mamicutze casnicutze (73)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bi pai nu le lasai de tot ete ca mai iau cate una..mama lor ca nu pot sa le las de tot..n'am ambitie bre!!!care imi dati si mie?
beyyy auzii si io de zapada..de alergatura..de nepoata..da io's baba si uit cine zice..asa ca pe mine sa ma iertati

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

.................................
Impotriva banarii luiJocelyn

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Liana uite si aici un de la mine , imi esti tare draga sa stii !
fetelor scuze ptr absenta mea , am intrat si n-am mai aparut , iar cand am vrut s-o fac , mesajul meu luuuuuuung s-a dus pe apa sambetei din cauza ca forumul avea niste probleme , vad ca s-au mai dus ele pe alte meleaguri ! In + de asta , am avut si probleme personale , sunt intr-o perioada nu prea "roza" , dar stiu ca-mi va trece , nu tine mult la mine ! Sper s-ajung sa va prind din urma , ca tare repede se umple paginile la voi , si e si normal , mai ales ca randurile sunt pline de voie buna si mai ales de vorbe bune si mult zambet ! Continuati asa fetelor sunteti de milioane !!! Va cu drag pe toate din gasca

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

A revenit frantuzoaica!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Saliu.
Acu am aparut si noi de la socrosenie.Am venit pt somnul de pranz si pe urma plecam pe la mama.
Somn de pranz zic...da' ce ma fac?Ca e o nunta pe scara si baga ala cu orga de-mi vine sa sar direct la el.O reusi fi-mea sa adoarma?
Leano si io care ma ofticam ca te-ai lasat de tutuneala...Ia de la mine una
Ce ziceti voi ca e frig si urat?Ca la mine-i soare si caldut.Chiar placut afara.
Frantuzoaico bun revenit.
Va pupui pe toate.Ma duc sa bag si io un tutun.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama, am scris si io un mesaj lung si a disparut
in mare sunt aici

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

frantuzoaico, zambeste .viata e naspa cand vrea ea
si lasa lectura din urma.s-au scris romane.nu-ti pierde timpul.citeste-ne de azi inainte si scrie-ne despre tine ca altfel venim peste tine

la mine sunt 4...brrrr...azi stam in casa.
aseara am aflat ca a fost ieri sarbatoare.am spalat

o duminica buna.

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce faceti mai dragelor?Pe unde umblati? Va invit la o placinta calda cu branza .Imediat urmeaza si una cu mere.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Da zabesc , e bine asa ? ...
Ce sa zic despre mine , am si eu un flacau de 7 ani , cumintel ca baietii , stiti voi ! N-am reusit sa-i dau un fratior/surioara din pacate , dar ma voi multumi cu ce am , nu-i asa ? Mai ocupata cu serviciul , mai prin casa cu una alta , ca si voi dealtfel ! Doar ca eu nu-s casnica si nu prea am timp sa trec , doar exceptional cateodata , acuma chiar am lasat-o pe socrela cu sotu' se uita la ceva interesant la pe varful degetelor , am tulit-o ca incepusem sa ma cam plicti ! Afara-i vreme frumoasa , dar bate un vant de te duce odata cu frunzele , dar ne vedem fiecare de treaba , Alexandre a fost cam racit si acuma mai tuseste , dar cu siropurile pe care le am dupa 2 vizite pe la medicii astia incapabili , doara doara l-oi vindeca ca si astia-s buni sa-ti ia banii , de fiecare data trebuie sa te intorci de 1000 de ori la ei pana te insanatosesti !
Na hai ca trimit mesajul ca data trecuta cand am vrut s-o fac , ia-l de unde nu-i , ca se duseeeeee , nu stiu pe unde si l-am lasat balta , acum ca forumul functioneaza mai "bine" , voi profita de ocazie sa-l trimit !
Va pe toate si va doresc un sfarsit de zi placut si numai bine !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gagici!
cam slaba activitate, unde sunteti? hai la

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Mirela,ninge sau nu in florida?
daca ai sti cat te invidiez pt. faptul ca esti intr-un loc calduros.Pe mine ma dispera frigul asta si zapada multaaaaa care vin devreme tare

somn pufos

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput