Poze yahoo-versiunea noua

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da, Gabriela, de sters am sters, a mers. Acum vreau sa fac proba cu un cont nou, asa cum ai zis tu. Merci mult, inca o data, esti o draguta !

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pet.cost2005... gata ai facut probla?

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Gabriela, gata, am facut si proba, dar nu mi-a dat direct noul look ... in schimb, a acceptat invitatia mea ... aia ce spunea Oana. Oricum, m-am lamurit si am facut putintica ordine prin yahoo-ul meu. Mi-au folosit informatiile tale. Te pup si numai bine!

Petronela

Mergi la inceput

uite facut si eu o porba acuma.. si ma dus direct la albumele noi ... nu pricep di ce pe tine nu te-a dus direct acolo
http://new.photos.yahoo.com/albume_noi/albums/

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Gabriela, vad ... nu stiu de ce la mine nu merge. Sa fie chestie de tara (zic si eu) ... ???

Petronela

Mergi la inceput

incearca un alt cont cu numele a la inceput, si pune tara USA zip code 90621 .. sa vedem de merge ca sunt curioasa foc acuma

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Gabriela, vad ... nu stiu de ce la mine nu merge. Sa fie chestie de tara (zic si eu) ... ???

Petronela

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mai zicea cineva si ca apare new la adresele mai vechi. Intradevar la mine a aparut la adresa mai veche. Poate fi?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

eu am cateva adrese mai vechi dar care incep cu a b si c.. si au toate format nou de yahoo photos.. am si care incep cu g si cu l si nu au inca yahoo photos nou.
Acuma am inscris un nou cont cu litera A si direct pe album nou mau dus. am inscris unul pe lietara T http://new.photos.yahoo.com/teste_teste_111/albums/ si spre mirarea mea merge si ala direct pe albumele moi... dar acuma sunt si mai mult in ceata, de ce conturile vechi care au g si l la inceput nu intra pe albume noi... habar nu am ei ziceau ca respecta ordinea alfabetica... sau cine isi creaza acuma cont nou automat le da album nou .. hmm habar nu am .. gata sunt in ceata complet

PS: o sa sterg maien toate conturile de proba

quote:
Originally posted by codruta_grg

Mai zicea cineva si ca apare new la adresele mai vechi. Intradevar la mine a aparut la adresa mai veche. Poate fi?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Gata, am incercat iar ... am facut un album dar nu mi-a dat voie sa aleg SUA, am pus Romania si m-a dus la albumele noi. Deci, depinde de tara si se vede ca pt. Italia deocamdata nu se poate trece la albumele noi. Sper sa nu zic vreo prostie ... dar alta explicatie nu vad.

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Eu nu am intimpinat dificultati din astea cind am optat pentru noua versiune.
In schimb, am avut surpriza sa aflu ca nu pot sa setez cine sa imi vada pozele din albume, ca si in varianta veche.Pot sa aleg doar intre "doar eu" si "toata lumea".
Si asta nu prea imi place.
...sau oare nu am cautat eu pe unde trebuia...?

Mergi la inceput