"FETELE FANTASTICE" (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

si asa e: FETELOR ATI FUGIT TOATE?
UNDE SUNT FANTASTICELE???

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vio,la medic am abia pe 15 ecografia,si acolo nu imi spunenimic,si la ginecolog am pe 29 noiembrie,abia atunci imi va "citi" ecografia,imi va lua tensiunea,bla bla,care de obnicei e bunac and ma duc.
pana atunci nu ma baga nimeni in seama.
poate sam a duc asa de urgenta,la un spital,la oricine e de garda,daca ma mai ia vreodata,dar parca vad ca spunca e normal sa iti scada tensiunea..
nu imi era frica decatsa nu lesin,ca mam gdaneam ca fac rau copilului pana m-oi trezi.
nu stiu cu eclampsia aia sau cum s-o numi,credeam ca e doar la tensiune marita,sau ? pe unde caut? m,acar sa stiu naiba,sa beau cafele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Aelita, fii pozitiva. Gandeste-te ca totul o sa fie bine, nu intra in panica, si bebita simte lucrul asta. Stai linistita ca doctorii stiu eu ce fac, daca te-au chemat asa tarziu inseamna ca totul e in regula. Nu-ti mai face masturbatii mentale.

Mergi la inceput

haha masturbatii mentale.
eei,nu intru eu in panica,ca nu prea sunt cu agitatia eu.mai ales ca daca ma chemau prea des,nu ma duceam,ca urasc spitalele si mai sunt si nepunctuala de fel.
zic si eu..ca babele..
am tars o raita la magazin,mancare si doua pulovere,fetelor,XL! al meu imi alegea talia M,si cand a vazut ca iau XL a casacat ochii. el inca nu realizeaza ca am un burtoi.l-am probat,si era fix! si am luat doua,ca sa ma aflu in treaba,ca sunt fixe deja,si mai am doua luni pana nasc,si o sa ma mai fac,dar mi s-a parut prea mult sa recurg la XXL.
imi trimit de acasa muraturi!!! si tuica! ca sunt si eu in armata ,stiti si dulceata,de dovleac cu nuci! nu stiu cum e aia,dar daaca are nuci in ea,turbez dupa ea!
as manca dulceata cu nuci pana nu as mai respira.
acum sa vezi ce stau cu gandul la ea pana ajunge pachetul!!
si muraturi,stiti ce am cerut,nu? gogonele si ardei din ala care cica se cheama "cornul caprei".ca eu nu stiam,dar mi-am amintit de el si l-am descris la telefon.

si mai vad eu ce o mai fi in pachet.

hai liberare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ce dragutze sunteti...Eu abia ma linistesc dupa mutare...de maine incep ceva ore de engleza...aci se ofera voluntari pentru asa ceva...se pare ca tipa a mai predat engleza si prin China si Europa desi nu e profesoara( nu stiu f multe, sotul a vorbit cu ea la telefon dar nu au intrat in amanunt) a lucrat in sanatate am inteles...vad eu maine...acum e la pensie si face voluntariat pe la centre de-astea speciale...Cicina stie, testul pt evaluare a durat doua ore,scris,pronuntat, atat cat stiam, iar o fila a fost cu aritmetica

Aelita,parca a venit Mosul la tine, te vad cautand in pachet , uite un subiect despre preeclamsie,( eclamsia e mult mai grava si mai rara) daca dai cautare pe DC mai gasesti, se pare ca tensiunea este crescuta fata de normal si picioarele devin f umflate- asta ca prim semn - dar sunt mai multe analize care se fac pentru a determina aceasta stare.Daca te temi de asa ceva, ia legatura cu medicul...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60769&SearchTerms=preeclamsie

Numai bine tuturor !

Controversata Biblie feminista-ce parere aveti?

