despre mobila

despre mobila | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Buna din nou!Vin acum cu intrebari din cu totul alt domeniu si va rog sa ma ajutati, poate sunteti mai la curent ca mine
Intentionam sa schimbam mobila,mai precis, sa luam canapea de cot in sufragerie, un sifonier mare in dormitor, si..nu stiu, ceva in care sa incapa niste carti.Si uite asa, m-am gandit sa va cer si voua niste sfaturi:de care mobila se poarta, de care canapele.Daca ati achizitionat mobila curand, de unde ati luat?Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

lucrand la fabrica de mobila, cu productie pt UK si Irlanda, pot sa iti spun ce se cauta in tarile respective:
- mobila din esente tari, in special stejar, cu un design simplu, aproape minimalist ( www.andrena.co.uk/ )
- mobila vopsita (www.adriennechinn.co.uk/directory-furniture-painted.htm)
- mobila de brad nu mai merge de loc, decat pentru mobilarea caselor de vacanta
- la canapele: sunt la moda atat cele de piele cat si cele de stofa; poti sa te inspiri de aici: www.sofaworkshop.co.uk/
conteaza mult accesoriile: perdelele, covoarele, candelabrele etc. din astea nu prea gasesc la gustul meu in ro/oradea...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Merci mult Gabi, draga mea.Mi am o rugaminte pt. fetele din iasi, poate imi spun de unde as putea lua mobila de calitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

buna ziua tuturor,
va rog frumos,stie cineva unde se poate comanda mobilier bine executat in Ploiesti?(m-ar interesa mobilier de bucatarie,din pal)

Mergi la inceput