mamicutze casnicutze (73)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alina,mai ma chinui de ceva vreme sa intru la tine la semnatura sa vad cazul"dan" si nu merge...
esti sigura ca ai pus linkul bine?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

mai ,eu va citesc ,ca luna ca se apropie si petrecerea fiica-mi si vreau sa ma inspir de la voi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, sar'mina ca m-ai sesizat, era adresa scrisa gresit, timpita mai sunt! acu' merge?
banano, tu vrei sa furi de la noi, aaaa???

alexa

Mergi la inceput

iote e si banana prin zona.m-ai traiesti fato? cam rar cu scrisul? te-ai plictisit sau ce?

banano,am auzit ca-l cunosti pe Cotabita.l-am vazut sambata la "surprize" sa mor de nu e fain gagiul.pana acum il ascultam dar niciodata nu-l priveam a inceput sa-mi placa.e fain tare!

auziti si care-i legatura dintre Ana Lesko si ala de la Directia 5?Marian Ionescu sau am uitat
am vazut aseara emisiunea lu Bitman in care au fost invitati amandoi si Bitman asta a incercat sa spuna ceva dar ne-a lasat in plop

Mergi la inceput

alina,pai de ceva vreme ma chinui sa intru acolo dar am zis ca este de vina netul meu nu adresa.si dc-ul asta merge de tot kk...
se vede ca sunt adminii in vacanta
eu daca nu aveam linkul de la banana cu trimitere directa aici nu intram in veci pe dc.Nici acum nu pot intra direct pe prima pagina
am sa citesc povestea lui dan...saracutzul...am vazut pozele...

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

cami, e si doina in poze acolo la situ' lu' dan. mama de mama, e mai mult decit de 3 ori mamica.

alexa

Mergi la inceput

a,da?!?!

va amintiti de mihaela amalia?
a fost ziua Amaliei.i-am urat LMA la "evenimente".

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,sar-na am memorat.Poti sa-l stergi! ca nu vreau sa-ti iei avertisment!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

cami, tu de cind te-ai intors din vacanta ai tot intrebat de mihaela (amalia)!de ce nu-i dai un PM? vezi care e treaba?

alexa

Mergi la inceput

beeey, stati linistite, situ' cu pricina e recomandat de DC, nu se mai dau avertismente pt afisarea lui. bagati un ochi in josul paginii

alexa

Mergi la inceput