Se pozitiveaza mai repede?

Se pozitiveaza mai repede? | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

Mamicile cu gemeni, e adevarat ca se pozitiveaza mai repede testul de sarcina atunci cand sunt gemeni in burtica?
Ma refer la zile intregi, nu la minutele in care se arata rezultatul testului.
5+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu nu stiu daca se intampla mai repede sau nu, dar eu mi-am facut testul care a iesit pozitiv exact a doua zi dupa aceea in care eu stiam ca ar trebui sa-mi vina ciclul. Pe test scrie ca functioneaza dupa 7 zile de la conceptie. E posibil ca hormonul pe care se bazeaza testul sa fie mai prezent la mamicil cu gemeni, dar nu stiu sigur.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Am intrebat pt ca am auzit o explicatie cum ca hormonul exista in cantitate mai mare atunci cand e vorba de gemeni. Mie mi s-a pozitivat cu o zi inainte de cm si destul de repede.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

te-am bagat la idei?
Stai linistita... ca nu inseamna ca si la tine e vb de gemeni daca a iesit pozitiv mai repede... Eu am facut comparatie intre cele doua sarcini... la prima a iesit pozitiv dupa 10 zile de intarziere... la a doua (gemelara) dupa 2-3 zile... si atunci destul de stearsa a doua liniuta...
Dar depinde de fiecare in parte...

Uite ce am citit eu:
"Investigatii utilizate in diagnosticarea sarcinii multiple:
- gonadotrofina corionica umana (hCG): este hormonul de sarcina produs de placenta incepand din perioada timpurie a gestatiei; sangele sau urina sunt testate pentru descoperirea acestui hormon; un nivel crescut al gonadotrofinei corionice este un semn posibil de sarcina multipla"

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Obstetrica_gineco/Sarcina_multipla_gemeni_tripleti_621.htm

Eliana (15 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

Nu stiu daca e adevarat! Eu am facut 4 teste si de abea cel de dupa 10 zile a iesit pozitiv. Si la prima sarcina tot cam asa! Prima sarcina a fost bb unic si a doua gemelara. Cred ca depinde de organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniqque spune:

poate depinde si de teste?!? E normal ca la o sarcina gemelara HCG sa fie mai mare(din cate mi-au zis doctorii), dar testul mi-a iesit cu o liniuta mai putin vizibila.(un doctor mi-a spus ca dupa test nu este sarcina, iar altul ca e sarcina si pana la urma au fost 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mie mi-a aparut liniuta cu 4 zile inainte de menstruatie.E drept,cam pala,dar se vedea.Acum nu stiu,nu te poti lua dupa asta.Test de sange n-am facut inca .Peste 2 saptamani ma duc la ecograf.Oare la 6 saptamani se vad daca sunt 2????Cum o vrea Dumnezeu,numai sanaos sa fie.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+

Mergi la inceput