"FETELE FANTASTICE" (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

lui hiro i-a cazut primul dinte , uraaaaaa

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nanami, cat te-a costat dintisorul lui Hiro? Ca pe aici e obiceiul, cand il arunci sa-i dai banuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

heeee,,,,nu m-a costat nimic , e la fel ca-n romania, il arunci pe acoperis

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!

puf bine ai revenit!
eu va urez bafta ...spre tari mai "calde"!!

nanami noi suntem ianinte cu vreo jumatate de an....ma refer la dinti!.....va urez la mai multi!

dar ce ma intriga pe mine e faptul ca dupa ce i-au cazut cei doi dinti de jos,cei de sus sunt inca bine-merci la locul lor!!!

si e bun cucurigul tau,chiar daca la noi e noapte....pana ajunge in Romania se face ziua si e la fix.....

cicina

......pt toate fetele!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata,

Iata-ma-s scolita pana la gat si o palma mai sus...cu creierii varza si cu nimica ramas in cap dupa atata stiinta indesata cu furca in bietii mei creierasi.Vineri,in 17 noiembrie,este examenul,asa ca,se presupune,ca saptamana asta ar trebui sa invat,pai nu?
Dragelor....sa mor io ce enerveaza chestia cu gradinita Luanei: o saptamana bagam medicamente,pun fata pe picioare,saptamana urmatoare o luam de la capat.Imi vine sa mor,nu alta.M-am saturat si am sufletul franjuri cand o aud pe micuta mea cum cuhaie ca 5 magari pe-un deal si ii curg mucii si nici in ruptul capului nu vrea sa sufle nasucul....Mor,nu alta!Azi bagam o vizita la doctor,zau ca-s la capatul puterilor.Si mai am si pe alarmistul ala de ta-su acasa,care cum stranuta fata...fuga sa ii dau ceva,ca ce are fata,sa nu faca febra....de ma baga si pe mine in sperieti...
Uf,gata m-am revarsat la voi.Sa nu va suparati ca nu am avut timp sa va citesc....
Va pup si va doresc o saptamana minunata tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Anabafta multa pe 17....
la ce dai examen?!
cat despre Luana,stii si tu ca pana se imunizeaza dureaza ceva timp!
dar ai fi facut bine sa-i fi dat bronhovaxom ca scapai macar de febra....
acum nu stiu daca se mai poate,dar daca nu poti incerca de la anul ce vine!
e un vaccin contra virozelor respiratorii sub forma de pastile(si pt. copii si pt adulti!) si se da 10 pastile pe luna incepand canm din aug sau sept.
se da 10 pastile timp de trei luni,cam in aceeasi perioada....de ex, luna sept din 10 pana in 20 pauza....apoi in luna oct tot la fel din 10 pana in 20 iar pauza si ultima luna noiembrie in acelasi interval de timp!
sigur,fiecare isi alege cand vrea sa inceapa tratamentul!
nu are reactii adverse si e bine tolerat....acolo scrie ca uneori au dureri de stomace pt ca se iau dimineata cu 1/4 ora inainte de masa!

in rest,va pup si multam' pt mailuri!

si "la multi ani" pt. 15 noembrie....SCORPIOANCO!!! EU SUNT PRIMA CARE ZIC!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor va salut si eu la inceput de saptamana si va urez sa va mearga din plin, noutati nu am asa ca mai revin

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio....si multumesc de urare,ca e in avans...
De bronhovaxon mi-a explicat si colega mea de birou,baietelul ei are 5 anisori si ea cu asta l-a mai domolit la racelile si muciuielile de gradinita.Chiar nu stiu daca bronhovaxon se poate da si daca copilasul e bolnavior.Ma rog,am sa caut sa cumpar sa ii dau si eu Luanutei...Mergem azi la doctor sa ii dea ceva...sper sa nu fie grav....
la toate fetele!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ana, da-i Luanei multa vit C.
Vio, cum de imi merit pupici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vio,haha,le-am spart incet,da.am incercat sa fiu rapida,sa dau o data pt fiecare .acu o juma de ora,tot in noapte,am fost iar la operatiunea nuci.nu oi putea si eu sa le sparg de ziua?dar ziua ce imi pasa daca nu am pofta?? bietii vecini!
sa vezi ce tactica am: le pun intr-o punga,si bag ciocanul ala de lemn,de facut snitele,in punga,sa nu sara.si le dau !

asa e,ai dreptate,ca tu ai luat-o de mica si de-aia ai rezistat asa la atatea si atatea!!!

puf,intra si tu mai des!
cu plecarea din tara,e de discutat intre voi,cantariti bine avantajele,cand,unde,cum...Si cu Dumnezeu inainte!Daca el e sigur ca gaseste unde s amunceasca,inainte! singura problema e ca amandoi sa stiti EXACT ce va asteapta,fara nici un fel de vise.
daca stiti ce o sa fie,nu osa fie greu.greul vine cand crezica gasesti altceva acolo ,cand cineva nu iti da informatiile corecte.
dar daca el tot pleaca si vede realitatea,eu zic ca ti-o poate expune exact.
nanami,feclitiari pt dintisorul lui Hiro !!! STII CA SE DA UN CADOU MIC PT FIECARE DINTISOR CAZUT??
i-ai ceva ,un cadou cat de mic,sa vezi ce iluzii isi face la fiecare dinte !
vine soricelul si ii da un cadou pt fiecare dintisor.
Ana,iti tin pumnii pt examen!! imi pare rau ca tot ai probleme cu raceala Luanei.si abia a inceput irna! sper sa nu o tii tot asa ca mergi la nebuni !

cicina,ce mai faci?cum mai esti?

Mergi la inceput