Ce e cu OTV-ul asta?
Invitati ciudati, scandaluri... Ce e de fapt in spatele acestui post tv? Cine il finanteaza? Cine are interes sa-l sustina?
Am auzit ca e al lui CVT... Asa o fi?
asta ca tot e rubrica de barfe
Raspunsuri
Natasa spune:
OTV-ul este finantat de toti descreieratii care vor sa apara pe post. Ai o idee fixa, ai si bani, te inscrii pe o lista si apari la OTV, un fel de mica publicitate la TV.
soarelemeu spune:
Nu stiu cine o fi in spatele acestui post tv dar din cauza lor acum aprox doi ani de zile n-am dormit nopti la rand de frica unui potential cutremur devastator ..stire pe care o tot dezbateau nopti la rand avand diversi invitati.
Luna75 spune:
quote:
Initial creeata de mife
Invitati ciudati, scandaluri... Ce e de fapt in spatele acestui post tv? Cine il finanteaza? Cine are interes sa-l sustina?
Asta ma intrebam si eu anul trecut cand am fost in vacanta in Ro si stateam cu noptile sa urmaresc discutiile invitatilor la emisiune.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Invitatii isi platesc aparitiile la OTV?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Asta ma intrebam si eu anul trecut cand am fost in vacanta in Ro si stateam cu noptile sa urmaresc discutiile invitatilor la emisiune.
Eh, chiar nu era nimic mai interesant pe alte canale???
Eu una nu pot urmari mai mult de 10 minute circurile de la OTV, intotdeauna se gaseste ceva muuuuuuult mai interesant pe Hallmark, HBO sau Discovery Civilisation
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
sali spune:
quote:
Originally posted by soarelemeu
Nu stiu cine o fi in spatele acestui post tv dar din cauza lor acum aprox doi ani de zile n-am dormit nopti la rand de frica unui potential cutremur devastator ..stire pe care o tot dezbateau nopti la rand avand diversi invitati.
Inseamna ca, cel putin pt. tine, e un post cu credibilitate, nu?
OTV-ul nu e postul ala in care moderatorul si invitatul nu mai au loc pe ecran,care e sufocat din cauza benzilor de subsol, a ceasului , a numelui emisiunii respective, a intrebarii care face subiectul unui sondaj in seara respectiva, a afisarii rezultatului sondajului in procente, etc? Hai ca ala este!
Cum -necum, face audienta, cica!E lumea curioasa sa vada cum poate sa ajunga in strada fata Andei Calugareanu pe motiv ca n-a platit intretinerea, de exemplu! Asta am vazut intr-una din serile trecute, in timp ce zapp-am!
roxivan spune:
Si eu sunt curioasa care e treaba. Am inteles ca patronul, Dan Diaconescu, are nu stiu ce super masina, de unde oare atatia bani? Si televiziunea asta e intr-un aparmament de bloc de pe Calea Victoriei. Si eu am stat cu frica in legatura cu asa-zisul cutremur care trebuia sa fie in aprilie, cand trebuia sa nasc eu. Numai nebuni!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
Karina spune:
quote:
Originally posted by roxivan
Si eu sunt curioasa care e treaba. Am inteles ca patronul, Dan Diaconescu, are nu stiu ce super masina, de unde oare atatia bani? Si televiziunea asta e intr-un aparmament de bloc de pe Calea Victoriei. Si eu am stat cu frica in legatura cu asa-zisul cutremur care trebuia sa fie in aprilie, cand trebuia sa nasc eu. Numai nebuni!
Ce importanta de unde are atitia bani ?! Asta-i culmea ! Daca nu-ti place, de ce te uiti !
Eu nu ma uit NICIODATA pe acest post, fiindca NU AM CE SA VAD ! Dar intrebarea ta mi-aduce aminte de perioada comunista: "ia uite la ala, ce de bani are ?! sigur nu i-a cistigat din munca cinstita !"
Of...
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice
danavasile spune:
Eu am scos postul asta din lista!!! pentru ca anul trecut dupa ce in fiecare seara era nebunia cu 'crima din primaverii' acum zilnic toaca alte subiecte
si chiar nu e nimic interesant