La multi ani, Minunate Scorpiute ! (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gaby [pup sanatate multa la ai tai si tie curaj si putere sa treci peste toate.
Monica baga la mine vreo 5 kg ca nu le refuz
Monica pooooze cu torturileeee sa furam si noi ideile.Spune-i lui tati ca e o disperata aci care te streseaza.
you all si noapte buna.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata cu noaptea in cap.fi-miu parca stie ca incep munca.s-a trezit la 6.30.o astept pe bunica sa ramana cu el.acum e mai cald afara de cat in casa.
elena, si noi tot dacia am ales tot pentru faptul ca e ieftina de intretinut.noi o avem si pe gaz ca la scoala mananca de rupe.eu una nu vreau logan, poate doar pe cel combi, nou aparut.si ne convine dacia pentru ca sotul o face bucati si nu mai dam bani la servici.deocamadata cu asta murim, noi asteptam sa vedem ce legi se schimba pentru scoala de soferi, ca s-ar putea sa aiba anumite conditii la masinilie pentru scoala si atunci vom fi obligati sa o schimbam.
gaby, imi pare rau sa aud ca treci prin asa perioada.sanatate multa tuturor ca e cel mai important lucru.te pup.si te asteptam cu zambetul iar pe buze si cu vesti bune.
georgi, si eu sunt la fel de slaba, chiar mai slaba si eu astept sa-mi ofere cineva niste kg.mananc orice, la orice ora si nimic, dar eu sunt si fumatoare.tu?
fug sa ma imbrac ca plec.sunt curioasa cum e.nu am mai lucrat la o firma cu constructii si am emotii, daca nu voi stii sa contabilizez?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Ma chinuie migrenele mele dar in rest mai imi revin cu firea. e si o vreme de kka la Sibiu, adica da cu minus grade la greu.

Nastasie sa ai grija de omuletii tai. felicitari pt noul job. o sa iti fie altfel cand te apuci de munca.

Elena tu esti o eroaie:) de abia astept sa vedem ce e bebe mic-mare. da e fata iti spun eu:) dai o bere daca am dreptate?

LOry pe unde o mai fiiiiiiiiiiiiiii?

Ana congratulari pt noua masina. E demential sa treci de la buz la masina. O sa se bucure pruncii rau. dar ia-le scaun de masina da? cel putin la aia mica. scuteste de multe. plus ca sunt multe fete care vand scaunele de masina pe DC.

Georgi esti gata cu apartamentul? cand ne pui si noua poze?

Nina imi pare bine sa aud ca se simte bine Cristina. nu am retinut, parca vroiati sa va duceti pe undeva iara?

Moni sa ne pui poze cu torturi.

Va pup cu drag si mai cu zambet :)

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut dragelor,

Azi a intrat mandra mea singurica in clasa,fara nici un comentariu,fara plans...nika...Deh!E vineri.Luni o luam de la capat.

