Cum arata tablourile Annei Lesko?
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Picteaza exact ca Sabin Balasa, marele pictor de Ceausesti si Irinei. O avea succes in aceeasi societate de mediocritati, ca altfel nu cred ca o baga cineva in seama (sper!!)
Pai chiar scrie in pagina ei ca a luat lectii de pictura de la Sabin Balasa .
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
lgireada spune:
E acolo un tablou cu un arab desprins parca din lampa fermecata a lui aladin, ala cu blana pe deasupra ... o fi virinel?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by lgireada
E acolo un tablou cu un arab desprins parca din lampa fermecata a lui aladin, ala cu blana pe deasupra ... o fi virinel?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
daniela_b spune:
Important e ca iubeste culoarea si tine sa se exprime (si) prin ea.
Imi dau seama ca are o stare minunata cind le picteaza si asta e foarte bine pentru ea.
Eu nu gasesc tablourile ei de cine stie ce valoare ( originale nici atit, ca stil) dar le-as putea denumi decorative, merg atirnate deasupra canapelei, in sufragerie...
Edit: dragutz il gasesc pe acela cu marea (al treilea de pe rindul 1) si "groaznic" il gasesc pe cel cu stripteuza tinuta de picioare cu miinile de un paianjen (antepenultimul de pe rindul 2)
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Lolly spune:
Fetelor, eu nu stiu mare lucru despre pictura, recunosc... Dar... Mie mi-au placut cateva tablouri ale ei.
Ce e drept, am avut ocazia sa vad si alte tablouri decat cele de pe site.
Eu zic ca... ea chiar are talent. bravo ei ca-l mai si fructifica!
PS: Igireada, ai fost bestiala.
liliac1 spune:
Nefiind critic de arta dar aruncandu-mi un ochi pe site-ul dat de Catalin, as putea sa zic ca-s destul de reusite; mie chiar imi plac... Par intr-adevar a avea ceva din Dali... Eu daca am 2 maini stangi in domeniu, pot doar sa apreciez ca altii au mai mult talent.
olim spune:
Nu sunt critic de arta, dar daca sunt pictate de ea, ceva talent are, ca nu multi dintre noi ar reusi sa faca asta.
Ca o ajuta numele sa vanda tablouri, sa profite de situatie ca nu e singura care o face.
Si chiar are cateva tablouri frumoase, dupa gustul meu.
Eu ced ca nu ar trebui sa judecam o persoana fara sa o cunoastem.
O seara placuta tuturor
Iubika spune:
Mie mi se pare ca au ceva fals in ele....
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Picteaza exact ca Sabin Balasa, marele pictor de Ceausesti si Irinei. O avea succes in aceeasi societate de mediocritati, ca altfel nu cred ca o baga cineva in seama (sper!!)
Hmm...Natasa...daca o persoana are in casa un tablou semnat Sabin Balasa asta nu inseamna ca face parte dintr-o "aceeasi societate de mediocritati". Picturile lui Sabin Balasa sunt apreciate oricum de multa lume...