Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata floricele!

pai daca eu am treaba,voi ce faceti?
curat prin gradina?!
o pregetiti de primavara?!
stai usurel ca mai avemmmmmmm.......

va spun sa aveti o zi buna(pa mine ma doare capul! ) si sa fiti cumintele!!
Crinuta am promis ca bem o cafea impreuna,dar uite ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa!
mai esti pe-aici? adica prin Bucuresti?
poate reusim cumva ...macar saptamana viitoare!

va pup pe toate

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Fetelor,m-at lasat singura?!
eu sunt f. racita,mi-a dat fi-meu ceva virusi....
asa ca sunt si in plus mor de somn ...ca sa nu va mai spun ca inca n-am terminat!
adica sa pun in cui totul....

va pup si va doresc voua sa va mearga mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Ce faceti floricelelor? Sper ca mai bine ca mine.
Eu stau ca pe ace la serviciu pentru ca l-am dus pe Alin bolnavior la gradinita, dar nu am avut cu cine sa-l las pana la 12.00, cand se va duce mama sa-l ia. Se pare ca a facut iar enterocolita, dupa simptome. Ma ingrozeste fiindca baga tot ce gaseste in gura, toate jucariile si toate mizeriile. Tare mi-e sa nu faca si hepatita daca nu intelege ca sunt microbi peste tot. Mi s-a rupt inima cand l-am lasat dimineata la gradinita, mai ales ca nu a mancat nimic ieri si azi dimineata, a varsat, e deranjat la stomac si a mai facut si putina febra. Ma simt ca o mama denaturata, dar chiar nu am avut incotro.
Violeta, nici tu nu ai terminat treaba? Si mai esti si bolnavioara pe deasupra. Mihnea e si el bolnav? Va pup pe amandoi si va doresc multa sanatate.
Fetelor, va pup pe toate si va doresc spor la treaba.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Florina....multumesc ca macar tu te mai gandesti la mine!
am intrat sa-ti spun sa vorbesti cu pediatrul lui Alin si sa-l vaccinezi contra hepatitei A...asta pt ca baga tot in gura!
asa facea si contiunua sa faca si Mihnea(nu stiu,dom'le ce au copii astia?!)si pediatrului lui mi-a recomandat sa-i fac vaccinul care e valabil 10 ani...
eu i l-am facut la 4 ani,deci pana la 14 scap...adica o scapa el de bagat in gura.....Doamne imi amintesc ca baga in gura si papucii...adica talpa de la papuci!!!...sa mor acolo langa el cand am vazut si asta!

deci,Florina,cumpara-i vacninul asta(nu e scump!) si fa-l...dar vorbeste cu pediatrul ca vaccinul acesta e facultativ...spune-i ca baga in gura de toate si ca vrei sa-l faci copilului.
o sa ti-l faca acolo si peste 6 luni te duci la reapel(?!)...
sigur ca o sa mai bage in gura,ca doar sunt baieti viteji!!
dar nu o sa faca hepatita A(si stii ca asta e cu regim ,apoi la adolescenta poate sa apara pstoriazis,si alte boli...) dar o sa faca frumos tot felul de afte si abcese....si altele....
nu inteleg ei cum e cu microbii,desi eu i-am aratat si la microscop....
in fine,sper sa va faceti bine si sa -l asteptati pe mosu' sanatosi!

Mergi la inceput

...si da n-am terminat treaba ...si sunt si bolnava,dar Mihnea e spre bine,raul a cam trecut!
si nu-ti mai fa probleme ca nu esti tu mama denaturata...sunt ei alta generatie,alt fel de copii.....si uite ca altele sunt vremurile...or fi mai bune intr-un fel,dar ....?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Trec si eu pe fuga. Marina mi-a facut febra vineri seara si dupa aceea a tinut-o continuu 3 zile cu temperaturi de 39C - 40C pe care nu reuseam sa le scad cu nimic desi i-am dat si antibiotic si nurofen si paracetamol si novocalmin supozitoare si sosete cu otet si comprese continuu pe cap plus baie. De ieri in sfarsit a cedat febra, adica a ajuns la maxim 38C. Uf! Se pare ca e amigdalita si putin rosu in ureche (initial au zis laringita si traheita).

Azi m-am intors la serviciu, dar nu stau mult ca vreau sa ma duc sa vad ce face. 3 zile nu am putut nici iesi din casa, de ajunsesem sa termin toate proviziile de hrana.

Vineri are si serbarea la gradinita si sper sa o pun pe picioare pana atunci.

Sarbatori fericite! in cazul in care cu toata nebunia asta nu voi mai apuca sa intru.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Sanziana sanatate multa Marinei!
of,copii astia!
si succes la serbare! e prima serbare a ei?
sa faci poze sa vedem si noi....
ai grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, iaca mai scriu si eu din cand in cand.
Sunt in cautare de job, deci stau intr-un stres permananet, si mai am putin si dau in depresie.

Sanziana,sanatate Marinei.

Violeta, of ce ma enervam in locul tau. Bietul tau baietel.
Dar ce ai de terminat? Despre ce comisie vorbesti? Probabil ca ai explicat dar eu nu am apucat sa citesc.

Florina, ce faci?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna floricelelor. Si eu sunt pe fuga dar am intrat sa va salut.
Violeta, si Alin baga papucii in gura. Se pare ca au gust bun. Am sa vorbesc si cu pediatra, multumesc pentru sfat si multa sanatate si voua.
Sanziana, multa sanatate Marinei. Pe mine ma sperie tare rau febra de cand a avut Alin convulsii febrile. Ma bucur ca sunteti mai bine.In curand se pare ca vom schimba impresii despre prima lor serbare. Abia astept.
Crinuta, esti in Romania si nu stiu si eu? Ce face Rayan? Spor la cautat job, dar in perioada asta e cam nasol ca toata lumea pleaca in vacanta.
Va pup pe toate, asa in fuga.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Multumim tuturor de urarile de sanatate! Sanatate si voua ca se pare ca sunt mai multi care au nevoie.

Violeta, da, e prima serbare a Marinei numai ca a lipsit de la repetitii. Va trebui sa improvizeze dupa ceilalti copii.
Sper sa nu uit sa iau astazi film ca altfel nu am cu ce sa fac poze!

mama_lui_alin sper ca Alin a apucat sa isi pregateasca mai bine serbarea decat Marina.
Ea a fost doar doua zile saptamana trecuta la gradinita, dar tot am auzit-o fredonand prin casa: Dom-dom sa inaltam... Cred ca au invatat colinde. Imi pare tare rau ca nu a putut participa mai mult.

In ce priveste febra, e prima oara cand imi face asemenea febra (si sper eu si ultima ). Eu copil fiind nu prea am facut febra, asta era domeniul fratelui meu. Si speram ca ea sa ma mosteneasca pe mine, dar se pare ca totusi a luat mai mult de la tatal ei.
Noroc ca era mama cu mine ca altfel nici nu as fi stiut ce sa fac, pentru mine era o premiera. Noroc ca am mai citit pe forum ce si cum.

Crinuta spor la cautat de munca si nu te stresa prea tare. Cu cat esti mai detasata si relaxata la interviuri cu atat ai sanse mai mari. Cel putin eu asa am patit. Cand ma duceam mai mult ca sa vad cum e piata, dar fara sa fiu hotarata sa schimb, tocmai atunci imi iesea. Iti tinem pumni!

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput