40 cu + sau - (cap.25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, daca ziceti voi ca e vineri, asa o fi !

Ma bucur sa Simona si-a gasit fetita si sper din suflet sa nu se mai intimple.

Nema, lasa sa ninga afara ca vine apoi Mos Craciun (asta e deductia celui mijlociu). Pentru ninsul in suflet nu pot decot sa-ti trimit flori :
Daca tot vorbim de Mos Craciun, cea mica mi-a cerut cercei, dar Virgil i-a scos repede asta din cap spunind : 'dar o sa te doara !'.

Azi nu am nimic de semnalat, treaba la job, copilasii la scoala.

Daca Soni sau alte fete cu timp cer idei : ieri am facut un crumbble cu zmeura, banana si mar si tot ieri am facut choux-uri cu cascaval si mac. Va pot scrie retetele.

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

VESTE: am citit la generale ca forumul are probleme tecnice si se spera sa fie rezolvate cit mai curind!!!! Asa ca daca tot sarim ca mingile de ici colea macar cititi toata pagina ca eu am postat dim ultima si-s pe undeva pe la jumate prin capul nu stiu cui!
MIK cdred ca sefu ar fi incintat de chourile tale ca dulciuri nu-i mai fac(le cumpara) ca bate suta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am trecut si eu sa va pup si sa va spun ca va iubesc mult !!! m-am trezis sensibila si sentimentala azi......ce-mi place sentimentul asta!!!!

Mergi la inceput

Eu am mai scris odata da mi-a dat Eroare 10 min.O iau de la capat
Mik multam acu scriu da m-a facut sa rid cu lacrimi Cicina cu "silenzio stampa"! Cici ai iesit din butoi si acu ....te gindesti cum sa intitulezi povestea care ai trait-o in butoi!!!? (glumesc sper sa nu te superi)
Ia uitati ce cadou mi-a facut Ana mica la nume!!!!pace?(l-ul l-am omis intentionat)
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Pentru Soni :

Choux-uri cu cascaval

250ml de apa cu o lingurita de sare se pune pe foc si se da in clocot. In apa se topesc 100g unt, se omogenizeaza cu lingura, se ia de pe foc si se pune dintr-o data 250g de faina. Se amesteca bine (mirosul trebuie sa fie unul de biscuiti simpli), se adauga apoi 3 oua unul cite unul, amestecind mereu energic. Aluatul trebuie sa arate omogen.
Se pune apoi in compozitie 50-150g de cascaval ras, sau roquefort sau orice alta brinza sarata si gustoasa.
In aluat se mai poate pune : nucsoara sau curry sau mac.
Pe tava/tabla de copt se pune hirtie de copt si se pun choux-urile, echivalentul la o lingurita de cafea cu virf.

Choux_urile se coc in cuptorul incins la 200° vreme de 30minute. (Trebuie sa arate aurii)

Au am facut ieri jumatate simple (adica numai cu cascaval ras) si jumatate cu mac. Merg foarte bine cu bere rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Am trecut in " silenzio stampa".

cicina

Mergi la inceput

M-am BLOCAT dupa ca am citit mesajul Simonei .Stop.Fac si eu ca Cicina cel putin o ora sa-mi revin :"silenzio stampa"(pt cine nu stie nu se dau Informatii)!UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fete dragi!
VA MULTUMESC DIN INIMA,pentru gandurile bune,pentru pumnii stransi,pentru rugaciuni si in mod special MULTUMESC SONI!(care s-a implicat toatal,m-a sunat,mi-a transmis gandurile si incurajarile voastre!)

Intr-adevar...ne bucuram cu totii ca Roxi e intreaga,...greul insa nu a trecut,anturajul acela viciat( da, Adrienne,acolo am gasit-o ,la cei 2 frati cu parintii in Spania-dar care initial au mintit ascunzand-o)...o atrage asa cum lumina atrage fluturii...mediul acela in care traiesc 6-8 tineri la gramada,fiecare cu fiecare...muzica incontinuu(ce mai conteaza ca au mancat 4 zile doar cartofi si gem??)..."la dolce far niente"...au cucerit-o deja...misiunea mea e una foaaarte grea,aceea de-a incerca sa-i arat ca ceea ce ii place atat de mult nu e deloc sanatos!...

