Personajele din ScoobyDoo

Personajele din ScoobyDoo | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Draga Buburuza,

Iata problema mea: cupilul e inebunit dupa ScoobyDoo si isi doreste personajele din acest desen animat ca sa se joace cu ele.

Le-am vazut la Carrefour si la Metro, dar costa 570.000 lei, si nu sunt decat cinci figurine din plastic ordinar. Ca sa iei si masina, te mai costa 1 milion si ceva.

De Craciun o sa-i iau probabil personajele, insa tare mi-ar placea sa gasesc un pachet in care sa fie si personajele si masina si niscaiva monstrii si stafii, la un pret acceptabil. Oare nici o fabrica de jucarii nu face ScoobyDoo "full option" ? As da si 1 milion daca ar fi de toate in pachet, zau...

Deci, ce te rog eu pe tine draga Buburuza, este sa vezi daca nu poti obtine un discount la ceea ce este deja pe piata (ca daca-i mai ieftin de la tine iau, parol !!!) sau daca poti gasi alta firma de jucarii care sa produca asa ceva "full option".

Stiu ca multi copii sunt innebuniti dupa Scooby, deci cred ca cerere ar fi. POate mai confirma asta si alti parinti aflati la necaz, asa ca mine .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Ooof-of, si iar oooof! Mare problema cu Scooby asta! Si buburuzu meu este mare fan! Perna cu Scoo, pijamaua cu Scoo, prosopul cu Scoo... Si eu caut un set de jucarii Scooby Doo de calitate si la un pret bun. Cu siguranta ca daca le gasesc le vom introduce in magazin cu tam-tam :)). Zoix!

Cu drag de copii,
www.buburuza.com/Scripts/default.asp" target="_blank">Bu-hu-hu-ruza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vezi, deci stii cum e cu molima ScoobyDoo .

Atunci asa sa faci , sa anunti cu surle si trambite daca gasesti ceva, ca sa vada tot poporul adulator de Scooby si sa dea navala la cumparat.

Multumim frumos .

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Personaje si masinute am vazut si in Selgros, dar chiar ca erau cam scumpe....

Bubu(ruza), dar de unde ai gasit perna, prosop etc cu scooby ? CA m-ar interesa si pe mine .

multumim,

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Toate "scooby-urile" pe care i le-am cumparat buburuzului au fost luate de prin magazinele normale; pernuta care sforaie (cumplit!) am gasit-o in vara la targ (Kidex). Acu', ca sa fiu foarte sincera, produsele nu sunt de cine stie ce calitate; "marea" lor calitate este personajul si bucuria cu care le-a pimit Bubu. Chiar ma gandeam daca ar fi cazul sa-i "scriem" lui Mos Craciun sa-i aduca flacaului un set ScoobyDoo... sau macar doua-trei DVD-uri, sa poata vedea filmuletele cand doreste sufletelul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Si la Cora, si la Carrefour, si la Metro si la Selgros au, insa preturile sunt cam la fel: 570.000-590.000 lei personajele si 1 mil si ceva (chiar peste 1.100.000) masina cu ceva stafii si alte cateva accesorii. Deci cam 1.700.000 lei toata povestea, ceea ce este exagerat de scump, zau !

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

va anunt sa va pregatiti pentru un drum luuung - lui fimiu abia prin liceu i-a trecut de Scooby Doo si inca nu de tot - a purtat un tricou cu scooby doo pina l-a facut zdrente si tot nu se indura sa-l lase !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

salut mamici ! exista un magazin care comercializeaza animalute si alte personaje din desene animate, nu foarte scumpe si extrem de reusite. adica un scooby de 20-30 cm e 20 ron. si e foarte simpatic ! deci, magazinul este la ciuperca, adica pe bulevardul ion mihalache, fost 1 mai. de la piata victoriei, daca veniti cu ratb, luati autobuzul 300 spre chibrit, de vis-a-vis de magazinu orange, nu spre romana, invers. mergeti 6 statii, coborati si va intoarceti putin pana vedeti magazinul "Lumea Copiilor" ! de aici e simplu ! daca se intampla sa nu aiba jucariile pe care le doriti, puteti da comanda, cred. si va aduc jucaria ! succes ! sper sa va fi fost de folos !

oana si calutul de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mai, nu pricep ce e asa de frumos la Scooby asta. Si fii-mea si prietenele ei sunt inebunite dupa desenul de la Cartoon de seara. Toata ziua sunt pe minimax desene mult mai frumoase (dupa parerea mea) iar eu sunt indragostita de Winnie the Pooh mi se pare mult mai frumoase personajele, nu mai vorbesc de povesti. Ba si personajele Disney sunt superbe, dar generatia asta nu prea apreciaza pe Mikey, Minnie, Donalg, Pluto si altii. Ce pacat! nu stiu ce e cu adevarat frumos.
Sunt pline magazinele, tarabele de Scooby de plush, in Oraselul copiilor gasiti toate marimile si toate pozitiile de Scooby si la preturi.... asa mai de tarabe.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Si Alex e fan Scooby Doo de pe la vreun an. Am reusit sa luam f multe lucruri cu Scooby: are chilotei, tricou, sapca, are figurine cu toate personajele, 2 masinute , are un scooby mai mic si unul f mare. Si mai suntem in cautari.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Si baietelul meu e topit dupa Scooby doo asta , ajunsese la un moment dat sa il viseze .Si noi il avem pe cel de plus ,acum este si revista Scooby doo si mai detinem si cateva dvd .
Scooby Doo Aloha
Scooby Doo And The Loch Ness Monster
Scooby Doo Monster Of Mexico
Scooby Doo Wheres Is My Mummy *
Whats New Scooby Doo Vol 3
Whats New Scooby Doo Vol 4
Cu toate ca mi-ar placea sa se uite la cele Disney ca nu cred sa ne lipseasca vreunul.De la Cinderella ,Looney Tunes pana la cele mai noi cum ar fi Banyard.
Cred ca de Craciun ai vom lua tot ceva legat de Scooby .

Mergi la inceput