Mergi la inceput

merci,arinna,m-ai linistit.oricum eu am avut probleme cu tensiunea scazuta,deci vad ca nu are de-a face,nu e pericol.
ma bucur mai mult ca nu trebuie sa merg la spital

fetelor,daca nu veniti inapoi,sa stiti ca eu nasc!
uite-asa,de necaz!
pai pe unde umblati?chiar asa,nici macar o data pe luna ???

Mergi la inceput

Aelita hai ca sunt eu ....am inteles pe dos cu tensiunea!
credeam ca e mare si de fapt la tine e mica!
nu te-am speriat asa-i?!
eu voiam doar sa fii precauta si sa ai grija de aia mica din burtica.....
deci vine liberarea?!
cu dulceata de dovleac.....eu n-am mancat niciodta dulceata de dovleac cu nuca nici atat!
dar mie-mi place magiunul cu nuca....mama ce bun e!!!
sa nu ti se faca pofta,ca .....lasa,ca vine pachetul si-l papa aia mica pe tot!!!
fetelor,va pup pe toate.....de la A la Z!!!!...de la A la infinit!!!

Mergi la inceput

pai crezi ca eu stiu ce e aia dulceata de dovleac cu nuca?
m-a intrebat asqa: vrei dulceata de dovleac? si eu ma gandeam ce o fi aia..si continua: si cu nuca.
apai daca e cu nuca,poa sa fie si de ...pardon
habar nu am ce dulecata o fi,dar imaginatia mea e maaaaaaare !
chestia e ca am vorbit azi la telefon,vineri ajunge pachetul,si cand intreb de dulceata zice: aaaa,nu am pus-o ca nu mai era loc!ti-o pun data viitoare!

asa ca...cine stie cand...
m-as apuca eu sa fac,dar cu ce fructe?? dati-mi idei,sa mearga cu nuci in ea,ca e tot ce vreau.defapt la mine merge cred,oprice cu nuci la ora asta,mai ales ca nici dulceata nu stiu sa fac,dar poate incerc:)))
neshte fructe care se fac mai usor,nu cu migaleala ca nu am rabdare.

cu tensiunea,stai linistita,vio,m-am ingrijorat eu asa un pic ca nu prea isca,dar important e ca dadea cate o labutza acolo,dar acum mi-a trecut,ma simt bine si e si ea bine,are iar scarmoci in fund!
si am mancat si eu bine azi,ca nici nu mai mancam,as fi zacut ca vaca-n letargie.
e bien ca imi trece repede.

tu cum mai esti?
nu ne-ai mai spus de m,ult cu sotul.
e totul bine?

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA!!!
va spun si voua "la multi ani" Gabriela/Gabriel si Mihaela/Mihai

pt voi si cei din familie!

Aelita,imi pare tare rau ca nu mai ajunge dulceata.....stiu cum e cand poftesti si nu apuci sa mananci....
dar poti sa faci tu din prune....acolo poti pune nuca ca iese f. buna...nuca se pune mai la sfarsit,nu fierbi prunele cu nuca!
ca sa fie mai crocanta!!

mie imi merge relativ bine,mai sunt discutii,ma mai supar eu ca tot mi se pare ba una ba alta,dar din cate vad el nu are alte ganduri!
e insa trecutul care inca ma apasa si ca orice om care s-a fript cu ciorba mai suflu si-n iaurt!
nu mai vreau sa fiu prinsa cu garda jos....desi uneori poate o tin degeaba!
dar,probabil ca in timp suferinta asta care a fost se va acoperi cu uitare,ca asa e viata,si Dumnezeu ne-a dat uitarea,altfel nu am putea merge asa spre viitor!
iar eu ma bucur pt fiecare zi,ma bucur ca mi s-a mai oferit o sansa ...si ca nu am aflat prea tarziu de boala....ma bucr pt tot si sunt fericita cu ce am...dsi imi mai scapa si mie picioarul cateodata,ca deh,sunt om si nu sunt perfecta!
te pupic si pe fetita ...e Sofia pana la urma?

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

multumim de urari

vio sar'mana

G.K.R

Mergi la inceput