Azi am umblat la Politie si Protectia Copilului...din pacate constat din nou cu mare tristete ca traim intr-o societate bolnava,intr-un sistem care nu functioneaza...Vroiam sa fac o reclamatie impotriva celor 2 tineri care au gazduit un minor...sau macar impotriva acelui tanar de 18 ani care s-a culcat cu ea(minora fiind)...insa mi s-a spus de la Politie ca totul e in zadar,ca nu au nici un fel de masuri coercitive,ca nu au baza legala,caci la 15 ani chiar daca e minora,are discernamant si daca si-a dat consimtamantul...asta e!...deci...nu am rezolvat nimic...concluzia fetei?...Ca poate face orice,ca oricum nu i se intampla nimic nici ei nici prietenilor ei...Vom continua cu consilierea psihologica,voi continua sa-i arat ce e bine si ce e rau,desi asa cum simt eu lucrurile,in ochii ei,eu nu mai sunt decat o "baba ramolita" care sta in calea "fericirii" ei...(nu s-a exprimat chiar asa,dar asta a fost intelesul)...Sunt trista si dezamagita,ma doare sufletul...mai mult pentru EA,ca vad cum e in cadere libera si NU POT sa o ajut...parca as avea un vis urat,un cosmar,si nu pot sa ma trezesc...Dar,viata merge inainte...fiecare intamplare e o lectie de viata...M-am incapatanat sa demonstrez ca genetica nu inseamna doar mostenirea de familie,ci si "educatie"...dar viata imi da peste bot!(SONI- nu se poate ceea ce am cerut eu,sfatul tau!...porca vaca! asta e tarisoara noastra!)

Daca ati fi vazut scena de azi dimineata cand am plecat amandoua...Victor a pupat-o din proprie initiativa si ea nici macar nu a tresarit...am intrebat-o,in masina:"bine,cu mine ai ce ai...dar pe Victor nu il iubesti? e fratele tau,e un copilas care te iubeste...de ce il dai la o parte...?"...tacerea a fost raspunsul...

Gata,ca v-am facut capul calendar...voi incerca sa imi revin...sa recuperez informatiile..ca nu mai stiu prea multe ce e cu voi...vad fete noi: BINE ATI VENIT!...va pup pe toate si ...forta noastra sta in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna, fetelor si de la mine la inceput de o noua saptamana (da, da, Craciunitza !)

Sunt socata de povestea Simonei, am ramas fara glas. Tot ce pot sa spun este ca ce a fost a fost, unele lucruri nu se mai pot repara, si sa speram ca in viitor Roxi ca fi capabila sa ia decizii bune. Cand a plecat de acasa prima data am inteles ca ii era teama sa se intoarca (teama de reactiile voastre). Acum, a doua oara, nu numai ca nu s-a mai temut de voi, mai mult, v-a infruntat. De unde trag concluzia ca fata s-a revoltat, si cred ca in capul ei unele decizii sunt luate. Sper ca nu vrea sa-si intrerupa scoala, macar de asta sa fie constienta. Iar voi… Doamne, cat de dificil trebuie sa va fie ! Dar de omorat n-o puteti omori, de tinut cu forta nu poate fi vorba, macar explicati-i care sunt riscurile unei vieti dezordonate (ca sa nu zic dezmatate). Bineinteles ca in momentul acesta voi nu mai contati, prietenii sunt mai importanti decat familia. Politistii sunt niste tampiti, ar spune orice ca sa-ti inchida gura si nu care cumva sa le dai lor de lucru... Bineinteles ca e ceva de facut, ca tipul e major, iar fata ta e minora. Nu de viol il acuzati voi, ci de relatii sexuale cu o minora. Care, chiar daca si-a dat consimtamantul, tot minora ramane, tot voi raspundeti de ea, tot voi aveti obligatia s-o protejati. Tocmai fiindca e minora, consimtamantul ei nu valoreaza mare lucru, fiindca un minor nu are putere de decizie. Mama ma-si de treaba. Si politia nu face o descindere in apartamentul ala? Poate luati legatura cu vecinii, sa depuna o plangere in grup, sa vina politaii sa le mai scuture cuibusorul. Nu stiu ce sa spun, sunt furioasa. Dupa care, bineinteles, Roxi... ce-o fi, Doamne, in capul ei???
Si nu mai stiu pe la care subiect e vorba de prezervativele pentru adolescenti. Pai bineinteles ca sunt necesare, ca uite ce grozavii se intampla. Simona, fa cumva sa ti-o apropii macar putin, spune-i care sunt riscurile unor relatii aiurea, speri-o, da-i sa citeasca articole despre bolile cu trensmitere sexuala, arata-i poze, ingrozeste-o, poate maca in ceasul al 12 lea i-o veni macar putin mintea la cap...

