mamici casnice (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,nu se vede.
Alinuto ,socra? ce treaba are ea unde locuiti voi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

banano, nu sti ca noi stam in casa ei? cica o sa fie a noastra dupa ce da ea coltu' si cum sa plece asa departe unicul ei baiat

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Daca tot e vremea de kko,ia priviti http://pg.photos.yahoo.com/ph/miha278/album?.dir=/405bre2]aici[/url] poate va mai destindeti nitel.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bonjour madamelor
Cuscra baga mama ghilimoatzele la sfirsitul adresei , ca de aia nu se vede nimic.
Salut-o pe Andreea din partea mea si bagatzi si voi un Mall ceva, ca daca ploua unde sa va plimbatzi cu logodnicii cei mici. Apropo, cum ai dormit, sa intzeleg ca un shoricel obosit, sau ca lingura, sandwich ceva
Mirela sanatate multa lui Robert
Georgi pentru tuse seaca, ceai din coji de nuca sau o ridiche din aia neagra, ii faci o gaura, pui zahar, iar sucul care iese i-l dai cu linguritza. Sanatate multa
Ionela eu inca te mai astept la urlat
Liana, Alina, Dana, Bianca, Doina, Dana ch, japonicile, Maria2mami, Cami, va tzuc pe toate
Io va tzuc pe toate , ma duc sa spal vasele de la prinz, apoi confectionez doua piinitze si o negresa

PS: daca vretzi, io cu cuscra, va putem oferi gratis, adresa unde invatzatzi noi pozitzii de dormit

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gata,am rezolvat ghilimelele.

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

beeee-ton, miha
edit: ce e cu linistea asta?
cami, daca ne citesti

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami,!
te asteptam!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

unde-i CAMI?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.........hei ...., daca organizati ceva cu ...in seara asta sunt a voastra

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bey,mie imi vine sa... Cred ca din cauza vremii asteia fii-miu s-a trezit dimineata la 10.30 (nu ca mi-ar fi displacut cumva ) la pranz n-a vrut sa doarma (asta chiar mi-a displacut ) iar de mancat a mancat ciorba cu biscuiti in loc de paine...Oare ce mai urmeaza?

Miha

Mergi la inceput