Nico, dar tu intrai de pe "desprecopii.com/forum" sau de pe "forum.desprecopii.com"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

verificare: am intrat pe forum.desprecopii.ro
e mai bine??

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

scuze, e multttt mai bineeeeeeee
sper sa mearga mai ok...

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Mai, deci asta era problema. Voi intrati pe linkul vechi de forum, de aia va apareau mesajele aiurea. Intrati pe http://forum.desprecopii.com/forum, acum merge ok.

Mergi la inceput

woww in sfarsit si-a revenit!!! ma bucur!!!
da, aly intram pe forumul vechi, de lene sa mai accesez linkul

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput