Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Intru sa spu si eu doua vorbe, ca imi e asa o lene sa scriu. Sunt mai mult intr-o faza de citire, decat de scriere. Toata saptamana am fost somnoroasa. Cred ca de vine e si Coca Cola pe care am baut-o la inceputul saptamanii pentru ca eram prea obosita, numai ca pe mine ma epuizeaza cofeina. Imi trebuie mult timp dupa aceea sa imi revin.

Azi pleaca si bunica (Marinei, adica mama mea) la Brasov si va trebui sa alerg sa o iau si pe cea mica de la gradinita. Ar trebui sa o iau pe la 17h30, dar eu nu pot ajunge inainte de 18h, sper sa fie ok.

Violeta, multumim de intrebare. Ieri Marinei ii cam curgea nasul (galben) si avea ochii cam rosii. I-am dat nurofen si pinosol in nas plus ceva homeopatic si azi-dimineata era deja mai bine. Sper sa fie ok.

Weekendul asta raman cu Marina in Bucuresti si nu prea stim ce sa facem. De fapt ne-am propus sa mergem la o expozitie de reptile vii la muzeul Antipa si probabil la Vitan Mall la locul de joaca ca sa isi consume energia. Mai aveti idei ? Mai vine cineva ?

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Multumim pentru urari si pupici fetelor. Va pupam si noi.
Eu sunt cam ocupata asa ca nu prea mai am timp de plimbat prin gradinita noastra. Dar promoit ca voi recupera.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata floricele!

din nou avem cafele pt somnoroase!!!

eu o sa beau tot ceai....fara Wudy se pare.....o fi plecat in Franta?! si mananca croasante acolo fara noi
deci ceai pt cine doreste..(are lamaie!!!)

si pt. celelate fete ce-si doresc

si pizza

Sanziana
eu l-am dus pe Mihnea la Antipa anul trecut si m-a alergat de mi-a iesit sufletul....ca nu i-a placut nimic,afara de pestera!!!
daca am fi putut sa ne mutam in pestera era perfect!
cred ca serpii nu-i plac.....baietii sunt total diferiti de fetite,astia sunt mai zvapaiati....cel putin al meu si nu-l pasioneaza decat tot ce are legatura cu masinutele,avioanele,cosmosul....

noi cred ca o sa mergem la teatru de papusi,la Ion Creanga,dar duminica.....si nu stiu inca sigur,insa acolo l-as duce....ati fost la teatru?
e super si e si pt adulti!

Florina spor la treaba....te asteptam

pup toate fetele -floricelele din toata lumea.....

mai veniti pe la noi

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata pentru floricele!

Multumesc pentru ceai Violeta , este foarte bun mai ales ca are lamaie. Eu mie imi trebuie lamaie multa acum ca am cam racit, d efapt sunt doar picnita si trebuie sa ma dreg repede.

Inca nu am plecat Franta, sunt, aici va citesc din umbra ca nu prea am timp sa si scriu. In Franta plec abia pe 10 decembrie. Mai am pana la Croissante.

Pupici pentru fetite, baietei, bobocei si mamici - floricele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Buna dimineata la pranz (sau aproape)!

mama_lui_alin spor la treaba si nu uita sa iti mai tragi sufletul.

Wudy nici nu stii cu cata nerabdare asteptam plecarea ta in Franta . Vizitam si noi prin procura. Bineinteles ca asteptam o descriere detaliata si ilustrata cu poze a plimbarii.

Violeta Marina a fost deja cu bunica la Antipa dar prefera lucrurile in miscare celor statice. In schimb se pare ca s-a speriat de pestera, de abia a convins-o bunica sa urce. Probabil din cauza intunericului. Pentru ca eu din cate imi amintesc cand eram copil eram inebunita tot dupa pestera.

In schimb ii plac foarte mult animalele si pestii si cum e o expozitie de reptile vii m-am gandit ca o sa ii placa. Stie deja de la televizor care sunt crocodili, serpi, soparle...

La teatru am fost la Tandarica, la Ion Creanga inca nu am fost. Pana la urma maine plecam la Brasov ca eu trebuie sa fiu acolo luni dimineata cu treburi administrative si mi-am luat o zi libera.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Wudy asa e,cum spune Sanziana...venim si noi la ...Paris!
La Paris???? acolo te duci???? mi-am facut bagajul

Sanziana,asa e cel mai bine....la aer!!!
aici in Bucuresti stai doar daca nu ai incotro!!!
vezi ca Marina e pe dos ca fi-meu...lui ii plac animalele, dar sa le streseze.....ca asa-i face pisicii acasa!!!
ii place in pestera .....
va trimit multi pupici,sa aveti si pt luni ca nu veniti

si bafta la ce ai de facut!

fetelor,va pup pe toate inca odata ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Dragile mele floricele, Violeta, Sanziana sa stiti ca si eu astept plecarea mea in Franta cu nerabdare. Chiar daca data trecuta cand am fost, adica la sfarsitul lui februarie nu am fost foarte incantata. Ideea este ca merg singura si este cam naspa, am sa muncesc toata ziua si seara va trebui sa ma plimb singurica.

Tie Sanziana iti este dor de Franta? Eu sut curioasa daca mi s-ar oferi de munca acolo ce decizie as lua....acum chiar nu-mi dau seama....cred ca totusi as accepta.

Violeta merg si la Paris, de vineri seara pana Duminica la pranz , in rest toata saptamana o sa stau intr-un orasel mai mic, dar linistit si curat si frumusel ...si...si...si

Pupici

Mergi la inceput

...si,si .....si mai ales fii optimista ,draga mea floricica scumpica!
nu se stie de pe unde rasare iubirea!!!
(asta daca nu o ai pe-aici!!)

oricum,nu esti singura.....noi o sa ne gandim mereu la tine......
multi pupici

Mergi la inceput

Wudy, de ce n-ai PM-ul activat?!
vreau cumva adresa ta de mail....si asta nu se poate decat pe PM.....sa-ti trimit si tie glumitze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna floricelelor. Am luat si eu o pauza scurta si am trecut sa va salut.
Wudy, vreau si eu la Paris!!! Parca ti-am mai spus ca "te invidiez" pentru plimbarile tale. Eu nu mai am timp sa ajung nici la munte, asa o fuga.
Violeta, sa stii ca oricat as fii de ocupata o cafeluta tot savurez in fiecare dimineata, de la tine. Cu sanatatea cum mai stati, tu si voinicul tau? Sper ca v-ati facut bine.
Sanziana, sa stii ca si lui Alin ii plac pestii si animalele, in general.Tocmai din acest motiv noi mergem de cateva ori pe an la gradina zoologica. Si vezi ca la Plaza (Mall-ul din Militari) e un loc de joaca mai frumos pentru copii. Noi il vizitam constant pe timp de iarna, cand e frig si urat afara.
Va pup pe toate si va urez Weekend placut.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput