Yahoo Mail - noua versiune
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
http://www.romleas.ro/INTERNET/index.html
Explicatii:
1. Tools->Internet Options (imaginea 1)
2. Languages (imaginea 2)
3. Add... (imaginea 3)
4. Selectie din lista Italian(Italy) - OK (imaginea 4)
5. Move up - OK (imaginea 5)
.... si gata.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
pet.cost2005 spune:
Da ... am facut, dar nu merge ... adica am tot in engleza ... oare este de la faptul ca am descarcat ultima versiune IE 7.0 ... si aceasta este disponibila numai in engleza? Sau ca atunci cand am cumparat comp. aveam deja instalat IE si deci in limba italiana, iar acum ... un ex. sa fie ca trasul in banda pt. televizoare (poate ca am spus o prostie, dar nu inteleg de ce nu merge). In fine, bine si asa ... ma descurc numai ca ma obisnuisem cu it.
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Oana_B spune:
Poate nu e IE7 in italiana deocamdata:
http://www.microsoft.com/windows/ie/worldwide/default.mspx
Am incercat sa descarc in spaniola de proba dar dupa ce l-a descarcat nu m-a lasat sa-l instalez si am lasat-o balta:))
Oana_B
I love pink!
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Poate nu e IE7 in italiana deocamdata:
http://www.microsoft.com/windows/ie/worldwide/default.mspx
Am incercat sa descarc in spaniola de proba dar dupa ce l-a descarcat nu m-a lasat sa-l instalez si am lasat-o balta:))
Oana_B
I love pink!
Da, Oana, tocmai ce spuneam mai sus ... deci mai astept nu trebuie sa imi mai fac probleme.
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
aissa spune:
Fetelor am trecut si eu la beta urmand instructiunile voastre dar am observat 2 chestii:
1. nu stiu sigur daca si de ce ar avea legatura dar nu imi mai apare in yahoo toolbar butonul "photos" si nici nu il gasesc sa il adaug (deci apas creionul de edit toolbar si nu apare in lista sa-l bifez). Inainte il aveam in bara.
2. am vrut acum sa mut niste mail-uri din inbox intr-un alt folder creat anterior (unde tin mail-uri pe care nu vreau sa le sterg accidental). Si desi mi s-a pastrat folderul in partea stanga a ecranului nu gasesc optiunea de move. Sunt io chioara sau nu se exista?
Cristina si ghighiloi
Gabbriela spune:
butonu trebe sa fie acolo cu poza, in bara, daca nu il ai apasa creionul dupaia apasa personal Options, dupaia apsa ADD/Edit Buttons... alegi din lista butoanele care vrei sa le editezi si apesi Finished.
Sa iti muti mesahele ori unde vrei, daca ai mesaje mai multe care le vrei mutate ti apesi primul mesaj clic normal, dupaia ti butonul shift apasat si apesi clic normla pe fiecare mesaj in marte care doresti sa fie mutat. dupa ce sunt bifate cu albastru le tarai cu cu sageata exact unde doresti sa le muti. Daca nu reusesti asa, este un buton mic HELP si iti va arata cu imagini cum trebe sa il muti...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice
aissa spune:
Gabriela am reusit sa le mut cu mouse-ul cum ai zis, mersi de pont.
Dar butonul de phothos nu apare, in "customize your..." am toate butoanele mai putin photos, zau daca stiu de ce.... deci nu am de unde sa il aleg sa mi se suie in bara ca nu mai apare in lista.
Cristina si ghighiloi
Gabbriela spune:
butonul de photos il gasesti in sectiunea Communities, dupa ce uremzi pasi ce i-as sc eu mai sus.
Daca nici asa nu il gasesti, sterge cookies de la Ie, restart PC si inceraca dupaia.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice
brendamitran spune:
Io am primit invitatie,dar m-am impotmolit la "click me,then drag and drop me in the "Mom" folder"
nu mai merge mai departe....ce mai tre sa fac?
BRENDA
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
brendamitran spune:
yuhuuuuu....am reusit la adresa de mail a fetei,dar la mine,cind ajunsesem la drag and drop,am inchi fereastra.....
Intrebare:daca am instalat noua versiune pe adresa de maila fetei mele(de la acelasi calculator)acum am si eu noua versiune?
Help me,ca nu ma pricep!
BRENDA
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI