Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (36)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nici nu o sa ne mai creada fetele ca suntem surori doibebeii tocmai tu nu stii unde plec?plec la unguri fatooo!!uitasi?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

daca tu esti asa ocupata draga!!!!!!!!!! vorbim mai des aici decit....

....si stiam de unguri da' ai zis ca mai spre sfirsitul lunii deci eu vorbeam de acu', azi, miine, ca zisesi ca te grabesti sa pleci...

....si nu ma mai certa!!!!! (ca eu sunt a MARE)

Mergi la inceput

ai fi tu a mare da aci io sunt sefa
beyyy azi nu trece nima pe'aci?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

elou la tipe. eu am greturi si ameteli, dar nu ma plang... dau cu lamaie cat e ziua de lunga. in rest nimic nou. ma cert non-stop cu pupicu, zici ca a innebunit. sta mereu cu gura pe mine: sa fac aia, sa nu fac aia, sa ma imbrac, sa ma invelesc, sa mananc, etc etc. el pleaca maine ptr o saptamana in suedia si ii spunea sor-mii: "ai grija bulinutza, o intrebi ce vrea, ce are pofta... si te duci si cumperi. iei mai multe, sa faci provizii sa nu-i vina pofta noaptea." zici ac sunt handicapata, nu insarcinata! asa se comporta cu mine.

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

addinel mama nu'ti mai face atatea probleme..te iubeste mama de aceea face asa

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Heloooou...Misto la nunta...abia acum pe seara mi-am mai revenit din oboseli.
Leano cunosc faza cu albinuta si am recunoscut-o.Io ma refeream la alt drac .daca nu te prinzi iti scriu maine o scrisoare si-ti spun?Reao...Nici nu mai esti prietena mea si nu te mai iubesc...Si ascult-o pe sor'ta ca e mai mare, da?
Doina .Ziceam si io asa...ca mi-ai adus aminte de sor'mea care bineinteles are intotdeauna dreptate ca-i aia mare...
Teo mersi de intrebare, Stef e bine.Maine merge la camin si dupa amiaza o duc la doctor sa ne vada dupa tretament.Asa a zis el.
Addinelu e normal sa faca asa pupicu.El e mai disperat ca tine iti spun eu ca stiu de la al meu.Sa vezi dupa ce nasti...
Hai pupici la toata lumea si Danezei ca apoi ma injura.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la zabauce va invit la o cu frisca sau cu lapte cum doreste fiecare si va doresc o saptamana buna din toate punctele de vedere

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Va ofer un suc mare , de care doreste fiecare si langa cafeaua oferita de Teo, merge si o tigara , dar numai cine are voie , da , viitoarele mamici, NU ...lor o lamaie mare , ca sa taie greata ...

Va pupacesc si va urez o saptamana calda si linistita !

P.S. Am condus si de la Bacau pana la Focsani si am atins chiar si 120 km/ h..,,

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza si de la mine.
Beau repede un suc si plec spre scoala.
danezule nu te superi ca n-am mai zis nik.Aveam capul in 7 parti cu planificarile si cand le-am scos la imprimanta am vazut ca tot am gresit una
Si sa stii ca si io conduc, da? Ai adus masina la Bucuresti?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bravo danezo...ai condus...vezi ca e din ce in ce mai bine...si eu am condus ieri....fara carnet m-am dat de 16 ori in masinute(de-alea care se tamponeza)...nu mai scapam de BOGDAN...asa ca l-am saturat...ieri au fost zilele Blagestiului si am sarbatorit, a fost frumos a cantat Irina Loghin si Fuego...unde esti ana sa-ti povestesc?!?!?!, N&D,mi-au placut cei din formatia "bobocei de la Bacau" erau asa de dragutzi si cantau f frumos muzica populara iar costumatia lor este minunata...felicitari copiior cat si indrumatoarei lor.
in rest mici.friptura,bere,suc,cafea,gogosi,pop corn,vata d zahar si masinute.S-a simtit si Bogdan f bine, cel mare a fost in Bacau la o petrecere(cu siguranta ca si el s-a distrat).La sfarsit un frumos foc de artificii...asta a fost pe scurt(nu va povestesc de ce nu mi-0a placut
o saptamana excelenta!!!
teo multam fain de cafea
dany poate data viitoare ne vedem
sunule imi era dor de tine maimutica turbulenta LMA ptr tatal tau...mai bine mai tarziu decat niciodata...

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput