PDA.........de care?

PDA.........de care? | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Simt ca e nevioe sa imi cumpar un ipod cu sistem gps pt ca sunt cam pierduta in spatiu,dar am nevoie de ajutorul vostru.
Am vazut pe piata un Ipod care mi-a placut: MIO cu card IGo.Modelele cele mai dragute sunt 3500 si 500,dar nu stiu care e diferenta intre ele si nici cei de la magazin nu prea aveau idee.
Aveti alta recomandare??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Anelize, sigur vrei Ipod? Ca n-am auzit de unul care sa aiba si sistem GPS, stiu ca sunt doar playere multimedia... poate vrei un PDA care sa aiba sistemul de navigatie Igo.
Oricum, pentru Ipod este un subiect deschis in index, dar cred ca intrebi de PDA...

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Cauta de la Asus modelul A632N sau A636N - pda cu gps iti copiez si descrierea de la al 2-lea model Intel® XScale™ 416MHz CPU Microsoft® Windows Mobile™ 5.0 , BT (EDR), GPS , WIFI (802.11b+g) ,64MB+128MB Flash 3.5" TFT w/65k color , 16-bit SD card slot (SDIO/SD/MMC), Car Holder + Car Charger
Sper sa te ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

http://www.emag.ro/pda/pda-asus-a636n-416mhz-gps--pA636N sa ii vezi si poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

M-am interesat cat am putut de mult si,dupa ce am folosit cateva zile un Mio ,mi-as dori si eu unul.
Acum,nu stiu ce sa zic.....preturile de pe site-urile romanesti sunt mult mai ieftine decat pretul din magazine.Nu inteleg de ce!!!
Ati cumparat vreodata IT de pe internet? Mie mi-ar fi cam frica,dar diferenta de pret este foooarte mare.(in jur de 5 mil)
Ati folosit ceva marca Fujitzu Siemens? Sunt bune?

Mergi la inceput