Muzica din reclame
Raspunsuri - Pagina 10
MADYN spune:
Multumesc si eu ca mi-ai zis! Fii-miu e innebunit dupa reclama asta si dupa melodie - ride si "vorbeste" cu creaturile alea.
Sa stiu ce sa-i povestesc, cind va creste mare ....
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
danat spune:
Pai ce va mirati, si al meu, care are 3 ani si 8 luni, inca e innebunit dupa ANUMITE reclame, una din ele fiind cea cu maimutoii de la Orange.
Acum cand a vazut ca a inceput a 3-a varianta, cu ei cantand a ramas blocat; era obisnuit cu cea in care-si aruncau gurile unul altuia
Mie imi mai placea mult reclama din primavara de la Heineken, in care turteau o masina (Lamborghini, parca) si scoteau doza de bere. Nu stiu de ce au dat-o asa putin, ca era bestiala!
A, si mai am vreo cateva preferate : melodia lui K'OS de anul trecut cu musculitza de la Vodafone, Vasco Rossi cu Senza parole de la Fiat, Zucchero cu Baila Morena de la Citroen in jungla orasului, si chiar daca nu e de reclama, ci de generic, imi place melodia North Gate care se deruleaza la Antena3 cand dau imagini din orasele lumii.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
alic spune:
caut si eu o melodie, nu e din reclame, se canta asta vara pe plaja mai ales si se aduna lumea sa danseze sub indicatiile dj-ului (asta in Staurn); melodia cred ca e in spaniola si e cev de genul in fata, in spate...rotire...va spun dupa cum dansa lumea; la un moment dat la refren se tot repeta ceva de genul "en ribo" sau asa ceva; scuze, dar mia mult nu stiu cum sa explic; daca ma poate ajuta cineva, please!
din auzite sigur o stiti, si-acum se mai asculta pe la radio; merci mult!
ALICe
Anderra spune:
Era cumva oare Follow the leader? In melodia pe care o ascultai tu auzeai si versurile: the roof is on fire.. move to the left ..move to the right!
belutza spune:
Cine stie sa-mi zica si mie cum se numeste si cine canta melodia din reclama de la Milli? (aia cu tipul ala beton mmm)
belutza spune:
Aaaa si mai e una. nu-i de reclama. o da la B1 seara dupa 2-3 noaptea cand stau astia si chatuiesc .in general in week-end am prins-o. Stie cineva??
belutza spune:
Stie cineva ?!?!
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
Ana68 spune:
Revin cu alta intrebare: stie cineva cum se numeste si cine canta melodia din reclama asta noua de la Orange- in reclama apar niste arcuri d-alea colorate,din plastic...stiti voi,d-alea de jucarie,care coboara niste trepte si la sfarsitul reclamei apare cifra 3...Melodia e foarte vechea,de prin anii '60-'70 ,cred....
Fiica-mea e topita dupa melodia asta,chiar canta si ea....si rade din tot sufletelul ei...
Va rog mult,daca cineva stie despre ce-i vorba,ajutati-ma cu informatia:cine canta si cum se numeste piesa...
Multumesc mult!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
maxinne spune:
Melodia din reclama Orange cu arcuri:Sandie Shaw - Puppet on a string
Si eu caut o melodie clasica ce apare in finalul reclamei la mercedes..The blonde. (funny)
www.youtube.com/watch?v=qiL79oxxfIE