Gaby,mah,la tine toate s-au adunat gramada...Zau de nu imi vine sa iti spun s-o asculti si pe nasa ta sau cine a fost cu ideea sa mergi si la ghicit...Multa sanatate tuturor alor tai si tie...ce sa-ti mai zic?sa-ti dea Dumnezeu putere si sa te intareasca sa treci cu bine pestea toate piedicile astea!Te imbratisez si te pup cu tot dragul!
Georgi...pai tot sarind asa peste mese...nu te-ai imbolnavit de stomac?Nu stiu zau,eu una daca nu mananc cand imi e foame...fac urat de tot:ma doare capul cumplit,mi se sparg milioane de stelute in fata ochilor,incep sa nu mai vad color...ma enervez...mai ca as face moarte de om...Ai grija de sanatatea ta...
Adriana...sa sti ca chestia cu Loganu'...o discutaram atunci ,in drum spre rezolvat actele,io cu al tau sotior...Ca eu faceam lobby pentru masinile cu 7 locuri,deh!masina mare,de familie,iar al tau ca si Loganul e mare si de familie....si ca de ar avea banuti si-ar lua unul...Acuma nu ma para si tu la sotu'...fa si tu pe niznaiul...Treaba cu masinica veche...eeeeiiii,e treaba adevarata...noi am avut doua Skoda S100...vechiute,dar mergeau...vorba ta ,de ne minunam si noi de ele.Tata le bibilea si le intretinea,erau copilasii lui.Una din ele a facut de doua ori si Transfagarasanu'...Pai dupa ce s-a dus si tata,cine sa le mai poarte de grija?!Asa ca le-am maritat,cam tot pe te miri ce si am cam plans,si la propriu si la figurat,dupa ele.Ia zi:cum a fost azi?
Oooof,Elena draga,nasoala treaba asta cu peretii de nord...Bine ca ai om priceput acasa si ati facut cate ceva cu camera aia...Tare urata e treaba cu mucegaiurile,poti face niste complicatii respiratorii de la asta...mare grija!Sa pupi pe giner-miu de la mine si de la nor-ta!
Monica,sa sti tu ca asa e....Cred ca te-ai mai urcat si tu pe bancheta din spate a unei masini mai mici (gen Matiz,de exemplu)si ai vazut ca,daca mai nimeresti si pe vreunul lung in picioare pe scaunul din fata....stai ciuciurigu in spate si hai ca juma de ora n-o fi foc sa mergi asa,dar sa mergi vreo 8-10 ore...iti trebuie p-orma un intinzator de picioare.Ca sa nu mai spun de al tau sot...Acum asa...ca gluma,cand unii colegi de ai mei,de la munca,au aflat ce masina vrem sa ne luam,dupa ce ne agitasem o bucata de vreme sa ne luam un apartament si stiind si faptul ca noi stam in chirie si toate cele...intelegi tu...poate unde e si ceva invidie la mijloc,toti ma intrebau ca de ce arunc cu banii pe fereastra si ne infingem sa luam masina asa mare,greu de intretinut,cheltuiala mare...intrebari d-astea si sfaturi,ca sa nu ne luam,ca ce ne trebuie asa mare,ca noi suntem doar 4 si ca sa ne luam Logan....etc,etc,etc...la care Marius al meu barbat(ca aici vroiam sa ajung),tot vazandu-ma necajita ca toti imi spuneau in contra...imi zice intr-o zi sa le spun la invidiosi ca ne luam masina asa mare ca noi suntem si asa inalti si ca ne trebuie loc sa ne f....m ,daca ne apuca cheful pe drum.
Ooooooo....vorba lui Georgi:pune poze sa vedem si noi tortuletele!Ma gandesc ca vinerea viitoare si eu trebuie sa ii duc Luanei un tort la gradi,ca sambata e ziua ei si as vrea sa fac comanda de unul cu un personaj de desen animat.Chiar vorbeam cu colega mea ca si ea a facut unul Scooby Doo pentru baietelul ei si a fost haios,ca fiecare copilas vroia cate o parte din Scooby:ba urechea,ba limba,ba nasul...Eu ma gandesc cu groaza daca nu cumva,facandu-i Luanei un tort Tweety,cum am eu in gand,sa nu cumva fata mea sa inceapa sa planga sa nu il taie pe Tweety cu cutitul si sa nu vrea sa il imparta cu colegii...Nici nu stiu cum sa fac,ca nu as vrea sa ii comand unul clasic,rotund sau dreptunghi,cu "la multi ani" pe el si gata....

Dragele mele....ai pup iu ol...si sa aveti weekend cat mai bun!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

No, e vineri, asa mai merge! Eu cu fiu'miu iar suntem de capul nostru, iar nu gatesc, iar imi fac de cap...
Tocmai ce mi-am rezolvat cu un credit pe card sa ii fac camera la fecior si sa astepte si pe bebe in ea... ma gandesc fel si chip, cum sa pun parchetul, ce dulap sa cumpar... patut de bebe... cum sa le pun acolo... in fine, bine ca am banutii pe card.
Va pupez pe toate ca iar nu ma simt in apele mele, desi e vineri... dar bebe isi face de cap!
Sa aveti un "vichend" de exceptie, asa cum sunteti si voi si... mai povestim!
Elena

PS: Gaby, si de e baiat si tot fac cinste, toti din jurul meu din zona spun ca e baiat... acum tot nenea doctorul ne va spune clar! Ca de asta si cu mobila... nu stiu ce culoare sa o iau! La fiecare eco si cu George intrebam daca e ok copilul, dupa aia ma interesa ce e, cred ca asta e cel mai important! Pupici grashi!

