40 cu + sau - (cap.25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

iUUHUUUUUUUU! aM SCRIS ULTIMA PE PAG 7 SIAM IESIT ULTIMA PE PAG 6.bA PINA LA URMA TOT O ZIC IN ROMANESTE POTE O INTELEGE CINEVA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

aCU IS PRIMA PE PAG 7 ! MAI INTELEGE CINEVA CEVA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by nematics
Gabi am auzit ca a dat un nebun foc la sinagoga din Oradea - a mai ramas ceva din ea?

Nema, am intrebat-o pe mama, ca eu nu stiam... e sinagoga cea mai mica, nici nu se mai foloseste, in ultima vreme era depozit de legume, si culmea, e chiar langa cladirea universitatii la care lucrez:))) Deci se pare ca a fost un nebun, dar nu sunt pagube prea mari.
Oana am o rugaminte mare: mai scrii odata data nasterii? Ca n-am observat cand ai scris-o... scuze:((( Mai avem aprox. 2-3 saptamani asa aglomerate la servici si sper sa fiu dupa aceea si eu mai libera:) Cu stresul asta imens de inceput de an univ.+divort nu prea am reusit sa tin pasul cu voi in ultima vreme!
Oricum, va multumesc inca odata ca ati fost alaturi de noi!!! Si sper sa-mi tineti pumnii si in 2 noiembrie:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Adrienne, please, trimite-mi fichierul (numai sa nu fie greutarea in livre sau lb sau altceva decit kilograme). Acu' (de 2 zile) ma mindresc cu 52 e kile si ma simt ca un mic si roz.

Fetelor cu prunci alergici va doresc sa descoperiti repede cauza. Eu stiu ca fac urticarie, dar nici in ziua de azi, adica dupa 37 de ani nu stiu de la ce. Da' dupa cum am mai spus fac numai cind sunt in Ro.

Incep sa ma intreb daca serverul nu ia cumva de buna ora locala a calculatorului care posteaza.

Fac acusica o incercare.
Seara asta sunt in greva de calcat, a patra greva saptamina asta. Am zis !

bebitzu, eu sunt ca in Romania, orice nume care incepe cu M e bu. Cei din familia sotului imi spun Mikaela (de unde mick-ul DC). Azi in timpul laboratorului un elev incerca de unul singur sa-mi pronunte prenumele . Cind am auzit si l-am intrebat daca are o probleme mi-a spus ca nu putea face un exercitiu.
In Ro, eram Ela, Misu, Mishulina, Mi, Mihaitza si asa mai departe

Va pup in grup. Si mai bintui pe forum.

Mergi la inceput

Asta e o incercare, nu ma luati in serios.
Ora calculatorului : 20:39. oara pe bune 21:39 in Fr si 22:39 in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetele, ati auzit perla lui Basescu? Care o sa-l bage in Galeria Personajelor Istorice de-adreptul alaturi de "Mai animalule" a lui Iliescu??? Cica l-a facut pe un jurnalist "gaozar"!!!

asha cevaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Nema, uite aici
http://www.evz.ro/article.php?artid=275201

Mergi la inceput

Bebitzu, sau'mina ! ma culc cu un nou cuvint in vocabular !
Bine ca Base n-a facut si gesturi obscene cu degetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mik nu pot sa-ti trimit ca nu-ti stiu adresa de email si emailul astora nu permite atasamente. asa ca timite-mi tu adresa intr-un pm ca sa-ti pot raspunde si trimtie atasamentul.Cit despre base e clar ca a citit gluma aia postata si aici pe site cu cei doi gaozari ... buna de altfel. da la iq-ul lui nici nu ma mira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fetelor ..am fost ocupata..dar vine acusica we lung..este ziua lui Columb...asa ca ne auzim marti..pt ca noi avem liber..3 zile! Yupii!
Carmen..se anunta vremuri grele..acum a intervenit di FBI-ul..la faza cu spanacul...
Gani tinem pumnii pe 2 noiembrie!
Cicina...este ok?
Bebitzu..ma bucur ca sinteti bine...
Liliana ..sincer nu cred ca vedem Chicago....dar voi nu vreti sa vedeti California?
Un we placut..

Mergi la inceput