La multi ani, Minunate Scorpiute ! (39)
Raspunsuri - Pagina 23
ANA, merci de aprecieri! Sa stii ca a fost super gustos tortul! L-am facut in forma de avion
de data asta ca Alin e innebunit dupa avioane, rachete...tot ce zboara!In primul rand a mancat toate capsunile de pe el, ca si de pe al meu!Au fost super bune dar sa stii ca nu te-as fi refuzat cu un piticut de-al Luanei! Hmm...ce bun ar fi fost...Voi ce mai faceti?M-ati innebunit cu zapada!Sa stii ca exact asa fac si eu , cand da un fulg zici ca n-am vazut in viata mea! Ce sa mai zic...va invidiez! Vreau sa vad si eu

!Va pup!
de data asta ca Alin e innebunit dupa avioane, rachete...tot ce zboara!In primul rand a mancat toate capsunile de pe el, ca si de pe al meu!Au fost super bune dar sa stii ca nu te-as fi refuzat cu un piticut de-al Luanei! Hmm...ce bun ar fi fost...Voi ce mai faceti?M-ati innebunit cu zapada!Sa stii ca exact asa fac si eu , cand da un fulg zici ca n-am vazut in viata mea! Ce sa mai zic...va invidiez! Vreau sa vad si eu

!Va pup!
ELENA, te pup si ai grija de bebica in weekend!

LAURA,
pe tine si pe grasunica ta!Saracuta e bolnavioara...ce sa zic...stiu cum este...aveti grija!
pe tine si pe grasunica ta!Saracuta e bolnavioara...ce sa zic...stiu cum este...aveti grija!
GEORGI, ce mai faci? Zambareata e bine?Va pup si pe voi!

MONICA,ati petrecut super, mai ales ca au fost si copiii cuminti...la cadouri pt. Alin ma gandesc si eu dar nu m-am hotarat inca. In primul rand de Craciun , o sa mergem in Disneyland. Deja am rezervat si camera la hotel, era sa nu mai prindem! O sa fie super aglomerat dar abia asteptam sa mergem ca o sa fie super!Deci cadouri...or sa fie o gramada dar nu stiu inca sigur ce.Poate-mi dai tu o idee mai ales ca Alex e putin mai maricut ca Alin si tu stii cam ce i-ar trebui unui copil de trei ani. Ce zici? Va pup pe toti!

GABY
, ADRIANA
, IRI
, MIRA
, ce mai faceti?
, ADRIANA
, IRI
, MIRA
, ce mai faceti?Fetelor, ma opresc aici, ma duc sa strang prin casa ca e dezastru, va doresc o zi cat se poate de frumoasa si sa auzim numai de bine![/left]
Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

cred ca e de vina

'NEATA FETELOR!Ce mai faceti? Am intrat sa va scriu cu noaptea-n cap ca avem o zi deosebita...

NINA
razvan 01.11.2004
mi-am adus aminte de cantecelul asta cu atatea sarbatorite! 

la chestii de-astea...asa ca mai incerc)
Sa fii fericita si visul tau cel mare sa se implineasca! Sunt convinsa ca asta iti doresti in fiecare zi si de aceea sper si eu alaturi de tine ca te vei bucura la maxim intr-o buna zi!
"