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.
ana, nu te dau in gat.stiu ca il bate gandul la un Logan, dar eu nu prea sunt de acord.macar sa avem noi bani si sa nu stim ce sa luam.
acum sa va zic de job:v-am spus ca societatea are profil de constructii vile, strazi, biserici, scoli, etc.eu nu am prea lucrat cu devize, deconturi.stiu ca nu e un capat de tara si ca se invata.programul pe calculator e altul de cat ce am eu si mi se pare un pic peste mana.mai vor sa-mi dea si alte atributii pe langa cele pe care mi le-a zis initial.asta am aflat de la fata directorului(ea tine contabilitatea acum).ma rog nu e o problema.dar e de alergat.nu am stat azi decat 4 ore, dar parca nu am fost asa incantata.ma asteptam sa fie altfel.nu stiu ce sa zic.i-am povestit si mamei.diseara discut si cu sotul.nu vreau sa credeti ca fac mofturi, dar mi se pare importanta atmosfera de la munca.plus ca ei lucreaza in familie si alti 3 angati pe langa mine, care sunt in varsta.spun si eu ce impresia mi-a facut prima oara.
ma rog, e we la mijloc.am sa reflectez bine.
va pup pe toate si va doresc un we minunat.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ma bucur si eu ca e vinerimaine avem si petrecerea la mc a prietenei lui alex asa ca el nu mai are rabdare
am fost la dr si dioptriile sunt la fel ca acum 1 an de zile...nus tiu daca sa ma bucur sau nu fiindca in ultimul timp nu prea a mai purtat ochelarii(la pc si tv) asa cum trebuia...macar bine ca au ramas pe loc si nu au avansat...el se asteapta sa scape de ei...
va pup pe toate sa aveto un we placut

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna fetelor !

De o ora citesc din urma sa recuperez...am ajuns sa deschid calc . la citeva zile...

Nu pot sa stau prea mult pt ca a aterizat Teo ( a fost afara cu ta-su) si acu' urmeaza baita si tot ritualul de seara

Noi suntem bin, am inceput sa nu mai papam noaptea bibe dar de trezit tot ma trezeste sa o intorc de pe o parte pe alta dar sunt oricum mult mai odihnita ca inaite

La tara nu mai stam ca a venit frigul mey si noi suntem sensibiloase (mai mult io)nu suportam frigul cu nici un chip, imi da dureri de cap... Apropo Gabi si pe mine ma cinuie de vreo doua zile capul si supravietuiesc cu QARELIN este super bun la mine

Gata s-a terminat cu netu' plec la copil
va pup pe toate si a aveti un sfirsit de saptamina superb!
AAAA saptamina asta este sarbatoare mare SF. DUMITRU Merge cineva ?

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari feteleeeee...
Io azi am fost la scoala.Maimu meu e bine...
Gaby gata cu apartamenyul.O sa pun si poze.Sa fac curat intr-o zi ca de ex. acu e dezastru.
Ana si io ma mir ca nu m-am imbolnavit inca.Doamne fereste!Cred ca s-a obisnuit si el saracul...
Adriana cum ti-a placut azi la munca?ai inceput bine si tu...de vineri
Monica
Va pe toate in sir indian.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele, vape unde sunteti?
noi ne pregatim iar de petrecere, de data asta la mc tot la prietena lui alex, e ca la nunta de 3 zile tot petrecem fiindca a facut andreea 10 ani
we placut in continuare

monica

Mergi la inceput