Lista de rugaciune!
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Ma rog si eu pentru prietena mea si colega, sa o ajute Dzeu sa nu piarda pe bb... e insarcinata in 2 luni....
Am adaugat rugaciunea ta in listutza noastra.
Numai bine
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
ECMI spune:
E vineri azi.
sa nu uitati de rugaciunea noastra.
Doamne ajuta
Maria si Ilinca
La plimbare
Ba nu slabesc deloc
iully spune:
Vreau sa va multumesc pentru rugaciunile voastre referitor la examenul pe care l-am avut de dat luna asta.Dumnezeu ne-a ascultat si m-a ajutat sa-l iau.Slava LUI!!!
Ma bucur mult de acest subiect.Eu cred din toata inima in puterea rugaciunii.
Dumnezeu sa asculte toate rugaciunile noastre.
Multumesc inca o data!
Anuska spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Ma rog si eu pentru prietena mea si colega, sa o ajute Dzeu sa nu piarda pe bb... e insarcinata in 2 luni....
Numai bine
In asteptarea lui bebe
Te rog sa stergi rugaciunea mea........ Inevitabilul s-a produs din nefericire...... Sper ca Dzeu sa-i oblojeasca ranile si sa-i daruiasca curand bebelusul mult dorit....
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Anuskaquote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Numai bine
In asteptarea lui bebe
Te rog sa stergi rugaciunea mea........ Inevitabilul s-a produs din nefericire...... Sper ca Dzeu sa-i oblojeasca ranile si sa-i daruiasca curand bebelusul mult dorit....
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Off Dumnezeule, imi pare atat de rau!
Multa putere prietenei tale sa poata trece peste aceasta gre aincercare.
Sunt alaturi de voi.
Numai bine.
In asteptarea lui bebe
Marilena12 spune:
Ma rog si eu in seara asta pentru copilasul unor oameni minunati (Georgiana si Claudiu), bebe Andrei Christian, care s-a nascut prematur de 900 grame si care lupta din rasputeri sa recupereze si sa treaca peste sechele. Si ma mai rog pentru Anna mea draga si pentru sotul meu Marius Radu, sa fie sanatosi si fericiti.
Si ma rog alaturi de voi ca bunul Dumnezeu sa ne indeplineasca toate cererile cele pentru mantuire, sa asculte toate rugaciunile de pe acest forum si sa dea fiecaruia dupa voia Lui.
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Ma rog si eu in seara asta pentru copilasul unor oameni minunati (Georgiana si Claudiu), bebe Andrei Christian, care s-a nascut prematur de 900 grame si care lupta din rasputeri sa recupereze si sa treaca peste sechele. Si ma mai rog pentru Anna mea draga si pentru sotul meu Marius Radu, sa fie sanatosi si fericiti.
Si ma rog alaturi de voi ca bunul Dumnezeu sa ne indeplineasca toate cererile cele pentru mantuire, sa asculte toate rugaciunile de pe acest forum si sa dea fiecaruia dupa voia Lui.
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Mary, bine ai venit!
Am adaugat rugaciunile tale pe lista si te asteptam sa ni te alaturi vineri la ora stabilita.
Numai bine!
In asteptarea lui bebe
Happiness_4_us spune:
Dragele mele, sa nu uitati ca diseara ne intalnim la rugaciune!
Numai bine!
In asteptarea lui bebe
anda141 spune:
Fetelor, va multumesc pentru rugaciunile voastre ptr. unchiul meu Aurel - am scris mai sus cazul- operatia se pare ca a reusit, acum este bine, este acasa si se recupereaza. Inca mai are de recuperat, nu are putere sa mearga prea mult, dar speram ca se va recupera cat mai curand. Important e ca a trecut cu bine de operatie si medicii sunt optimisti in privinta evolutiei.
Nana, poti sa stergi din lista operatia lui. Iti multuemsc ptr. ceeace faci!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Nana, nu uita sa modifici si operatia de inima. Acum ne rugam pentru recuperare.