regina Rania
sunt convinsa ca locul ei nu este aici (la "Barfe"), dar n-am stiut unde sa incadrez mai bine subiectul;
am vrut sa va arat si voua o femeie de 36 de ani, mama a trei copii
am vazut-o de curind la Oprah si mie una mi se pare superba, cred ca este cea mai frumoasa si cea mai eleganta regina/printesa in momentul de fata
uitati-va aici:
http://www.geocities.com/raniajordan/hm/page01.htm
Raspunsuri
NicoletaB spune:
am vazut si eu emisiunea si mi-a placut foarte mult
mi-a placut ca nu are "obsesia" cu voalul si ca sotul o lasa sa iasa atat de mult in viata publica
Iubika spune:
Sorry, this GeoCities site is currently unavailable.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
teo1970 spune:
Iubika,
se mai intimpla, nu stiu nici eu de ce (poate e f. accesat, habar n-am), trebuie sa mai incerci mai tarziu, n-o sa-ti para rau
Anderra spune:
E absolut fermecatoare. iata ce am gasit in ev.zilei despre viata reginei:
Regina Rania s-a nascut in Kuweit, pe 31 august 1970, intr-o familie de palestinieni de rand. A urmat cursurile Universitatii Americane din Cairo, specializandu-se in Informatica si Management si Administratie. Credinta a jucat un rol foarte important in ce priveste casatoria Raniei cu Printul Abdullah al Iordaniei. Tanarul print a intalnit-o din intamplare, la una dintre cele mai mari banci din Amman, la care aceasta lucra si care era condusa de un cumnat al lui Abdullah. Asemeni tatalui sau, Regele Hussein, Abdullah s-a indragostit la prima vedere de viitoarea lui sotie. La randu-i, Rania s-a indragostit de print. „La acea vreme se gandea sa se casatoreasca cu altcineva, insa cu printul a fost o iubire fulgeratoare”, povesteste un prieten apropiat al cuplului regal.
Printul Abdullah s-a casatorit cu Rania in 1993. Impreuna au doi baieti si doua fete. Regina Rania este cunoscuta prin implicarea sa foarte activa in actiunile caritabile. Ea isi dedica foarte mult timp unui proiect de ajutorare a copiilor din familiile sarace, carora le ofera perspective de angajare si un nivel de viata mai bun.
Anderra spune:
Si un alt articol:
""Regina Rania a Iordaniei a devenit mama pentru a patra oara
Regina Rania, sotia regelui Abdallah al II-lea al Iordaniei, a adus pe lume, duminica seara, un baietel botezat Hachem, cel de-al patrulea copil al cuplului, a anuntat palatul regal. Regele Abdallah a II-lea si regina Rania aveau deja un baietel si doua fetite. Nasterea printului Hachem a coincis cu cea de-a 43-a aniversare a tatalui sau, care a preluat tronul in februarie 1999. Cuplul regal a cerut iordanienilor sa nu trimita flori la palat si sa nu publice felicitari in ziare, ci sa faca donatii pentru o campanie de ajutorare a orfanilor, initiata de regina Rania la sfarsitul anului 2003.
editez ca sa pun si poza unui barba norocos
http://www.presidency.ro/images/photo_imgs/.thumbs/th_9340.jpg
Guestus spune:
Cred ca este greu sa o birfesti....are fata acoperita sau nu?
mai bine schimbi titlul in regina sprincenelor si a calciielor...R&B...etc
pet.cost2005 spune:
Da, frumoasa ... si cica raportul lor e in criza si stau sa se desparta ... nu stiu motivele. Au dau un reportaj aici, la tv.
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by teo1970
Iubika,
se mai intimpla, nu stiu nici eu de ce (poate e f. accesat, habar n-am), trebuie sa mai incerci mai tarziu, n-o sa-ti para rau
Mai devreme eram la birou, acum am incercat si de acasa.... si acelasi mesaj....
Oricum am google-it un pic si am vazut poze cu ea. E frumoasa foc! Da` mascariciu` de langa ea?.....
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
petaluda spune:
este intr-adevar o prezenta incantatoare, care emana stil si clasa. si e intotdeauna foarte simplu si frumos imbracata. si imi place ca nu e numai de "decor" se implica mai tot timpul in probleme sociale si politice.