Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata.....

mai tarziu....dar uite ca e bine ca m-am trezit mai tarziu ca am gasit numai bunatati....
fac eu cafelutza pt cine vrea si e totul ok!!!

Sanziana ...n-am luat vitamine,dar beau suc de fructe si de legume...asa ca sunt
pt zilele astea tb sa rezist ca eu nu o sa am weekend prelungit,o sa am de lucru ca nici nu o sa stiu ce zile au fost....

va pup pe toate si va

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna floricele dragi. Mi-a fost tare dor de voi si de conversatiile noastre, mai ales ca acum s-a marit gradina.
Eu sunt tot ocupata, si asa voi ramane un timp, insa macar acum mi-au reparat internetul, deci mi-e mai usor sa va vizitez. Ieri chiar am facut o criza de nervi la serviciu fiindca mi s-a blocat programul in care lucrez si a trebuit sa-mi duc calculatorul la firma de soft sa mi-l reinstaleze, timp in care eu nu am putut lucra.
Norocul meu ca a fost sotul in concediu si s-a ocupat de casa si de Alin, ba chiar a facut curatenie si a spalat, ca altfel innebuneam.Dar de luni va trebui sa plec cu Alin in fiecare dimineata la gradinita, deci voi pleca cu o ora mai devreme de acasa, si voi ajunge noaptea probabil. Cu siguranta de Revelion voi dormi .
Sper ca nu v-am plictisit.
Violeta, vad ca-mi faci concurenta la munca.
Jojo, cred ca nici nu ti-am urat bun venit. Sunt cam aiurita acum, dar sa stii ca nu e starea mea normala, deci sunt sanse sa-mi revin.
Sanziana, cum se mai simte Marina? Ai descoperit ce are?
Va pup pe toate si va doresc o zi buna in continuare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor.
Stiu ca n-am mai scris de ceva vreme, dar... cu ajutorul lui Rayan ( din greseala) mi-a ajuns cafea in laptop si nu am mai avut de unde sa ma loghez, iar apoi am plecat in Germania unde am stat vreo 12 zile, iar de ieri suntem in Ro.
Eu sunt franta nu alta, iar Rayan cu toate schimbarile astea... off, nu mai zic nimic.

Incerc sa imi beau cafeaua, ca mi se inchid ochii.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

M-am trezit si eu, dar mi se inchid ochii la propriu. Toata saptamana am fost obosita franta. Am incercat si vitamine si calciu. Bine ca se termina.

Mai scriu daca ma trezesc.

Azi se merge pe varfuri in gradina sa nu trezim florile.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

buna dimineata dragele mele!!!

azi am nevoie de forta....asa ca sunt cu "gandul" mai mult verde ....

sunt pe baricade aici la munca si cred ca vin si maine si sambata.....noroc ca-mi mai pot clati ochii din cand in cand citind
si iar citind

vreau si eu putin .....ca-n ultima vreme dorm 5-6 ore pe noapte....

dar termin eu si sa vedeti pe urma

Crinuta ...imi facusem griji...credeam ca puiul tau o fi bolnavior...si cand colo el a varsat cafeau pe laptop.....lasa ca totul e bine cand se sfarseste cu bine...acum ,sper ca o sa-ti revii....sa va adaptati(ati venit de tot in Ro?!)...si o sa fie bine.......

FETELE ... e pt. toate!!!

a,uitam....cafeaua

Mergi la inceput

Sanziana....o fi dat vreo molima prin gradina?!

si pt Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Buna la toate floricele ,mi-a fost dor de voi,am lipsit putin.Mi-am facut bagajele,si tre sa mai reusesc sa fac multe,dar am doar o saptamina,pina zbor in tara...Asa va urmaresc,ca de scris nu prea reusesc,of,si timpul asta,mereu nu-l am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sanziana, si eu sunt obosita, in urma cu somnul rau de tot. Mi-am cumparat vitamine, dar deocamdata nu constat nici o imbunatatire.

Florina, ce faci?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Jojoiti tin pumnii!!!
sa-ti reuseasca ce ti-ai propus....

si drum bun.....cand ai timp da un semn mic ca esti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FLORICELELOR!

Am tras iar chiulul, am avut o saptamana super obositoare, bine ca s-a terminat, am intrat sa va salut si sa va invit la cafeluta!
Ce mai faceti? Cum petreceti azi?
Eu stau pe-acasa ,pe seara poate ies un pic la plimbare cu Alin , acum nu ma simt in stare de nimic.
JOJO, am inteles ca pleci in tara?Ne mai scrii pana atunci, da?Pe ce ruta pleci? Ma scuzi ca te corectez,acum diferenta de fus orar dintre Ro si Jp este de sapte ore.si spor la treburi!
Floricelelor, cum e cu vitaminele? Ati inceput sa luati? Cred ca trebuie sa iau si eu cate ceva ca prea ma simt obosita in ultimul timp.E adevarat ca ingrasa?
Deja ma bruiaza Alin si nu mai pot sa va scriu,va pup pe toate, va doresc o duminica frumoasa si sa auzim numai de bine!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput