Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

hai ca vin daca ma chemi buey io vreo doo zile nu o sa am net la serviciu, ma mut cu biroul. nici nu vreau sa va zic cat de incantata sunt ce birou mare si frumos si luminos o sa am, sunt tare mandra de el!

dap, maine vine sunu... ca e 10.

la toate optimistele

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Hop si eu! Azi nu stiu ce sa scriu....nu am nici o noutate! Diseara am 2 meditatii..vin in jur de 23...mai intru atunci...cred!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Asa Addinelu ... te muti si nu dai de beut?Bravos.Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-ti fie de bine.Te iert 2 zile dar apoi nu mai ai scutire.
Ana tu ce meditatii faci?Ai declarat?Platesti impozit?
Hai pupi ca tre sa dau si cu aspiratorul ca acu' se face ceasul si vine babaul acasa si nu mai pot face mare lucru.De fapt o sa mai hoinaresc cu ea pe-afara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

haha georgi...decat sa pui intrebari vezi cu aspiratorul ca ai ratat niste coltzuri.......

la engleza si romana dau meditatii...

Mergi la inceput

k boss
Plec sa-mi iau maimutza si sa ne plimbam.
See you.....(ca tot ai zis ca dai meditatii la englezeasca )

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Salutare zabauce !

Georgi , sa fii sanatoasa ca nu ti-a plakut sucul !Dar fiindca te iubesc iti dau ce suc vrei tu sau ceva cu .....
Plimbare plakuta!

ANAMARIA spor la meditatii !

Adina , te-ai ajuns acuma, dac* esti doamna ! Sa il stapanesti sanatoasa!

Pupaceala la optimiste !si o seara plakuta!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

salutare optimiste!

mai intii de toate sa va urez o saptamina frumoasa si sa ma scuzati ca ieri am lipsit (motivat din cauza de: epilat , vopsit, pensat
si alte alea)!

teo eu cumpar cascaval mai tare (nu din ala vidat, e bun ala ceruit) il tai felii mai groase , il trec prin ou batut apoi prin faina amestecata cu pesmet(in cantitati aprox. egale )iar prin ou, iar prin pesmet si ultima data prin ou si il pun in tigaia cu uleiul deja incins(mai mult ulei asa ca la gogosi) il intorc repede cu o paleta si-l scot pe farfurie. trebuie sa te misti repede si sa le ai la indemina pe toate ...e foarte bun cald...copiilor mei le place fff mult si se face ff repede... sper sa-ti iasa!(poti folosi doar faina dar noua ne place mai mult cu pesmet ca iese cu "coaja" mai crocanta)

pupici pentru toate fetele!

Doina

Mergi la inceput

Ma dor picioarele de atata umblat cu Stefi...Dar macar m-am ales cu un pulover si raiatzi si i-am luat si lui tati un pulover si ei o caciula si popice.Sa fi vazut-o cum se chinuie sa le aseze...
In rest, se stie....Doina ia un iar Daneza
Si Ana tot ca era sa uit.Scuzoaiele mele.

Mergi la inceput

e sexos sotul in pulover?

Mergi la inceput

Moamaaaaaa....zuperrrrrr...
Fato ce te tot dai tu la sotzul din dotare?

Mergi la inceput