Despre mine nu mai spun nimic acum, nu ma mai simt in stare.
I-am citit aseara lui William mesajele voastre si-a zis ca va multumeste si va pupa pe toate. Pe toate la gramada, ca tare l-ati mai impresionat!

Mai vin.

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Mai,frate,sa mor nu alta!Cind am citit de Simona zici ca mi-a cazut cerul in cap!
Simona,sa-ti lumineze Dumnezeu viata.M-a umflat plinsul si nici nu mai stiu ce sa-ti scriu,ce sa-ti spun.Vreau sa stii ca eu sint alaturi de tine.Tre' sa iau o mica pauza.Musai.

Politistul ala e un dobitoc!In Codul Penal mai exista si acum infractiunea de 'corupere de minori'.Ai nevoie de certificat de la medicul legist cum ca a avut loc contactul si-apoi un avocat.Cred.Vine omu' meu acasa si il intreb.Luam cartile la rasfoit si vedem ce si cum scrie acolo.
In alta ordine de idei:gena nu are preponderenta asa de mare.Iti voi exemplifica.Am o nepoata de 23 de ani.La 16 ani umbla lela dupa baieti,discoteca,isi mintea parintii,oameni deosebiti care nu au fost niciodata de principiul educatiei prin infricarea copilului sau pt masurile drastice.Intotdeauna au discutat cu ea la nivel de bun-simt si plini de dragoste si intelegere.Fata asta zici ca nu era a lor!In fatza lor erau toate bune si frumoase,in spate facea cum vroiau muschii ei.Ce sa-ti mai spun?Eu le-am sugerat voalat o vizita la un psiholog,dar au zis ca fata lor e doar intr-o faza normala in adolescenta.Mare greseala!Acum e-n Spania,are 3 locuri de munca si-si intretine viitorul sot caruia nu-i place sa munceasca.Cica e bolnav si altele,iar parintii ei sint terminsti si au recunoscut ca au facut o mare prostie cind nu au mers cu ea la dr.
De ce ti-am povestit toate astea?Departe de mine gindul sa te bag in spaime si mai mari!Doream doar sa te incurajez sa lupti prin toate mijloacele pt ca fetita ta inca nu e pierduta.A deraiat putin de la calea cea dreapta si-acum tie-ti revine sarcina ingrata de-a o aduce inapoi.Ca se-ntimpla si altora cu proprii lor copii si ca....trebuie sa ai incredere ca totul se va rezolva.Cu riscul ca,ptr o perioada,sa devii o baba incuiata.Asta chiar nu conteaza acum.Te imbratisez si ma gindesc la tine.

Fetele la voi revin dupa ce mai citesc din urma pt ca n-am tinut minte nik!

Nomi

Mergi la inceput