mamici casnice (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

banano, inchide-i calculatoru', opreste teveu' si leaga-l cu catuse, pune biciu' pe el!
hai ca plec ca iar o luam razna
pup

alexa

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ete,cand am venit si eu ati plecat toate!
mai ,dar ce s-o distra Cristina la ora asta. m-as topai si eu nitel la o nunta,dar n-am nimic in perspectiva.
am impresia ca vb singura pe aici . voi ori dormiti ,ori va alergati.....
mai Alinuto,barbatu' a oprit calculatorul ,dar cica se duce la culcare.acu' io-s o lady doar nu vrei sa-i pun piedica.
adica stai putin ,ca n-ar fi o idee rea.
as putea sa incerc!
fug!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

V-a iesit ceva?

http://ajutatilpedan.uv.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Bei ,daca nu beti va alergati,hm?!

IRINA,DANA BANANA,MIHA,ALINUTA,DANUTZA la voi ...si sa raspund si la intrebari...deci balul a fost organizat de biserica romaneasca de aici,de fapt e jumate romana -jumate sarbeasca dar se vorbeste majoritate romaneste...mai e una romaneasca dar eu o prefer pe asta...fetele care erau in poza erau romance toate,frumoase,nu?!...MIHA tare cu pepsi...evident trebuia sa vezi tu ceva mai altfel...a fost cu muzica mai mult populara,asa ca la o nunta,mai de la tara....frumos,eu insa nu prea le am cu muzica asta...la un momendat stateam si priveam peisajul

DANUTZA ,sa faceti poze la acvariu!...distractie faina!

DOINA multam de site la voi,sper sa iasa ceva bun, si felicitari pt asa o gospodina si asa o gospodarie!

CRISTINA cum a fost la nunta?

Noi duminica mergem la o petrecere a unei fetite de 7 anisori,la un parc cu apa,cu topogane de apa....offf,sa va tineti ,sa vedeti ce ma face Robert cu nervii...ca vrea peste tot si evident ca e prea mic pt astea

la toata lumea si o duminica placuta!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Am uitat ceva...beiii,voi mergeti la rev fara mine si tot la Brasov....vreau si eu!!!!....la munte!!!!...cu voi!!!!... mai fetelor daca va intalniti din nou,distractie pe cinste sa aveti!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

TREZIREAAAAAA!!!
pt toata lumea, iar pt banana fara cofeina. bey da' tu la mall nu ai baut cu cofeina, cred ca ne cam pacalesti

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

mai ,eu nu mai beau de mult fara cofeina,dar imi placea sa spuneti: "si una fara cofeina pt Banana".
si tre' sa va spun ca aseara i-am pus piedica rau la barbat.
stau pe aici!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineata.multam de cafea.

banano deci ai alergat aseara.

cuscraaaaaaaaa, hai la o cafea.

va tuc si mai vin...

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna fetelor!
Liana Iti tin pumnii,Doamne Ajuta sa vii cu vesti buneeeeeeeee
AlinutzaCopiii i-am lasat cu soacra'measperam si eu sa stea pana facem si noi nani sa ne odihnim,dar cum am ajuns acasa,a taiat-o si eaAcum astept cu nerabdare sa se faca ora de nani pentru copii sa pot si eu sa ma odihnesc ,ca n-am dormit decat 3 ore.
DanelutzoHai maaaa....cum sa nu vreau sa zbantui si pentru tine,chiar asa?!?Am dansat si pentru tine sa fii sigura.
Miha Nu mi-am stricat freza ca am facut-o beton,nu mi s-a miscat nici macar un fir de par.
MirelaA fost supeeeeeeer,m-am distrat mult mai mult decat ma asteptam.Am dansat de toate,hore,sarbe,geamparale,brasoveanca....ce sa mai,a fost k lumea.
Acum a ramas sa mai vorbim sa facem runda a doua la noi,daca tot stam la curte sa profitam.
Aaa,mi-am adus aminte...am furat si mireasa cu inca 2 prieteni(de fapt colegu' , noi fetele am ramas sa anuntam disparitia misterioasa).
Sper daca fac rost de poze,sa vi le arat.
Pupici la toate fetele cucuietele

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

bravooooo banana!!!
misto cristina, bine ca v-ati distrat. hai mey ca soacra a vrut sa va lase singuri, sa nu va deranjeze
sunt pe faza

alexa

Mergi la inceput