Aveti prieteni ? Categoria celor "adevarati"?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eu am mai multe prietene. Adevarate?! Eu imi doresc asta. Le-as ajuta neconditionat, invidioasa nu sunt (decat in mod constructiv: ce pot sa fac sa fiu si eu desteapta si frumoasa?!)deci nu le-as pizmui, de barfit nici atat! Prieteni de familie avem putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Eu ma consider o tipa prietenoasa. Eu am destui prieteni si prietene.
Sotul meu nu este prea cominicativ,dar se impaca foarte bine cu prietenele si prietenii mei.
Uneori vad ca simte nevoia ,chiar sa-i sune sa vb cu ei.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Ce este linistea asta aici?

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Daaa, am prieteni adevarati si pentru asta sunt foarte fericita! Prietenii mei aevarati sunt asa de adevarati incat sunt sigura ca n-o sa-mi franga inima niciodata si daca o vor face totusi, sunt sigura ca va exista o explicatie si o cale de impacare.

Eu sunt dependenta de prieteni, la fel ca si Flavia ... dar n-as putea sa spun neapara ca i-am ales ci ca "e-am gasit" si am ramas impreuna sper pentru totdeauna, chiar daca ne vedem mai rar decat ne-am dori.

pentru toti prietenii mei adevarati, atat cei vechi (Moni si Miha, va iubesc!!!) cat si cei putin mai noi, pe care i-am cunoscut aici, pe DC si se stiu ei (adica ele )!

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

MA BAG SI EU IN SEAMA!POT?EU VREAU SA VA SPUN CA AM TOT AVUT PRIETENE..DAR DE "SUFLET" NU AM GASIT...PRIETENII SINCERI II NUMERI PE DEGETE..MAJORITATEA SUNT PRIETENI CU TINE ATAT CAT SA LE MEARGA LOR BINE..NU VREAU SA FIU IPOCRITA ,SI EU LE-AM GRESIT,POATE DAR PARCA TOT EU AM FOST CEA MAI DEZAMAGITA..ASA CA AM TOT CAUTAT SA AFLU CINE IMI POATE FII IN ADEVARATUL SENS AL CUVANULUI"PRIETEN" SI NU MI-A FOST GREU SA IL GASESC.POATE FII SI AL VOSTRU!TE ASCUTA,TE AJUTA ORI DE CATE ORI AI NEVOIE,NECONDITIONAT,BA CHIAR VEI RAMANE SURPRINSA CA ITI DA CHIAR PESTE ASTEPTARILE TALEDUMNEZEU SE NUMESTE!VA PUP DULCE!

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Sincer cred ca prieteniile astea "adevarate" existau numai pe la liceu! Atunci iubeai, mancai,dormeai, te distrai cu "prietena cea mai buna"!
Acum, avand o viata de familie, copil, probleme...nu se mai pune problema! Sau, ma rog, exista prieteni dar nu atat de "adevarati" ca sa vrei/poti sa iti discuti viata intima, problemele si toate secretele familiei proprii. Nici nu e cazul, nici nu simt nevoia!
Asa....avem prieteni :nasii care sunt tineri, inca 4 cupluri si cativa verisori de-ai mei cu familiile lor! In rest viata noastra de leaga mai mult de parinti si de frati cu familiile lor!
Eu ma simt super asa si nici nu am nevoie de mai mult!

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

"prieteni" am cativa, prieteni adevarati insa, nu cred, cu toate ca si eu sunt o persoana prietenoasa si imi place sa am prieteni, insa dezamagirile m-au facut oarecum sa ma racesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Prieteni adevarati?!
Am avut si eu o prietena care credeam ca este adevarata,la bine si la greu.
Dar,din pacate,s-a dovedit o mare dezamagire,si ce-i mai trist ca n-a realizat unde a gresit...si cat...
In viziunea mea o prietena iti este alaturi neconditionat fara a te judeca,sa fie constanta,si,mai ales,judeca limpede si nu se bate in piept:"eu am dreptate",ci judeca totul limpede si la obiect.

Din fericire,o fosta colega de munca imi este acum o prietena adevarata,zilnic imi dovedeste asta si ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a scos-o in cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlenn spune:

Hmmm...am prieteni adevarati, putini da' buni...Sunt foarte fericita ca-i am, ca am avut sansa sa ii cunosc si sa ne imprietenim, ca am putut sa ii ajut. Nu am in toata lumea incredere, dar in cine am sunt oameni de nadejde pe care-i poti numi prieteni adevarati...Prietenii adevarati imi sunt mereu aproape, gata sa ma ajute oricand daca am nevoie de ajutor, iar cel mai drag prieten pentru care as face absolut orice si el pentru mine este din Ploiesti... e un prieten cum rar mai intalnesti in zilele astea, un prieten care mi-a adus fericire in suflet cand am fost trista, as fi in stare sa imi dau si viata pentru acest prieten adevarat si drag, ne-am inteles extraordinar inca din primele clipe cand ne-am cunoscut, de parca ne-am fi cunoscut de-o viata...imi aduc aminte cu drag ziua si imprejurarea cand l-am cunoscut...a fost intr-o vara, anul nu mai conteaza pentru ca ma simt ca si cum l-as sti de-o viata intreaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna . Ma primiti si pe mine ? Si eu sunt pe listuta cu prieteni putini dar buni .Adica pe prietena mea care am cununat-o si deci ii sunt nasa ,pe alti doi care urmeaza sa-i cunun .
In ei am mare incredere n-e cunoastem de acum cativa ani buni in urma .
Sunt foarte fericita ca ii am doar pe ei putini dar prieteni buni dragi de suflet.
Cum e si zicala PUTINI SI BUNI

Mergi la inceput